- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.621
Bizim kızlarla kilo bildirimlerine devam:)
Kendi aramızda eskisi gibi biribirmizi destekleyelim sevgili listedeki pek değerli arkadaşlarım :)
Kurallarımız:
1- Her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak[/FONT][/COLOR][/SIZE](gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok
-BirAdetLokum
-Nute
-Tiramisukahve
-Afilli_kiz
-gazeldustubaglara
-mavisimmavi
-xannemx
-zeytinagaci
-MasalKenti
Kilo bildirim konumuz da bildiğimiz gibi devam edicek böylece kendi aramızda dağılmadanbiebirimizi destekleyeceğiz :)
güzeel tabiki deee :))Nasıl olmuş Afillim :)
güzeel tabiki deee :))
eski günlerimize dönelim deeee
şöyle haftada 500 600 gramlar alıp, her gün çatlayana kadar yediğimiz günleeerr
evet dönelim bol bol yiyelim akşamları cicibebe yiyelim 9 da :) ben şu kuralları azıcık değiştireyim istediğin bi kural da varsa söyle ekleyeyim :)
Kural değil de mesela herkes aynı sattr gelip yediklerini bildirse meselaa hem de herkes burda olur muhabbetimizi de ederiz sonra ders başı
Cicibebemi erkene almamız iyi olur evett bilmem ki başka ne kurallar olsun ekstradan
Canım bir de sen Tibet'e devam ediyor musun?
bilmem ki herkes uyar mı Lokum ikinci öğretim Nute birinci öğretim sen ben Gazel geliriz büyük ihitmal de mavis desen hem iş hem okul bilemedim şimdi
Yok canım nerdeyse 3 hafta olucak 9 da klamıştım en son bıraktım sen devam ediyor musun?
Ben de geçen nolerde bıraktım 9daydım ben de ama hem öyle mucizevi faydasını görmedim öyle çok dinç kalkmadım daa zamanla tabii hareketler kolaylaştı esnedim ama mesela sırtım ağrıyordu amaaaaann dedim ben de bıraktım
Iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
canım asıl etki onlu sayılara gelindiğinde başlıyor diyorlar ama bünyeden bünyeye değişedebilir Gazel le ben baya bi faydasını görmüştük dinçlik konusunda özellikle geçen güray soruyor kilo verdim diyorsun şu uzak du hareketlerNi de mi bıraktın diyor :)
bilmem ki nefes alış verişlerinin zamanı da önemli onlara dikkat etmiş miydin ?Hadi ya, ben bir şeyleri yanlış mı yapıyordum acaba?
bilmem ki nefes alış verişlerinin zamanı da önemli onlara dikkat etmiş miydin ?
Ettim etmez olur muyum hem de iPad e uygulama bile indirmiştim
Ama belki de sabahları yapamdığımdandır
belki de ondandır canım sabah aç karnına öneriyorlardı daha çok
Bende gelebilir miyim tekrardan araniza acaba
son ik üç haftadır yazanların ismini bırakmıştım (bir kişi hariç )canım seni göremediğim için sildim hemen eklerim ismini
ama dışardan kimse olsun istemiyoruz çok dağılıyor konu eskisi gibi biz bize olalım dedik nasıl düşünmüşüz
Canim ben hep girdim topige ama 3 aralikta kalmisti kilolar ewt cok dagilmamasi gerekiyor bende sizsiz iyice saldim kendimi an itibariyle 57.400 grmim optum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?