- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.381
tebrik ederim cANIM 1 KİLO ÇOK IYI
kizlar bende geldim dün sunumum vardi cok iyidi sükürler olsun atlattim
bibican saclar ne güzel olmus güle güle kullan
birde telefondan niye begenemiyoruz smileye cözüm buldum codlarini kaydettim ama telden begenme niye yok
cnm zzatenn ellıydım tatlm( gecen hafta... bu hafta almamısım 48 le baslayıp 2 haftada 50 olmustm.. 3uncu haftada kılo almamısım 51 olmalıydım yaani
İLK SAYFADA KİLON 49 GÖRUNUYOR ONA İSTİNADEN DEDİM Cnım ben
( cnm benm kırılma:) kotu bısı demedım öpermm yanaklarından
yok canım kırılmam ben bu sayfadakilere ben 52 den 60 bu topik sayesınde kavuştum. sadece ilk sayfada kilon 49 yazıyor duzeltirler belki diye söyledim
alakasız olacak ama memurlar nettekı uyelıgımı silmek ıstıorum bılıomusn yada bılenınız varmı
cnmm .. yorumunu gorunce cok sevndmm.. samimi olmasan begendıgını dıle dokme zahmetınde bulunmasdın zıraa.çok sevnndmm..tsk ederm..:44:
o mamayı etı cıcı bebe ıle yıemıom ben. petıtbeure ıle yapsammmm? ck sevıom öle.oda mama oluomu annem bıze kucukken yapardıda?kızlar bu hafta 1 kilo 200 gram aldım ve her şey anladım ki mamada bitiyor mama yiyin kızlar mama mama :)
hatta ben bu hafta gündüzleri bir kase geceleri 1 kase yedim
şimdi gidip bir kase yapacağım
alakasız olacak ama memurlar nettekı uyelıgımı silmek ıstıorum bılıomusn yada bılenınız varmı
rica ederim canim farkli bir havasi var degisik bir renk olmus hosuma gitti :))
kilo konusunda bu hafta bende alamadim ama haftaya kararli olalim belki basaririz
tull sende masallah 1 kilomu aldin :)) ben alcagima veriyorum
gecen haftayı 58,700 ile kapatmiştim bu hafta 59,900 olmuşum canım
maasllah sana tullcum. nasıl basardın pekı bu kadar almayı sırrın ne :))
gecen haftayı 58,700 ile kapatmiştim bu hafta 59,900 olmuşum canım
Sonradan katılım oluyor mu acaba?
cicibebe çok besleyici ya canım ondan onu kullanıyoruz ama sen petibörle de yapabilirsin:)o mamayı etı cıcı bebe ıle yıemıom ben. petıtbeure ıle yapsammmm? ck sevıom öle.oda mama oluomu annem bıze kucukken yapardıda?
Sonradan katılım oluyor mu acaba?
selam kızlar günlerdir yoktum ve tartılamadım bile, tartılmaya da korkuyorum kilo verdim eminim yüzüm çöktü çünküçok yoğun tempodaydım ve moralim çok bozuktu ne diyet yaptım ne doğru dürüst yemek yiyebildim napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?