- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.321
Circirovski mi var yine yoksa :26:Kızlar günaydın, benden bu saatte hiç günaydın duymadınız bilenler bilir erkenden kalkarım
Ama dün gece öyle çok wc ye çıktım ki anlamadım tabi uyku o kadar bölününce bu saati buluyor kahvaltım da...nedenböyle yediklerim gidiyor:26:
Bakın dün yediklerimi sayayım
Kahvaltı: Yarım ekmek kaşarlı tost, pekmez 2 kaşık, mandalin
Ara: iki tahinli kurabiye, popkek, bir bardak çay
Öğle: İkikoca tabak yoğurtlu tereyağı soslu mantı, 2 dilim ekmek, salata
Ara: Bir gofret, çay, balık kraker
Akşam: Yarıma yakın ekmek, kuru fasulye pilav, turşu
Ara: 3 mandalin
Yatmadan önce 3 büyük patatesten kızartma ( koca tabak dolusu)
bu sabah da kalktım yarım ekmek kaşarlı tostdomates çay ama şimdi açım :26: demin kalktım sofradan
aralarda ne yaptın derseniz hep wc:44:
Circirovski mi var yine yoksa :26:
Ben de sabah 3 yumurta bol peynir kaşarlı peynir yarım domates 2 sivri biber 5 dilim ekmek
Şimdi sıcak çikolata içiyorum
yok canım gayet Normalovski
iyi yemişssin canım sen de
benim yediklerim de hiç fena dwğil gibi ama yediğim kadar da gitmeye başladı
Ben dekuru incir indirdim mideye birazdan öğle yemeği yicem
inşallah yoktur canım ocakta tiroid kontrolüm olucak nodül falan ne alemde büyüme olup olmadığı kontrol edilicekNiye acaba sık çıkıyorsun bir rahatsızlık yok inşallah
Bakalım kilolar ne alemde bu hafta, kalabalık olduk senin de yükün arttı zor oluyor mu :26:
inşallah yoktur canım ocakta tiroid kontrolüm olucak nodül falan ne alemde büyüme olup olmadığı kontrol edilicek
canım işteo gün Nutevardı burda sağolsun istedim bildirim konusu açtı o rahatlattı yoksa burdaki konuşmalardan bulamıyordum kiloları
Elimden geldiğince yapıyorum işte atladığım varsa yine özür dilerim:26:
Salı günleri de şansıma izinliyim bi aksilik çıkmazsa inşallah daha iyi olur
evet canım ağustosta ilk kez ultrasona girmiştim o zaman çıktıdurumuna göreilaç vericekler. kanda bi sıkıntı görünmüyor yani tiroid hormonunun çalışmasını etkileyecek düzeyde değilmiş nodül, belki de etkiliyordur biz yakalayamıyoruzdur kanda dedi doktorIyi oldu nute un açtığı konu derli toplu en azından :)
Nodül mü vardı boğazında canım :26:
canım hiç bırakmadan istikrarlı biçimde devam edebiliyorsan helal olsun sanao kadar şey denedim ama hiçbiri cicibebe kadar etkili olmadı. ekimde 35 kilo idim, şimdi 41 kiloya çıktım. Umarım bu şekilde devam eder..
evet canım ağustosta ilk kez ultrasona girmiştim o zaman çıktıdurumuna göreilaç vericekler. kanda bi sıkıntı görünmüyor yani tiroid hormonunun çalışmasını etkileyecek düzeyde değilmiş nodül, belki de etkiliyordur biz yakalayamıyoruzdur kanda dedi doktor
sabah kahvaltısı zeytınn ekmek peynır:)) cok sadeee ve bıkac konya sekeri.
oğle yemegı pırasa ... ekmekle :)) bandıra bandıra
kızlar 48 ıle katıldım aranıza 3 hafta oldu sanırım.. 50 yım bu hafta artısım olmadı...
Daha dur bibican akşam yemeğinden sonra tartılıyoruz
canım zaten tüm bu tiroit kontrollerini iyi yememe rağmen kilo alamadığım için yapılmıştı, annem de tiroit hastası olma ihtimaliö yüksekmiş öyle demişti doktor amcaInşallah canım ilaç ya da tedavi görmelik kadar değildir :26: kilo almana engel falan değildir di mi?
tamam rapunzel adayı :))))))))))) aksam tartarız zaten smdıde kompossto ıctım sısko olcam :) sonrada sarısın olcam
tamam rapunzel adayı :))))))))))) aksam tartarız zaten smdıde kompossto ıctım sısko olcam :) sonrada sarısın olcam
bu kadar olur afillim aynı şeyi yazmışızBoşver sarışın olmayı 2 sene sonra pişman olup keşke hiç bulaşmasaydım dersin, gerçi sen boya kullanmıyorsun papatya ile açıyorsun di mi :44:
Peki açıyor mu canım
canım zaten tüm bu tiroit kontrollerini iyi yememe rağmen kilo alamadığım için yapılmıştı, annem de tiroit hastası olma ihtimaliö yüksekmiş öyle demişti doktor amca
evet hepimiz şişko olucaz bibican ama doğal ol boşver sarışın olmayı değil mi Afillim
bu kadar olur afillim aynı şeyi yazmışız
valla canım bu kadar yemeğe gına geldi kilo alamamaktan artık çıksın da ilaçla metabolizmam hormonu düzgün çalıştırsın demeye başlıcam az kaldıÇıkmasın hastalık falan
Aynen öyle doğallık en güzeli, tam da ben boyaya bulaşma demiştim
Boşver sarışın olmayı 2 sene sonra pişman olup keşke hiç bulaşmasaydım dersin, gerçi sen boya kullanmıyorsun papatya ile açıyorsun di mi :44:
Peki açıyor mu canım
aç bakalım canım :)actı tatlım resım atıyım ıstersenız
valla canım bu kadar yemeğe gına geldi kilo alamamaktan artık çıksın da ilaçla metabolizmam hormonu düzgün çalıştırsın demeye başlıcam az kaldı
evet gerek yok boyaya falan dediğin doğru canm
saç bakımı yaptım uçlarına yağ karışımımdan sürdüm kış geldi neme ihtiyacı var değil mi
duşa gireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?