Kilo alma programi ile yarisma

güzel açılmış hakikaten, güneşe çıkıyor musun peki canım nasıl uyguluyorsun papatyayı?

maşallah diyeyim bir de sana
yok prenses . sacıma papatyayı uygulayıp(bazen papatya yerıne ıhlamurr) sonrada saç kurutma makınesıyle kurutuorum.nemli bırakmıorum sıcaklık buyuk etkenmiş gunes almıosan.zaten kış geldı gunesı bulabılene helal olsun

papatya suyunu nasıl hazırlıyorsun peki canım, ölçüler nasıl yani :)

kendime uygulamam bu saatten sonra artık koyu renk istiyorum ama kız kardeşim meraklı bunlara, oksijenli su süreceğine bunu yapsın zarar vermez hem saçına di mi?:44:

yok olrmu. nıye boyayla bırden sonuca ulasabılmek yerıne bunu sectım sanıosun:) saclarını besleyecek ekstra olarak. boyasız sacda etkısını gosterıo ama haberın olsun yoksa yok yanı bı gıdım bile ilerlemez. yarım kılo kurutulmus papatyayı 4 bardak suyla kaynat 15 dk. bunu soguyunca camsil şişesine fılan koyun:) sprey seklınde saca sıkıp sonra kurutcak saclarını tutam tutam..
aynı sekılde bı sısede ıhlamur oluşturrabılırsınız bu sekılde.
sonra saclara sıkıp sıkıp kurutcak makıneyle işte:)

bnm papatya bıttı alıp devam etcem yıne braz bu rengıde kullanıyımda 1 ay fılan

Onun saçları boyasın canım etki eder :)
Ben gezdim saçımdan tiramisuma uyup dinlenmeye alıyorum saçımı sadece sinameki yapıcam bundan sonra

Mrb arkadslar..burda herkes kilosundan dertli sanirim.bnde bir zamnlar cooookkk zayiftm.180 boyundaym we 52 kiloydm.o halimden cook sikayetciydim.neyseki suan 69 kiloyum:)
Nasil mi? Uyku duzenszligm wardi bnde tolwon 10 mg lik hafif bi antideprasan kullndm uyuyablmk icin.ve tam 2 ayda 10 kilo aldm:) sonra kilo skintm olmadi hic..kilo almk icn herseyi yparm diyorsanz tawsiye ederim...

Canim senin adina sevindim ama, burada ilac ismi paylasmak yasak hele ki bir de antidepresan ismi vermissin.
Bu gibi sitelerde kucuk kizlarimiz da oluyor, hadi biz arastiriyoruz bilincliyiz, fakat onlar bilincsizce bunlari alip kullanabilirler....Doktor kontrolu olmadan...

Bilgin olsun istedim, bundan sonra daha dikkatli olabilmek adina

slm kızlar nasılsınız,
şu aralar derslere öyle bir gömüldüm ki, çıkarabilene helal olsun..
beynim sulandı iki gündür ara vermeden sürekli çalışıyorum...hafta sonu sınavlar..hayırlısı olur inşallah..
sizler ne alemdesiniz...
pek yiyip içemedim, kilo almayı ummuyorum bu hafta ama en azından kilo vermesem bari

Iyiyiz demek adet olmus Gazelcim
Insallah iyi gecer hafta sonu sinavlarin canim:13:

Ben iyi yedigimi dusunuyorum, ama bir o kadar da tuvalet yolundayim, Allah hayira cevirsin

Gazelim Pro olmuş da gelmiş

Selamlar,
bi süredir uğrayamadım işler güçler yoğun bu aralar.
haftasonu da eşimin yanındaydım ziyaretine gitmiştim
bol bol yedim içtim güya AMA SONUÇ YİNE HÜSRANNNNNNNNNN :2:

43.3 kg.
Yani 3 hafta önce başladığım yerdeyim

Allahım kabus gibi ya.

kolay gelsin,
haftasonu ben de sınavlarda görevliyim.
başarılar şimdiden

100 gr ne ya insan utanmaz mı 100 gramı millet su içiyo alıyor hey allahım bi haftada 100 gr pehh kendini suçlayan kız modu

iyi bizim yerimize kendine saymissin :)

bakalim ben daha yemedim yemegimi bakalim benden ne cevherler cikacak merak icindeyim

hakettim ben bunu bişey yemezsem olacağı bu mamayı bari bırakmadım bi de bıraksam :18:

bizde merakla bekliyoruz haydi çabuk davran yi yimeğini

hakettim ben bunu bişey yemezsem olacağı bu mamayı bari bırakmadım bi de bıraksam :18:

bizde merakla bekliyoruz haydi çabuk davran yi yimeğini

Ben sanirim carsambadan beri mama yemiyorum
3 gundur tibet yapmiyorum basa saricamKendime nazar degdirdim istikrarliyim dedim dedim bak ne oldu simdi

Simdi mandalina yedim, birazdan yerim yimegimi de

Ben sanirim carsambadan beri mama yemiyorum
3 gundur tibet yapmiyorum basa saricamKendime nazar degdirdim istikrarliyim dedim dedim bak ne oldu simdi

Simdi mandalina yedim, birazdan yerim yimegimi de

mamamı da yiyorum tibetimi de yapıyorum oooh sefam olsun

sana hiç yakıştıramadım Tironto silkelen ve kendine gel

bende lokum yedim birazdan da meyvemi yerim yetti gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…