Kilo alma programi ile yarisma

Kızlar ben de sizden farklı değilim tatildeyim hala ve yemek yemeyi unutuyorum resmen o derece iştah sıfır
Tartıda 46 47 arası geliyorum
Sanırım eylül başı olmadan ben adam akıllk bir programa başlayamayacağım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekrar toparlanmamız şart kızlar bu böyle devam etmemeli

liste yapıcam eğer tmaam derseniz bizim kızlar belli
- lokum
-nute
-afilli
-sagopam

bu ara buralarda olanlardan...

Hazır msıınız? tamamsa aşağıya yazacağımı alıntı ile liste haline getirin.
başlatıyorum

Tiramisukahve 45 (aç karnına)tok tartılmadım isteseniz ona gmre değilştirrim

ben tamamım zaten başladım çok yemek yemeye ben şimdi tokum ya yeni yedim acıkınca tartılır söylerm olur mu

benim tartı bozuk mu ki ya dün akşam 40 şimdi tartıldım 42.5 :44:

Tamam kızlar ben de aç karnıma 46.1 kiloyum
Başlayalım valla yaaa bu böyle gitmez, okula başlahacağım zayıf zahıf başlamayayım

ben tamamım zaten başladım çok yemek yemeye ben şimdi tokum ya yeni yedim acıkınca tartılır söylerm olur mu

benim tartı bozuk mu ki ya dün akşam 40 şimdi tartıldım 42.5 :44:

bende 55.3 offffff 65.3 olmayana kadar bana rahat yok

Tamam kızlar ben de aç karnıma 46.1 kiloyum
Başlayalım valla yaaa bu böyle gitmez, okula başlahacağım zayıf zahıf başlamayayım

tamma o zaman Lokum da gelsin boy ve kiloları yazın listeyi yazıcam ilk sayfaya
zaten biz kilo almaya çalışıyoruz akşam da tok yatalım ki kilo alalım o yüzden akşam tok tartılalım :)))
evet afillim bir de beslenme ve diyetatik okuyacaksın :)
evet arkadaşlar artık daha bilinçli ilerleyebileceğiz afillim sayesinde :)

Evet kızlar öğrendiklerimi hemen aktaracağım sizleree:)))

Amaaanniinnn aranizdaki en zayif ben miyim nerelere gidem oy oyy bana da 50 yi gorene dek rahat yok
Afillim tebrik ederim fistigim nereyi kazandin bize tum bildiklerini aktaracaksin ona gore :))

Amaaanniinnn aranizdaki en zayif ben miyim nerelere gidem oy oyy bana da 50 yi gorene dek rahat yok
Afillim tebrik ederim fistigim nereyi kazandin bize tum bildiklerini aktaracaksin ona gore :))

Öyle düşünme Nute cum senin boyun hatırladğım kadarıyla benden kısaydı aslında çok da zayıf bile durmuyorsundur...
benim boy 168 kilo 45ti aç bilmiyorum gerçi şimdi yemekten kalktım kaç kiloyum tokken bakmadım da

Teşekkür ederiim nutecuum:) marmara beslenme ve diyetetik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…