Kilo alma programi ile yarisma

afillim senin yine fayans ile laminant farklı çıkıyormuş, benim ikiisi de fayans olmasına rağmen farklı çıkıyor..anlayamadım bir türlü..

Ben de bugün farklı fayansta götürdüm 48,3 çıkıyorum bir fayansta da 47,5 48 doğru olsmaz da 47,5 doğru sanırım bugün de eczaneler kspalıydı gidip tartılacaktım

yaa pelinim fayanstaki ölçümle laminanttaki kilom 1 kilo farkediyor hangisi doğru kararsız kaldım ben haftalardır yanlış mı tartılıyormuşum
canım fayans dicem de sizin fayanslar da birbirini tutmuyormuş Boşver Afillim sen her hafta tartıldığın fayansa koy çıkHem bence tartı işini de boşver aynada ve giysilerdeki değişimlere bak sen :)
pelinitom geçmiş olsun :26:ağzını öpelim iyileşsin yaran
gene moda girdim ben fazla dersten böyleyim üstüme gelmeyin :26:

hangisi doğru bilemem ama bence hep aynı yerde tartıl afillim :44:
Ay Gözdecikim. hiiiç güleceğim yoktu senin kart yanmış sanırım

pelinim valla bugün başıma geleni anlatacaktım senin mesajının üstüne yazmadığım aklıma geldi :)

bugün bir akrabanın nişanı için kıyafet bakıyordu çok hoş siyah dar bir elbise beğendim vitrinden dükkana girip hemen 34ünü aldım kabine gittim alışmışım 34 bedene
bir giyerim daha doğrusu giyemem fermuar sonuna kadar açık olmasına rağmen kalçamdan geçmedi elbise ben elbiseyi falan unuttum nasıl seviniyorumkadın da üzüldüm sandı hanfendi fiziğiniz gayet hoş 36 verelim dedi sağolun gerek yok dedim çıktım

Hahahahah çok iyi ya sarıcı kızın tepkisi
Canım bi de bende şöyle bi durum oluyor daha bir ay omadı eski çalıştığım pantoloncuya gideli ay 34 verelim dediler pantalonu bacağım girmedi 36 yı zor geçirdim kalçadan en sonunda 27 beden verdiler ama hakkını yemiyeyim pantolonun kalıbı dardı. Karşıdan 32-34 gibi duruyormuşum Ama kalçam öyle demiyor
inşallah alıcaz daha ama ben bu hafta kendimden hiç umutlu değilim :26:

benim sevgili birtanecik ananem geldi valla öyle bir yiyorum ki çok umutluyum en azından verdiğimi alayım diyorum
valla ben de çok umutluyum ananem gördü beni dedi canlanmışsın etlenmişsin:) benim de bacağa kalçaya gidiyor azıcık omuzlara kollara gitse daha ne isterimn

oh ne güzel canım :)
ben de kol omuz istiyorum

canım hele sen bir de benim kolları görsen.... çocuk kolu resmen
bu tibetin hareketler omuz kol geliştireceğe benziyor, ama ben iki gündür yataktan sürünerek kalkkıp işe gittiğimden yapamıyorum

bırakınca en baştan başlamak gerekiyormuş :26:
ben bu sabah 8de kalktım görsen kendime düşünme fırsatı bırakmadan indim yataktan serdim örtümü daha gözlerim çapaklıyken hemen yaptım hareketleri hareketleri yapınca açıldı sersemliğim de gitti kahvaltımı ettim sonra öyle yapacağım zorlayabildiğim kadar kendimi
havalar da soğuk yataktan çıkmak çok zor kar yağdı bugün buralara çok az salı büyük yağış geliyormuş :2:

evet canım 3 gün yapmayına öyleymiş yarın da yapmazsam başa sarıcam ama o korkuyla yaparım kesin:)
Canım sizin oralara bizim etrafa yağıyor biz de soğuğunu çekiyoruz
Bildiğin donuyoruz:2:
Ben pekmezi bırakmıştım yeniden başlıcam

ben de bırakmıştım başlayayım yoksa bu kış titreyerek geçecek

galiba bu işe yarayacak..........................

KIZLAR prak...n denen şurubu 2 gündür içiyorum.ve yemekle uzaktan yakından ilgisi olmayan ben bugün mutfaktan hiç çıkmadım desem yeridir. inanmayacaksınız 1 saatte 5 dürüm yedim.34 yaşındayım dün tartıldım 42.kilo 600 gr çıktım ,600 gr palto desek resmen 42 kıloyum boyum 1.63 bugüne kadar en fazla 44 kadar düşmüştüm.tibetin 5 yogasına da başladım.2 lokmayı zar zor yiyen ben 2 gundur hıc doymuyorum.ustelık ınternette yazdığı gıbı bende aşırı uyku falanda yapmadı.gelişmeleri yazarım.....

Son düzenleme:

Ne mutlu sana canım ama bence hazır iştahın açılmışken miden büyümüşken boş yere içme ilaç

nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz kızlar neler yiyorsunuz bu hafta çok iddialıyım verdiklerimi alacağım en azından

Kızlar günaydın, benden bu saatte hiç günaydın duymadınız bilenler bilir erkenden kalkarım
Ama dün gece öyle çok wc ye çıktım ki anlamadım tabi uyku o kadar bölününce bu saati buluyor kahvaltım da...nedenböyle yediklerim gidiyor:26:
Bakın dün yediklerimi sayayım
Kahvaltı: Yarım ekmek kaşarlı tost, pekmez 2 kaşık, mandalin
Ara: iki tahinli kurabiye, popkek, bir bardak çay
Öğle: İkikoca tabak yoğurtlu tereyağı soslu mantı, 2 dilim ekmek, salata
Ara: Bir gofret, çay, balık kraker
Akşam: Yarıma yakın ekmek, kuru fasulye pilav, turşu
Ara: 3 mandalin
Yatmadan önce 3 büyük patatesten kızartma ( koca tabak dolusu)

bu sabah da kalktım yarım ekmek kaşarlı tostdomates çay ama şimdi açım :26: demin kalktım sofradan
aralarda ne yaptın derseniz hep wc:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…