Kilo alma programi ile yarisma

Kızlar kusuruma bakmayın yeni giriyorum dün benim doğum günümdü de.
Tull Allah sabır versin sana
Ben tok tartıldığım için akşam yemekten sonra listeye ekleme yaparım daha yazmayan da var sanırım
Canımm doğum günün kutlu olsunnice güzel yaşlara

16 Ekim Tartı Günü

Belissa:53.8
Tull: 56.6
Afilli_kiz: 46.4
xannemx: 57
tiramisukahve : 48.3

kızlar bi çıktım 48.5 bi çıktım 48.3 ben de az olanı yazdım. Zaten bu haftadan çok da beklentim yoktu açıkçası. O 200 gram da iki gündür yediğim pastalardır

Bende de genelde az olana inanma gibi bir durum var artık nasıl bir zayıflık çekmişsek

Kızlar kusuruma bakmayın yeni giriyorum dün benim doğum günümdü de.
Tull Allah sabır versin sana
Ben tok tartıldığım için akşam yemekten sonra listeye ekleme yaparım daha yazmayan da var sanırım

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun :)

ben de okul dersler falan fazla giremiyorum daha henüz bize yarayacak pek bir şey öğrenemedim

çok sağol tatlım :)
normal canım ya bakma sen benim öyle dediğime ilk yıl temel bilimler oluyor sen ders saydırabildin mi bu arada?

türk dili inkilap ingilizce onları saydırdım işte,
evet genel olarak temel bilimler yani beslenme diyetetiğe giriş dersimizde bir işte karbonhidratların falan yapısını çeşitlerini vs görüyoruz, o dersin lab ında da yemek yapmayı öğreniyoruz

işte diğer dersler de dediğin gibi kimya fizyoloji anatomi psikoloji

ay ne güzel çok hoşuma gitti :) Ben de karbonhidratları özel derste anlatıcam haftaya yemek yapma olayı da ayrı bi güzelmiş : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…