- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.200
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.301
doğru söylüyorsun lokumum da acaba hangisi doğru diye şüphede kalmadım değil :26:
afillim senin yine fayans ile laminant farklı çıkıyormuş, benim ikiisi de fayans olmasına rağmen farklı çıkıyor..anlayamadım bir türlü..
canım fayans dicem de sizin fayanslar da birbirini tutmuyormuşyaa pelinim fayanstaki ölçümle laminanttaki kilom 1 kilo farkediyor hangisi doğru kararsız kaldım ben haftalardır yanlış mı tartılıyormuşum
Ay Gözdecikim. hiiiç güleceğim yoktu senin kart yanmış sanırımpelinitom geçmiş olsun :26:ağzını öpelim iyileşsin yaran
gene moda girdim benfazla dersten böyleyim üstüme gelmeyin :26:
hangisi doğru bilemem ama bence hep aynı yerde tartıl afillim :44:
canım fayans dicem de sizin fayanslar da birbirini tutmuyormuşBoşver Afillim sen her hafta tartıldığın fayansa koy çık Hem bence tartı işini de boşver aynada ve giysilerdeki değişimlere bak sen :)
Ay Gözdecikim. hiiiç güleceğim yoktu senin kart yanmış sanırım
pelinim valla bugün başıma geleni anlatacaktım senin mesajının üstüne yazmadığım aklıma geldi :)
bugün bir akrabanın nişanı için kıyafet bakıyordu çok hoş siyah dar bir elbise beğendim vitrinden dükkana girip hemen 34ünü aldım kabine gittim alışmışım 34 bedene
bir giyerim daha doğrusu giyememfermuar sonuna kadar açık olmasına rağmen kalçamdan geçmedi elbise ben elbiseyi falan unuttum nasıl seviniyorumkadın da üzüldüm sandı hanfendi fiziğiniz gayet hoş 36 verelim dedi sağolun gerek yok dedim çıktım
Hahahahah çok iyi ya sarıcı kızın tepkisi
Canım bi de bende şöyle bi durum oluyor daha bir ay omadı eski çalıştığım pantoloncuya gideli ay 34 verelim dediler pantalonu bacağım girmedi 36 yı zor geçirdim kalçadan en sonunda 27 beden verdiler ama hakkını yemiyeyim pantolonun kalıbı dardı. Karşıdan 32-34 gibi duruyormuşumAma kalçam öyle demiyor
inşallah alıcaz daha ama ben bu hafta kendimden hiç umutlu değilim :26:
oh ne güzel canım :)benim sevgili birtanecik ananem geldi valla öyle bir yiyorum ki çok umutluyum en azından verdiğimi alayım diyorum
valla ben de çok umutluyum ananem gördü beni dedi canlanmışsın etlenmişsin:) benim de bacağa kalçaya gidiyor azıcık omuzlara kollara gitse daha ne isterimn
oh ne güzel canım :)
ben de kol omuz istiyorum
canım ben bunu 1 ay kaar yaptım sonuca ulaşamayınca sıkılıp bıraktım yazın[video=youtube;oUychjqfO8I]http://www.youtube.com/watch?v=oUychjqfO8I[/video]
acaba bu tarz çalışmalar yapsak faydası olur mu canım
canım ben bunu 1 ay kaar yaptım sonuca ulaşamayınca sıkılıp bıraktım yazın
canım hele sen bir de benim kolları görsen.... çocuk kolu resmenne yapmak gerek acabaomuzlarım yüzünden yazın zayıf görüneceğim
canım hele sen bir de benim kolları görsen.... çocuk kolu resmen
bu tibetin hareketler omuz kol geliştireceğe benziyor, ama ben iki gündür yataktan sürünerek kalkkıp işe gittiğimden yapamıyorum
evet canım 3 gün yapmayına öyleymiş yarın da yapmazsam başa sarıcam ama o korkuyla yaparım kesin:)bırakınca en baştan başlamak gerekiyormuş :26:
ben bu sabah 8de kalktım görsen kendime düşünme fırsatı bırakmadan indim yataktan serdim örtümü daha gözlerim çapaklıyken hemen yaptımhareketleri hareketleri yapınca açıldı sersemliğim de gitti kahvaltımı ettim sonra öyle yapacağım zorlayabildiğim kadar kendimi
havalar da soğuk yataktan çıkmak çok zor kar yağdı bugün buralara çok az salı büyük yağış geliyormuş :2:
evet canım 3 gün yapmayına öyleymiş yarın da yapmazsam başa sarıcam ama o korkuyla yaparım kesin:)
Canım sizin oralara bizim etrafa yağıyor biz de soğuğunu çekiyoruz
Bildiğin donuyoruz:2:
Ben pekmezi bırakmıştım yeniden başlıcam
Hatta yatmadan 2 kaşık içelim de uyuyalımben de bırakmıştım başlayayım yoksa bu kış titreyerek geçecek
bırakınca en baştan başlamak gerekiyormuş :26:
Ben bu sabah 8de kalktım görsen kendime düşünme fırsatı bırakmadan indim yataktan serdim örtümü daha gözlerim çapaklıyken hemen yaptımHareketleri hareketleri yapınca açıldı sersemliğim de gitti kahvaltımı ettim sonra öyle yapacağım zorlayabildiğim kadar kendimi
havalar da soğuk yataktan çıkmak çok zor kar yağdı bugün buralara çok az salı büyük yağış geliyormuş :2:
galiba bu işe yarayacak..........................
KIZLAR prak...n denen şurubu 2 gündür içiyorum.ve yemekle uzaktan yakından ilgisi olmayan ben bugün mutfaktan hiç çıkmadım desem yeridir. inanmayacaksınız 1 saatte 5 dürüm yedim.34 yaşındayım dün tartıldım 42.kilo 600 gr çıktım ,600 gr palto desek resmen 42 kıloyum boyum 1.63 bugüne kadar en fazla 44 kadar düşmüştüm.tibetin 5 yogasına da başladım.2 lokmayı zar zor yiyen ben 2 gundur hıc doymuyorum.ustelık ınternette yazdığı gıbı bende aşırı uyku falanda yapmadı.gelişmeleri yazarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?