- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.761
Kızlar evde smoothie yapmaya takmış durumdayım kafayı robot almayı düşünüyorum smoothie için olanlardan içeriz sağlıklı sağlıklı:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum
Evet sizde.n kisayim: ( 156 42 kiloÖyle düşünme Nute cum senin boyun hatırladğım kadarıyla benden kısaydı aslında çok da zayıf bile durmuyorsundur...
benim boy 168 kilo 45ti aç bilmiyorum gerçi şimdi yemekten kalktım kaç kiloyum tokken bakmadım da
Oo çok güzel çok sevindim senin adına :) konumuza da tam uygun bölüm :)Teşekkür ederiim nutecuum:) marmara beslenme ve diyetetik:)
Kahvaltıyi çok az yaptım onu geceyim öğlen sinitzel patates salata ikindi bisküvi m.suyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar evde smoothie yapmaya takmış durumdayım kafayı robot almayı düşünüyorum smoothie için olanlardan içeriz sağlıklı sağlıklı:)
Güzel sagocum da şu diyet oalyında sanırım düzenli belirli saatlerde yemekten geçiyor kilo almakben kahvaltımı söyleyeyim mi
3 zeytin
bir kaçık reçel
2 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
1 yumurta
bir domates
bir salatalık
yarım somun ekmekle
sonra bir bardak meyve suyuyla bir maximus çikolata
kahvaltıyı 2 de yaptığım için 8 e kadar bişey yiyemedm bunlardan başka
şimdide güveç pilav ayran salata yedim ama ne kadar yedim şimdi kavun yiycem nasılım sizce az mı bunlar :26:
Sigara böreği çayla kahvaltıda sonra elma. Öğle barbunya pilav birer tabak.
Ya bakıyorum da çok az bunlar sana göre Tiros: ( o yüzden yazmaya utanıyorum ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle düşünme Nute ben de bu kadar yiyiyorum tek oluşan şey göbek benim bünyeye yaz geliyor bunlar sanırım..
Göbeği de yaptığımın ben farkında değilim etek diktiriyordum provaya gittim önde yumurta gibi göbek çok komik duruyordu:26:
Utanma yaz ben de bugün kimse yazmasa pes edip bırakacaktım böyle sorumlu hissedip yiyiyorum
Aman sakin yazmamazlik etme canım ben sana bakıyorum daha çok yiyesim geliyor örnek alıyorum mesela şimdi limonata ile kraker yedim ama daha çok yemem gerekiyor çok az yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?