- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
doldurmaya çalşıyorum bakalım 100 msjı.artık daha fazla msj atarım..ben pek kilo alamadım ztn 42,6 oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dim 47 oldum sonucum bu:)
61 kilo ve 25 gramım nasılım =))
bence hırslı değil kimse. ben çok hırs yaptım ama herkeste aynı hırsı göremedim bi haftada 2 kilo aldım ben çünkü çok yiyiyorum. kendinize yeni şeyler bulun bence. mesela ben her akşma yatmadan önce 1 paket cips yiyiyorum sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz mesela mantı. kolay gelsin hepinize. bool iştahlı günler
bence hırslı değil kimse. ben çok hırs yaptım ama herkeste aynı hırsı göremedim bi haftada 2 kilo aldım ben çünkü çok yiyiyorum. kendinize yeni şeyler bulun bence. mesela ben her akşma yatmadan önce 1 paket cips yiyiyorum sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz mesela mantı. kolay gelsin hepinize. bool iştahlı günler
ben her gece abur cubur yiyorum ama 600 gr aldım sadece.bu haftadan sonra daha çok alırım inş
Bir zamanlar ben de kilo almak isterdim. Hatta o kadar kompleks yapardım ki yazın bile kaprimin altına yünlü yünlü streçler giyerdim. Ama şimdiyse vermeye çalışıyorum...
Hatta o kadar komiktim ki, kilo alcam diye sabah 13 dilim ekmek yiyip bidaha bütün gün hiçbişey yemezdim! ehehhe!
slm kızlar bende zayıflar kervanındanım 22 yaşındayım 1,59 boy 43 kilodayım psikolojim artık gidiyo. o şurubu bende içtim işyerinde uyukladım hep bıraktım sonra yine başlasam mı acaba ne
nasıl kilo alcazz ya istemiyo hiç canım yemek yemek öğünlerimi aksatmıyorum ama ara öğün yok işte ooofffffff oooooooffffffffff