- Konu Sahibi berfinbilgen
tıka basa yiyorum bi haftadır kızlar, motive oldum valla korkarım hedefe ulaşan kadar ilacı kullanmaya devam edecem
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yarışmaya..Hangi ilaç canım senin kullandığın ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıka basa yiyorum bi haftadır kızlar, motive oldum valla korkarım hedefe ulaşan kadar ilacı kullanmaya devam edecem
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yarışmaya..Hangi ilaç canım senin kullandığın ??
bi ayda 7 kilo aldım diye başlık var canım orda söylemişlerdi ahmet yıldırım sahibinden.com da satışta, bende işe yaradı gerçekten
gerçekten iştahını açtı mı canım yoksa kendin mi zorluyorsun yemek için? Merak ettim bende alsam mı acaba? :44:
ah ah onları kullanıyorsunuz güzel ama ilerde çok pişman olucaksınız, ben buna benzer çok doğal denilen kapsüller tozlar kullandım şimdi ise urlar myomlarla uğraşıyorum şimdiki aklım olsa asla kullanmazdım....
bende korkuyorum bi yan etkisi olacak diye ama moralim gerçekten yerine geldi,bu boyda bu kilo zooor güzelliğim örtülüyo şekerim şaka bi yana inşallah çok sorun yaşamam
DUYURU
YARIŞMA BAŞLANGICINDA KATILIM VARDI FAKAT YARIŞMA BAŞLADIKTAN SONRA YARŞMAYA İŞTİRAK OLMADIĞI İÇİN YARIŞMA İPTAL EDİLMİŞTİR BİLGİNİZE.
Not: Bazı şeyler sözde kalmamalı arkadaşlar icraatta olmalı o olmadığı için bu yarışma bu şekilde yürütülmesinin imkanı olmadığı anlaşılmış ve iptaline karar verilmiştir.