- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.001
Tamam o zaman ben sevdim 1. cezami :)evet arkadaşlar ben ufak bir ceza düşündüm sizlere hihihihhi
şimdi bir kase alıyorsunuz
içine bir avuç fındığı kırıyorsunuz (25 adet)
sonracığıma varsa yine badem koyuyorsunuz kırarak (10 adet)
ceviz de kırarak ekliyoruz (5 adet)
3 yemek kaşığı pekmez ekliyoruz
2 yemek kaşığı da bal ekliyoruz
bunları misler gibi karıştırıyoruz ve kalori/enerji bombamız hazır
yanına dengelemesi için çok tatlı olmayan meyve ile yiyoruz, mesela 3 mandalina ya da 1 elma ya da 1 portakal o da tercihe kalsın
(bu kuruyemişlerden sadece biri ikisi varsa ben şimdi adet kalorilerini de yazacağım sizlere, olmayanların yerine diğerlerinden koyarak dengeleyebilirsiniz, şimdi mesela bizim evde üçü birden yok badem ve fındık var ben ceviz yerine badem biraz da fındık koyacağım)
gelelim kalori değerlerine
bal 70x2=140
pekmez 64x3=192
fındık 9x25=225
ceviz 27x5=135
badem 5.7x10=57
toplam= 749 kalori
yükte hafif kaloride yüksek bir ceza benden sizlere
Bilemiyorum ya kim ki acaba
Evet gecmissin vallahi:2:
Evet nute acicik bisiler ye de beynine glikoz gitsin calistir da guzel espiriler yap :)
Hatta mama yap espirilere bire bir
evet arkadaşlar ben ufak bir ceza düşündüm sizlere hihihihhi
şimdi bir kase alıyorsunuz
içine bir avuç fındığı kırıyorsunuz (25 adet)
sonracığıma varsa yine badem koyuyorsunuz kırarak (10 adet)
ceviz de kırarak ekliyoruz (5 adet)
3 yemek kaşığı pekmez ekliyoruz
2 yemek kaşığı da bal ekliyoruz
bunları misler gibi karıştırıyoruz ve kalori/enerji bombamız hazır
yanına dengelemesi için çok tatlı olmayan meyve ile yiyoruz, mesela 3 mandalina ya da 1 elma ya da 1 portakal o da tercihe kalsın
(bu kuruyemişlerden sadece biri ikisi varsa ben şimdi adet kalorilerini de yazacağım sizlere, olmayanların yerine diğerlerinden koyarak dengeleyebilirsiniz, şimdi mesela bizim evde üçü birden yok badem ve fındık var ben ceviz yerine badem biraz da fındık koyacağım)
gelelim kalori değerlerine
bal 70x2=140
pekmez 64x3=192
fındık 9x25=225
ceviz 27x5=135
badem 5.7x10=57
toplam= 749 kalori
yükte hafif kaloride yüksek bir ceza benden sizlere
afillim güzel ceza bulmuşsun ama gözümde canlanınca tiksinti geldiama ne olursa olsun kussam bile yiyecem inşallah...
yalnız evde bal bitti, pekmez var... birde badem yok, fındık ceviz var...
sadece bunlardan yapsam olurmu??
narla mandalin yiyorum meyve saatim geldi
mamayı yatarken yiyorum cicişim süt uyku yapıyo ya sen daha iyi bilirsin
Masalkenti arkadasim, kilonu bildirim konumuza yazarsan hemen seni de listeye ekleyecegim :)
Bu kadar yazinin icinde kilonu bulamadim da
kızlar ben mamamı yaptım yiyorum, bitince hemen cuppppp yatağıma
masalkenti bir an önce başla sona bırakma sonra benim gibi iki ayağın bir pabuca girergerçi ben son ana bırakmadım sunum tarihi birden öne çekildi
afiyet olsun canim
o nasil oldu ya bizde hic olmaz böyle öne alma :44:
evet iyi olcak baslasam yogundum son haftalarda sunuda atlasam diyorum ders ders ders halim bu yani
bizde oluyor malesef...Allah kolaylık versin hepimize... sağol canım yedim bitti uyumaya gidiyorum sabah çok erken kalkmam gerekiyi geceler :80:
ben mamamı bitirdim de geldimmamaya kimler var
canım o işleri Gazel e sormak lazım :)kızlar yarın benim sevdalum gelecek yarın akşam yemeğine,
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı biber dolması
ana yemek işte sıkıntı onu size sormak istiyorum böyle 2 3 saatte mutfaktan çıkabileceğim, aynı zamanda lezzetli bir yemek tarifi istiyoruuummm
cicibebem bitmiş
kızlar yarın benim sevdalum gelecek akşam yemeğine,
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı biber dolması
ana yemek işte sıkıntı onu size sormak istiyorum böyle 2 3 saatte mutfaktan çıkabileceğim, aynı zamanda lezzetli bir yemek tarifi istiyoruuummm
ben mamamı bitirdim de geldim
canım o işleri Gazel e sormak lazım :)
Bana sorarsan da tavuk (kalça güzel olur)bir güzel yoğurtla baharatlarla terbiyele 20-30. beklet öylece snra borcama doates pattis biber soğan sarımsak tavukları diz fırına ver derim :)
ben mamamı bitirdim de geldim
canım o işleri Gazel e sormak lazım :)
Bana sorarsan da tavuk (kalça güzel olur)bir güzel yoğurtla baharatlarla terbiyele 20-30. beklet öylece snra borcama doates pattis biber soğan sarımsak tavukları diz fırına ver derim :)
ballı süt yap canım....
canım islim kebabı yap mutlaka...hem görüntü şahane, hem lezzeti şahane....
fırında patatesli tavuk da yapabilirsin..yada fırında salçalı patatesli köfte...
bende çeşit çok canım, seç beğen al...çok misafirim gelir malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?