Kilo alma programi ile yarisma

Kusura bakmayın canım orayı kacırmısım ama sizi kaybetmek istemiyorum sizin sayenizde 52 den 57 Kiloya yukseldim hedefim 65 olmak

Ben de şimdi aç tartıldım 44.5 olmuşum 1 kilodan fazla vermişimdir sanıyordum 500 gram vermişim ama toparlanıcam kendimegelmeye başladım iştahım çoook açık bu aralar

Ben de şimdi aç tartıldım 44.5 olmuşum 1 kilodan fazla vermişimdir sanıyordum 500 gram vermişim ama toparlanıcam kendimegelmeye başladım iştahım çoook açık bu aralar

Benim de iştah iyi ama yemek yemeye vakit yok neyse ki haftasonu geldiiii:)
Cicibebe saatini yapıyor muyuz kızlaaaaar?:)

kalori sayıyorum 1 aftadır toplamda hemen hemen 7000 kalori ekstradan kalori almışım bu şartlarda 1 kilo almış olmalıyım neden almadııımmm biyolog hanıııııııımmmm

1-Peki bu aralar ders çalışmaktan fizyojinin ne kadar aktif özellikle beyin hücrelerinin aldığın o enerjiye ne kadar çok
ihtiyacı olduğunu biliyor msun
2- Yaktığın kalori aldığından fazla ya da eşit olabilir.
3- Bana doktorun dediği gibi eğer stres yaptığın bir durum var ise tiroit hormonunda bir oynama söz konusu olup metabolizman 1 haftadır çok hızlı çalışmış olabilir ve bu kan tahlilinde tsh değerini etkilemeyebilir çünkü o haftaya mahsustur.

Canım 3 olasılıksayabildim bilgilerim çerçevesinde

49 olmuşum
Bu ara fazla yiyemiyordum ama gece yemeklerini hiç kaçırmadım. koca bir kutu daha cicibebe almam lazııımmm

Beynimin enerji yaktığını hiç düşnmemiştim

merhaba kizlar, bir kac haftadir yoktum buralarda
son günlerde sinav stresi su bu derken hic yemek
yiyesim tartiya cikasim yok, umarim vermem de
ayni kalirim:18:

öptüm hepinizi

http://www.hastaliktedavi.net/kilo-almak-icin-diyet-listesi.html

Merhaba öncelikle :)) Bende aranıza katılmak istiyorum 20 yasındayım 44 kilo ve neredeyse 170 boyundayım.. Hep zayıftım hep hep..! Gercekten artık bi adım atma vakti geldi uppppuzun bir zamandır sizi okuyorum sürekli yeni üyelik aldım aranıza katılmak için.. Sizi okudukca karnım acıkıp bişeyler yiyiyordum ve bu yarısın içinde olursam daha verimli olurrrr :)) Lütfen benide aranıza alır mısınz?:18:

Bu ara bende aynıyım 48-49 arası gidip geliyorum.
Cicibebe yiyememiştim 1 haftadır.şimdi tekrar başlıyorum hadi bakalım

merahabaaa kızlar umarım hepicüünüz iyisinizdir
çok yoğun stresli bir dönemdeyim yemek yemiyorum doğru dürüst ama dün bir programa başladım kilo almak için epey yorucu ama sadece 10 günlük bakalım faydasını görürsem size de yazarım :)

ama en önemlisi o aldığım 6 kilo sanırım sabitlendi kaybetmedim kilo çook şükür

o kadar stresliyim ki suratım mayın tarlası, sivilce için önerisi olan varsa sevinirim

pelinim lokumumum gazelim ve tüm zayıf kızçelerim hepinizi çook öpüyorum fırsat buldukça uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…