- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #3.281
Kızlar bugün tartıyı aldım fayansa koydum laminsntta 46,5 ken fayansta 47
Defalarca denedim sizce hangisi doğru?
fayans dogru ablamda öle dıyor. onlarınkı djıtal tartı fayansta tartılın demısler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün tartıyı aldım fayansa koydum laminsntta 46,5 ken fayansta 47
Defalarca denedim sizce hangisi doğru?
fayans dogru ablamda öle dıyor. onlarınkı djıtal tartı fayansta tartılın demısler
fayans doğru canım...
laminant esneme yapıyor...bir milim esneme bile çok farklı gösteriri kiloyu...
ben zaten fayansta tartılıyorum ama banyonun fayansında 55,9 çıkıyor...mutfağın fayansında 55,3 :26: hangisi doğru...çok yer değiştirdim ama bi yerde farklı, başka yerde farklı çıkıyor...
Hadi ya ikisi de fayansta niye farkediyor ki :44:
valla bende anlamadım canım, inan evde gezdirmedik yer bırakmadım tartıyı..
ama orda bi farklı diğer yerde bi farklı..hani 3-5 gr far çıksa anlıcam ama nerdeyse 500 gr dan fazla çıkıyor...
bozukmu acaba yaa? ama daha yeni aldım sinbonun tartısı...dijital...![]()
Canım bşir komşudan ödünç alsan denemek için acaba doğru kilon hangisi diye :44:
Kızlar ağzımda iki büyük yara var dünden beri gözlerimden yaşlar akarak yemek yiyiyorumÇok acıyor
![]()
canım tesekkur eferimcanım komşumda var da, ibreli olanlardan...
ondan da pek anlaşılmaz sanırım :26:
canım sana birşey önereceğim iki veya üç denemende geçiçek...
şimdi karbonat varya, kabartma tozu değil, karbonat...bir adı da soda..
işte o karbonat bir çay kaşığı ağzına alıp, bir yudumda su alıp ağzını çalkala hafifce..hemen tükürme, 15 veya 20 saniye kalsın ağzının içinde..
sonra tükür...bi süre su içme ağzına bişey alma...sonra yarım saat bir saat kadar sonra tekrar aynı işlemi yap....bir saat kadar sonra tekrar yap.. göreceksin ertesi güne geçmiş olacak..
gece yatmadan önce de yap çalkala...
sonra öylece yat ağzını yıkamadan...
geçmiş olsun canım...
Kızlar ağzımda iki büyük yara var dünden beri gözlerimden yaşlar akarak yemek yiyiyorumÇok acıyor
![]()
![]()
Ben varimm :) bugun mama aldim bi suru. Soya sutu de aldım daha kalorili ve besin degeri yuksek. Mamam da balli muzlu :)slm kızlar...nerelerdesiniz...kimse yiyip içmiyor heralde
ben bugün tibet yapmadım, oysa dün 9 'ar kez yapacaktık..iki gündür yapmıyorum..bu saatte yapsam olur mu caba..
yemek de pek yemedim bugün...
börek çay yedim onla kaldım öylece
bu gece mama yemeye davet ediyorum sizi, kimler gelecek bakalım????![]()
slm kızlar...nerelerdesiniz...kimse yiyip içmiyor heralde
ben bugün tibet yapmadım, oysa dün 9 'ar kez yapacaktık..iki gündür yapmıyorum..bu saatte yapsam olur mu caba..
canım yok bendeki bu virus arada direncim düştüğünde ortaya çıkıveriyorCanımm çok geçmiş olsun niye çıkmış ki gittin mi doktora![]()
geçmiş olsun Tiroş
kahvaltımı yaptım çiko yedim pekmez içtim birazdan da meyve yerim![]()
ben sayayım hemenslm kızlar...nerelerdesiniz...kimse yiyip içmiyor heralde
canım yok bendeki bu virus arada direncim düştüğünde ortaya çıkıveriyor
bugün azıcık geçmiş gibi ama yiyemiyorum çok iş yerinde yemeğe vakit çok az yediğimi içtiğimi anlamıyorum bile
sağol Nute cum:2:
ben sayayım hemen
sanırım bi haftadır rutinim
sabah yarım ekmek bol kaşarlı tost, arada çocukların abur cuburlarından
Öğlen iki taak makarna yoğurtlu, tavuk sote, salata bir dilim ekmek, 3 tatlı kaşığı reçel
arada yine bir iki bisküvi
demin 3 dilim revani yer fıstığı bir bardak çay az sonra alkşam yemeği![]()
yaa pelinim fayanstaki ölçümle laminanttaki kilom 1 kilo farkediyor hangisi doğru kararsız kaldım ben haftalardır yanlış mı tartılıyormuşum
pelinitom geçmiş olsun :26:ağzını öpelim iyileşsin yaran
gene moda girdim benfazla dersten böyleyim üstüme gelmeyin :26:
hangisi doğru bilemem ama bence hep aynı yerde tartıl afillim :44: