- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.101
Insallah canim
Oyle mi diyorsun, insallah yetistiririz o zaman
evet canım mat ve türkçeyi zaten konu anlatımını okudukça soru çözdükçe hatırlıyorsun..
tarih coğrafya ve vatandaşlık sıkıntı biraz. tekrar yapmak gerekiyor sürekli
benim bide bunlara eğitim bilimleri eklendiği için zorlanıyorum
daha alışamadım tempoya ve yeterli gelmiyor çalıştığım. şuan nete bakıyorum bu bile vicdan yaptırıyor o kadar çalışmam gereken konu varken
sıkıntılardayım anlayacağın
Hadi cabuk derse
canim sanirim alistim gibi, ama yarindan diger pazara kadar hic tatilim olmayacak bakalim yogun bir tempo beni bekliyor:18::18:
Bu arada kpss isi yalan oldu calismam gerek ama yok icimden gelmiyor, senin gonderdiklerini de daha mailden baktim tam indiremedim de guraya diyicemo indirsin, benim pc sorunlu
Bienim var selülitim ne yazık kipelincim bende tibette 7 deyim
ama hep unuttuğum şey kahvaltıdan sonra aklıma geliyor
kahvaltıdan önce yapılması daha iyiymiş ama hep unutuyorum, hiç aksatmadan yapıyorum iyice alıştım...
ilk günler 3 lüyü bile zorlanıyorsum yaparken şimdi yedi bile zorlamıyor hiç
aynen benimde bacaklar ve kalça sıkılaştı, göbeğim ufaldı....
sihirli bir değnek gibi bu tibet....
şimdi okuyanlar diyecek tibeti bilmeyenler.. kilo almaya çabalıyoruz tibet yapıp da zayıflamayalım diye :)
alakası yok kızlar..bende kilo almaya çalışıyorum, ama bayanlar kilo almaya başladımı direk göbekte ve kalçada birikir yağlar...
bende de öyle oldu...o yüzden tibet bu yağları vücuda dağıtıyor..
bundan 2 hafta önce çıkıntılı göbeğim ve kalçam vardı, şimdi tibeti yapmaya başlayalı vücuduma yayıldı...
hiç de kilo verdirmiyor...kilom aynı..korkmadan yapın...
herkes yapsa keşke...
yaa birde bişey soracam sizlere kızlar, bende hiç selülit yoktu yıllardır...
ilk kez farkettim, çok küçük bir yerde var ama yine de rahatsız oldum...
kalçamın baldırla birleştiği yerde çok azcık var...az ama olsun önlemini almazsam artabilir diye korkuyorum...
bol su içiyorum tibet yapıyorum ama yeterlimi sizce, yoksa başka bişey uygulamam gerekirmi???
çok az bi alan ama olsun, yayılsın istemiyorum....
Kızlar çok hasta oldum ben bademciklerim davul gibi yemek yiyemiyorumne önerirsiniz bana çorba içmeyen midem bulandı doyurmuyor da zaten
canım geçmiş olsun vallahi çorbadan başka ne yenir bilemedim boğazından geçmez çünküm :26:geçsede zarar verir iyileşme süreci uzar bence çorba en iyisi hergün başka çeşit yesen
Cnm yarim su bardagi sutun icine 15 20 tane bebe bisküvi koy sut sicak olsun ezip yiyoruzz balli ve Muzlu olanindan yersen daha kalorili senin kilon gayet iyi aslnda..
erişte yaptım, soğanlı domatesli biberli şahane oldu...koca bi tabak yedim..yanında ayran turşu .....
ama şimdi acıktım tekrar....hamurişi canım çekiyor, ıspanaklı böreğimden yapasım hem var hem yok
Canım kükürtlü sabunu dene, ben geçen doktora gittim bana sivilceler için antibiyotik ve jel verdi sürüp yatıyorum..gunaydın kızlar yani benim icin oyle en azındaan :) yenı kalktım kahvaltimı hazırlayacam evde de kimse yok canım pek bisi istemıyor ama mecburen yicemm, yoks nasıl gelecek kilocuklarımızya kızlar sınav stresı su bu derken yuzum hep sivılce oldu benim kotu gorunuyolar gozume ozellıkle T bölgesi cok fena ( ee malum 3 haftaya sevdıcegım gelıyo o zamana kadar kurtulmam lazım bunlardan kac hafta oldu gıtmiyolar hala ( sivilce icin cozumu olan var mı acaba kızlar denedıgınız, ıse yaraayan bisiler ??? yardımlarınızı bekliyorum kızceelerim :18::18::18::18:
Canım bence tibet işe yarayacak başka bişiye gerek yok bende de var düşün 47 kilo kaç gram yağım var kipelincim bende tibette 7 deyim
ama hep unuttuğum şey kahvaltıdan sonra aklıma geliyor
kahvaltıdan önce yapılması daha iyiymiş ama hep unutuyorum, hiç aksatmadan yapıyorum iyice alıştım...
ilk günler 3 lüyü bile zorlanıyorsum yaparken şimdi yedi bile zorlamıyor hiç
aynen benimde bacaklar ve kalça sıkılaştı, göbeğim ufaldı....
sihirli bir değnek gibi bu tibet....
şimdi okuyanlar diyecek tibeti bilmeyenler.. kilo almaya çabalıyoruz tibet yapıp da zayıflamayalım diye :)
alakası yok kızlar..bende kilo almaya çalışıyorum, ama bayanlar kilo almaya başladımı direk göbekte ve kalçada birikir yağlar...
bende de öyle oldu...o yüzden tibet bu yağları vücuda dağıtıyor..
bundan 2 hafta önce çıkıntılı göbeğim ve kalçam vardı, şimdi tibeti yapmaya başlayalı vücuduma yayıldı...
hiç de kilo verdirmiyor...kilom aynı..korkmadan yapın...
herkes yapsa keşke...
yaa birde bişey soracam sizlere kızlar, bende hiç selülit yoktu yıllardır...
ilk kez farkettim, çok küçük bir yerde var ama yine de rahatsız oldum...
kalçamın baldırla birleştiği yerde çok azcık var...az ama olsun önlemini almazsam artabilir diye korkuyorum...
bol su içiyorum tibet yapıyorum ama yeterlimi sizce, yoksa başka bişey uygulamam gerekirmi???
çok az bi alan ama olsun, yayılsın istemiyorum....
senin adın bence hamur işi olarak değişmeli ciddiyim :)
Canım kükürtlü sabunu dene, ben geçen doktora gittim bana sivilceler için antibiyotik ve jel verdi sürüp yatıyorum..
Canım bence tibet işe yarayacak başka bişiye gerek yok bende de var düşün 47 kilo kaç gram yağım var ki
senin adın bence hamur işi olarak değişmeli ciddiyim :)
canım sivilcen yoksa bulaşma hiç kurutuyor çünkü çok, benim sivilceler almış başını gidiyordu şimdi yatmadan kükürtlü ile yıkayıp üstüne jel sürüyorum doktorun verdiği...şu kükürtlü sabunu bir ben denemedim :26:
canım şunun güzelliğine baksana patatesler taşmış akıyor gibi allahım aşk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?