- Konu Sahibi berfinbilgen
ya benim karnım ac ama yemk yiyesm qelmior.s sıkılıorm ymk ymekten.s
aynı şekilde canımm ya ama zorlayalım biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim karnım ac ama yemk yiyesm qelmior.s sıkılıorm ymk ymekten.s
aynı şekilde canımm ya ama zorlayalım biraz
ya ilk bas yemk yemktn keyif almamız lasm ama nasıl olck?
yemek yemekten keyif almak için kendini şartlamak lazım bence. bende öyleydim aç olurdum ama canım bişey yemek istemezdi sonra oturdum sofranın başına istemesem de kusana kadar yiycem dedim öyle diye diye genişledi midem şimdi günde en az 2 ekmek yiyiyorum gerisini siz düşünün benim sorunum metebolizmam zaten maşallahı var. önce yapacağına inanmak gerek inanmak başarmanın yarısı demişler
bu arada daha tartılmadım ama kilo aldığımı hissediyorum ben yatmadan öncede 1 avuç cips yiyiyorum artık bi zvucunda 400 kalori varmış. sizde yediklerinizin kalorisini hesaplayın bence çok işe yarıyo. bool iştahlı günler
bu akşam 1 hafta doluyor bayanlar, 3 gün kilo bildirim süresi olan cuma-c.tesi-veya pazar bana tartılıp kilolarınızı özel mesajla bildirin, p.tesi günü gün içinde tablomuz yayınlanacak,
NOT: bu maratonun sonunda bakalım 2 takım kilo alma yarışmasının koçu kim olucak hep beraber görücez.
özel msj atamayanlar yine burdan mı bildirsin
Berfin slm ben özel msj atamadığım için burdan yazıyorum tekrar o dediğin şurubu şuanda kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı iştahım gerçekten açıldı çok etkisi var. Ve yediğim yiyeceklerin kalori değerlerini de hesaplayınca daha da iyi oluyor :)) bu arada boyumu we kilomu buradan yazıyorum özel msj atamadığım için 1.76cm ve kilomda 49 malesef... Peki yarışma ne zmn başlıyor?
özel msj atamayanlar yine burdan mı bildirsin
Evet ben henüz özel mesaj atamıyorum malesef :26:
Berfin slm ben özel msj atamadığım için burdan yazıyorum tekrar o dediğin şurubu şuanda kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı iştahım gerçekten açıldı boyumu we kilomu buradan yazıyorum bu arada 1.76cm ve kilomda 49 malesef... yarışma ne zmn başlıyor
hedef 61 görünüyo çok yaa
neyse kızlar ürünü kullanmaya başladım kabız yapıyo o biraz rahatsız etse de gerçekten yediriyor etkisini hissedebiliyosunuz. bu haftayı bi doldurayım gözle görülür bi değişiklik olursa tavsiye ederim..
canım hesaplamalara göre çıkan ideal kilo bu, ama sen kafandaki kiloyu hedef alabilirsin.