Kilo alma programi ile yarisma

Nasıl olmuş Afillim :)

güzeel tabiki deee :))

eski günlerimize dönelim deeee

şöyle haftada 500 600 gramlar alıp, her gün çatlayana kadar yediğimiz günleeerr

evet dönelim bol bol yiyelim akşamları cicibebe yiyelim 9 da :) ben şu kuralları azıcık değiştireyim istediğin bi kural da varsa söyle ekleyeyim :)

evet dönelim bol bol yiyelim akşamları cicibebe yiyelim 9 da :) ben şu kuralları azıcık değiştireyim istediğin bi kural da varsa söyle ekleyeyim :)

Kural değil de mesela herkes aynı sattr gelip yediklerini bildirse meselaa hem de herkes burda olur muhabbetimizi de ederiz sonra ders başı

Cicibebemi erkene almamız iyi olur evett bilmem ki başka ne kurallar olsun ekstradan

Canım bir de sen Tibet'e devam ediyor musun?

bilmem ki herkes uyar mı Lokum ikinci öğretim Nute birinci öğretim sen ben Gazel geliriz büyük ihitmal de mavis desen hem iş hem okul bilemedim şimdi

Yok canım nerdeyse 3 hafta olucak 9 da klamıştım en son bıraktım sen devam ediyor musun?

Ben de geçen nolerde bıraktım 9daydım ben de ama hem öyle mucizevi faydasını görmedim öyle çok dinç kalkmadım daa zamanla tabii hareketler kolaylaştı esnedim ama mesela sırtım ağrıyordu amaaaaann dedim ben de bıraktım
Iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum

canım asıl etki onlu sayılara gelindiğinde başlıyor diyorlar ama bünyeden bünyeye değişedebilir Gazel le ben baya bi faydasını görmüştük dinçlik konusunda özellikle geçen güray soruyor kilo verdim diyorsun şu uzak du hareketlerNi de mi bıraktın diyor :)

Hadi ya, ben bir şeyleri yanlış mı yapıyordum acaba?

bi önerim var; bende 3-4 kılo alsam fena olmaz dıyenlerdenım:)
her gun (genelde yatmadan once) 3-4 tatlı kasıgı tahın ve kecıboynuzu özünü sulandırıp içiyorum tadı da kötü olmuyo oyle pek. gercı ben bunu kılo ıcın degıl saglıklı diye,vitamın mıneral takvıyesı olsun dıye yapıyodum ama 7-8gundur yapıyorum bunu,1kılo fark görünce kılo alma çabasına da girdim :))

Bende gelebilir miyim tekrardan araniza acaba

son ik üç haftadır yazanların ismini bırakmıştım (bir kişi hariç )canım seni göremediğim için sildim hemen eklerim ismini
ama dışardan kimse olsun istemiyoruz çok dağılıyor konu eskisi gibi biz bize olalım dedik nasıl düşünmüşüz

Canim ben hep girdim topige ama 3 aralikta kalmisti kilolar ewt cok dagilmamasi gerekiyor bende sizsiz iyice saldim kendimi an itibariyle 57.400 grmim optum seni

Canim ben hep girdim topige ama 3 aralikta kalmisti kilolar ewt cok dagilmamasi gerekiyor bende sizsiz iyice saldim kendimi an itibariyle 57.400 grmim optum seni

canım orayı güncellemiyordum ama Nutearkadaşımız sadece kilo bildirimlerini yaptığımız bi başlık açmıştı oraya nasılda adece kiloları yazıyoruz diye ben de burayı güncellemeyi bıraktım bizim sohbet alanımız olsun diye düşündüm

Canlar merhaba, sizleri görüp yorumlarınızı okudum da , ben normalde zayıfım 49 kiloyum ama azcık bi kaçırıyım hemen 50-51-52 gider hemen bırakırım yemeyi. Bi hafta dikkat eder eski kiloma döner bi hafta deli gibi derim yiyip yiyip alamasam keşke diyorum hep, sizde yiyip almaya uğraşıyosunuz. Özendim aslında size ne yalan söyleyim. Hele yazmışsınız ya gece yatmadan şunu ye bunu ye gibi. Aah ah ben yesem varya obeziteye doğru hızla yol alırım :) ne güzel ya. Yinede bu yolda size başarılar dilerim, Rabbim yardımcınız olsun.

kızlar bende tekrar kilo alma programıma başladım ve aranıza katılmak istiyorum. 46dan başladım. şu anda 48 kiloyla aranıza katılmak istiyorum hedef 53-54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…