- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.441
ay bilmiyorum canım şimdi ben bu hafta -2000 gram mı yazıcam hiiiç anlamadımNasıl da farketmiş hakikaten... Ben de merak ettim valla acaba benimki de yanlış mı tartıyor
ay bilmiyorum canım şimdi ben bu hafta -2000 gram mı yazıcam hiiiç anlamadım
Iki haftadır deli gibi yemek yiyorum tabi ananemin gelmesi de çok çok etkiledi
Afiyet bal seker olsun Afillim, simdi aklima 44 kilo oldugun zamanlar geldi hey gidi gunler hey :)
Ben de kim bilir kac isem bir zamanlar
Selam kizlar 500gr ilac gibi geldi guzel oldudersin birnden 34almisim ya cok da guzel yazmistim hic vermemis hoca ah kizlar ahh :'(
Sağolasın sana da kan olsun can olsun:) ben kaçım acaba canım tartılara güvenim kalmadı
Selam kizlar 500gr ilac gibi geldi guzel oldudersin birnden 34almisim ya cok da guzel yazmistim hic vermemis hoca ah kizlar ahh :'(
Niye vermiş 34
Iyiki gitmissin doktora canim umarim faydasi olur bu durumda bile espri yapiyon yaCok sevindim Nute cum kilo almana darisi benim basima, wc ye gitme durumum 1 haftadir surdugu icin bugun doktora gittim ilac verdi simdi de hic yapamiyomusum icimde patliyomusHaftada 5 kilo aliyormusum :)
Umut fakirin ekmegi
Bu arada sana 34 veren hocanin alnini karislarim
Iyiki gitmissin doktora canim umarim faydasi olur bu durumda bile espri yapiyon yaumutsuz da yasanmaz be guzelim napacan
Sorma ya gitmedim bugun dersine yuzunu goresim bile gelmedi
Canim aslinda yok bisiyin dedi kilo almayi kafana coktakiyorsan alamazsin cikma bir sure tartiya dedi :)
boyumu kilomu olculerimi bile aldi yanindaki hemsiresi :)
gorsen evlenince alican zaten falan dedi, ben de annemin kahve gunundeki teyzeler gibi yorum yaptiniz vallahi dedim gorsen nasil kahkaha atiyor doktorla hemsire
Iyi yapmissin,seytanlar isesin suratina onun
Beni de çok güldürdün peliiiinnnn
Canim aslinda yok bisiyin dedi kilo almayi kafana coktakiyorsan alamazsin cikma bir sure tartiya dedi :)
boyumu kilomu olculerimi bile aldi yanindaki hemsiresi :)
gorsen evlenince alican zaten falan dedi, ben de annemin kahve gunundeki teyzeler gibi yorum yaptiniz vallahi dedim gorsen nasil kahkaha atiyor doktorla hemsire
Iyi yapmissin,seytanlar isesin suratina onun
Cok iyi olmus bende mi gitsem kafaya takinca cok olmuyor cidden stres mi oluyoe vucut noluyosa :) dogru demissin onemli olan evlenmeden almak evlenince alsak ne almasak ne begenen begenmis oluyor zaten
O ne be iyyyy igrenc isesin tabi kediler de kovalasin hatta
Cok iyi olmus bende mi gitsem kafaya takinca cok olmuyor cidden stres mi oluyoe vucut noluyosa :) dogru demissin onemli olan evlenmeden almak evlenince alsak ne almasak ne begenen begenmis oluyor zaten
O ne be iyyyy igrenc isesin tabi kediler de kovalasin hatta
Aynen canim stres yapiyoruz alamiyoruz diye ondan olabilir, canim begenen her halinle begenir de 'yegen asil mesele insanin kendini begenmesi'
sen iyi misin kuzum
Ben de eczaneden tartılacağım ben de o kdarsam şaşırmam valla45 kilo oldugumu ogrenmek bende sok etkisi yaratti boyle bisi oldum ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?