- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.661
Kızlaaaaar 50 kiloyummm:)
Kızlaaaaar 50 kiloyummm:)
Hemen okuyorum yazdığını canımcanım çok güzel valla tebrik ederim gördüm programını :) benim gibi istikrarsız insan için birebir bi program olmuş hemen başlamalıyım :) 5 gün sıkarım dişimi diye düşünüyorum, tozlu karışım hariç ama :/
ama bişi merak ettim canınm sen 3 öğünü de dolu dolu yedin mi bunları yaparken?
Sivilce için de http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=349798&page=18&p=33702305#post33702305 burda yazdım canım şimdi de bir iki belirdi çok patlamış mısır cipsten o yüzden kullanıyorum tekrar jeli çok işe yarıyor
Değişiklik olarak pantolonlarımın hiçbiri olmuyor göğüslerim toplamda 5 cm kadar büyüdü:)senin adına sevindim canım tam benim istediğim kilodasın maşallahben hala 45-46 gidip geliyorum:18:
42 den 50 ye çıktın sanırım neler yiyorsun biraz bahsedermisin ve vücunda eski haline göre ne değişiklikler oldu?
Değişiklik olarak pantolonlarımın hiçbiri olmuyor göğüslerim toplamda 5 cm kadar büyüdü:)
Bacaklarım çok kalınlaştı ve en mıtlu olduğum kollarım omuzlarım doldu
Bınları ben farketmiyorum tabi kız kardeşimin yanında soyundum uzun zamandan sonra o söyledi:)
Kahvaltı, öğle yemeği akşam yemeği dolu doku mesela bugünkileri sayayım sana
Kahvaltıda bir ekmeğin 3te 1inin içine tereyağı ve peynir koyup yedim yanında kahve içtim
Öğlen hat döner diye bir sönerci var bayılıyorum dönerine orda döner yedim bol acı biberle
Dersanede çay ve kek yedim
Akşam da böyle iki avucumu yanyana koyunca içinin tepeleme alacağı kadar patates kızartması ve şnitzel avucum kadar ve kola:26:
Az sonrada midm sakinleyince cips yemeyi planlıyorum ama çok şişim şu an :)
Bu şekilde canım programı uygularken de her öğünden sonra 1 kase cicibebe yedim diğerlerini de aralarda yedim fındık keçiboynuzlu süt ve pekmezi:)
47 kiloyum
tahin pekmez, cicibebe, çikolata, çekirdek yedim 1 haftada 1 kilo aldım
55 kiloya düştüğümü söylemiş miydim
aşırı stresliyim ve yoğunluk beni mahvetti
maalesef dediğin gibi afillim sen nasılsın? konuşamadık bayadırstres ne yazık ki bizde iştahsızlık yapıyornedense kilo vermeye çalışanlara da stres kilo aldırıyor, şans...
Lokumum ben de kilo verdim stresten 42,5 u gördüm55 kiloya düştüğümü söylemiş miydim
aşırı stresliyim ve yoğunluk beni mahvetti
maalesef dediğin gibi afillim sen nasılsın? konuşamadık bayadır
kilo almışsın çok sevindim
işe yarar umarım canım ya ben tükendim vallahi..Lokumum ben de kilo verdim stresten 42,5 u gördüm
Afillinin yaptığını yapıyorum bugün 4. günüm bakalım yarın akşam tartılıcam kaç olmuşum
sınavlar bitirmedi mi bizi zaten afillimİyiyim iyiyim çok şükür canım da stresliyim işte sınava çok az kaldı gerginlikler falan filan...
Kilo aldım 50ye çıktım bıraktım şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum verdim mi diye
İnşallah faydası olur canım ben de yekrar başlayacağımööLokumum ben de kilo verdim stresten 42,5 u gördüm
Afillinin yaptığını yapıyorum bugün 4. günüm bakalım yarın akşam tartılıcam kaç olmuşum
işe yarar umarım canım ya ben tükendim vallahi..
sınavlar bitirmedi mi bizi zaten afillim
ygs lys kpss bitmiyor ki
oh bitti rahat edecem diyosun hopp kpss koyuyolar önüne onu halletsek mülakat
bir vur bin ah işit misali :)
işe yarar umarım canım ya ben tükendim vallahi..
sınavlar bitirmedi mi bizi zaten afillim
ygs lys kpss bitmiyor ki
oh bitti rahat edecem diyosun hopp kpss koyuyolar önüne onu halletsek mülakat
bir vur bin ah işit misali :)
şimdi açım kahvaltı edip bi tartıya çıkayım bakalım ne olmuş görürüm cancanlarİnşallah faydası olur canım ben de yekrar başlayacağımöö
Vallahi bezdim sınavlardan
Neyse ki az kaldı gerçid ediğin gibi biri bitiyor biri başlıyor
iyiyim iyiyim çok şükür canım da stresliyim işte sınava çok az kaldı gerginlikler falan filan...
Kilo aldım 50ye çıktım bıraktım şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum verdim mi diye
Ne demek canımm, ben de hala 2.kez başlayacağım üşeniyorum biraz :)Kızlar Afilli nin programıyla 42,5 tan 43.9 a çıktım 5 günde:) ama aktardan alınankeçiboynuzu tozu karışımı ile balık yağı hariç yaptım o programı
hafta sonu 2 gün ara verdim pazartesi yeniden başlayacağım hedef 50
Teşekkürler Afillim
nasıl kilo aldın canım? :13:
Ne demek canımm, ben de hala 2.kez başlayacağım üşeniyorum biraz :)
Daha önce canım paylaşmıştım programımı senin başlığında:)
canım valla çok iyi oldu benim listeyi güray yazdı teşefonda yediklerimi soruyor artıları o koyuyor
bakalım bu hafta 45 olabilecek miyim bence sen de bu ara yap kilo alma günleri içindeyiz
eskiden haftada 500 gram aldığımızda seviniyorduk şimdi 1400 gram almışım 5 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?