Kilo alma programi ile yarisma

evet kızlar sizi bekletmemek için yazayım dedim hemen aklıma geleni:)
tahin-pekmez karısımı yapabılırsınız kızlar..
1 yemek kasıgı tahin=89 cal
1 yemek kasıgı pekmez=58 cal
siz 3 yemek kasıgı tahin + 1 yemek kasıgı pekmez yapın. buda toplam 325 cal eder.. :16::16:

ikinci olarak normal bıldıgımız krema alıp cırpın bi guzel. sonra kivi ve muz meyvelerini o kremanın icine b guzel dograyıp meyve salatası yapabilirsinz :)
1 yemek kasıgı krema = 80 cal
1 orta boy muz= 105 cal
1 kivi=46 cal.
siz 1 kivi 1 muz ve 5 kasık da krema karışımı yaparsanız bu da toplamda 551 cal eder canlarımmmm :42::42::42::42:
baska fikirleri olan varsa onlardan da bekliyoruz fikirlerini :34::34::34:

siz 3 yemek kasıgı tahin + 1 yemek kasıgı pekmez yapın. buda toplam 325 cal eder.. :16::16:

ikinci olarak normal bıldıgımız krema alıp cırpın bi guzel. sonra kivi ve muz meyvelerini o kremanın icine b guzel dograyıp meyve salatası yapabilirsinz :)
1 orta boy muz= 105 cal
1 kivi=46 cal.
siz 1 kivi 1 muz ve 5 kasık da krema karışımı yaparsanız bu da toplamda 551 cal eder canlarımmmm :42::42::42::42:

güzel bi tarif canım....
tahin pekmezi yapıcam..ekmek banıp yerim inşallah...ama kremalı meyve salatasını pek şey etmedim :34:
çünkü hazır kremalar çok sağlıksız diye duymuştum...:26:

kizlar meyve salatasina krema yerine vanilyali sos yapabilirsiniz ben genelde öyle yiyorum
ama hazir aliyorum, siz pudingin biraz sulusunu yaparsaniz olur sanirim, cok güzel bir karisim oluyor :56:
birde iki meyve cesitini üc veya dörte cikarabilirsiniz

hadi bakalim bende mi yapsam yarin, 300 gram hicte cok degil :18::19:

1 orta boy muz= 105 cal
1 kivi=46 cal.
1 kase çikolatalı pudinge mi uygulasam bu formülü acep:56:

sayayım neler yemısım. sabah cay ıctım. sonra makarna yedım kılo yapıo dıe. daha evvel demıstım kahvaltı nasdır yaparm sevemıorm
sonra guvec (patlıcan kırmızı et) yedim. sımdıde ekmek arası cıkolata yıom. cayda var. yatarkende sut ıcerm ki ne bakıonuz öle ya az yemısın der gıbı ya :(:1::1::1::1:

1 saat kadar once pirinc pilavı kızarmıs tavuk ve fırında patates yedım .. yanında da 2 bardak ayran :)) :56::56:

kızarmış tavuk mu...canım çekti valla :56::56:

sayayım neler yemısım. sabah cay ıctım. sonra makarna yedım kılo yapıo dıe. daha evvel demıstım kahvaltı nasdır yaparm sevemıorm
sonra guvec (patlıcan kırmızı et) yedim. sımdıde ekmek arası cıkolata yıom. cayda var. yatarkende sut ıcerm ki ne bakıonuz öle ya az yemısın der gıbı ya :(:1::1::1::1:

löp löp et olsun canım... makarnayı önüme gelene tavsiye ediyorum sanada edeyim canım, yumurtalı makarna al..selva'nın yumurtalı makarnası var...bizim bildiğimiz normal makarnadan 2 katı fazla kalorili....
hem çok da lezzetli....bende yeni öğrendim..bir aydır yumurtalı alıyorum...:34:
paketin üzerinde yumurta resmi var, görünce bilirsin zaten..

kızarmış tavuk mu...canım çekti valla :56::56:

löp löp et olsun canım... makarnayı önüme gelene tavsiye ediyorum sanada edeyim canım, yumurtalı makarna al..selva'nın yumurtalı makarnası var...bizim bildiğimiz normal makarnadan 2 katı fazla kalorili....
hem çok da lezzetli....bende yeni öğrendim..bir aydır yumurtalı alıyorum...:34:
paketin üzerinde yumurta resmi var, görünce bilirsin zaten..

eveeeeeeeeeeet bız ondan alıyoz bı yıldır fılan . ama selvamı onu bılmıom. ustunde yumurta resmı var böle cok tatlı duruo :)

Kızlar bugün tartıyı aldım fayansa koydum laminsntta 46,5 ken fayansta 47
Defalarca denedim sizce hangisi doğru?

Kızlar bugün tartıyı aldım fayansa koydum laminsntta 46,5 ken fayansta 47
Defalarca denedim sizce hangisi doğru?

fayans doğru canım...
laminant esneme yapıyor...bir milim esneme bile çok farklı gösteriri kiloyu...
ben zaten fayansta tartılıyorum ama banyonun fayansında 55,9 çıkıyor...mutfağın fayansında 55,3 :26: hangisi doğru...çok yer değiştirdim ama bi yerde farklı, başka yerde farklı çıkıyor...

Back