Kilo alma programi ile yarisma

ne yedin bugün bakiiim tiroşum :32:

Canim hemen sayayim, ama once sunu belirtmek istiyorum, 3 gundur ne oldu anlamadim az yiyormusum gibi geliyor ama tartida degisim var, sanirim mamadan dolayi:6:
DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN MAMA YIYIN!!!!!
Sabah: Yarima yakin ekmek, kahvaltiliklar
Is yerinde yarim acma kahvaltilik
Oglen: 2 tabak etli nohut yemegi, 4 dilim tam tahilli ekmek
Ara: Lokum, mandalin, ceyrek gevrek, nescafe
Simdi de yemegimi yicem :)
sanirm son 3 gunum boyle geciyor, eskiye gore az yiyiyorum ama tarti oyle demiyor, sanirim mama mama mama :)
Bundan sonraki sarkimiz MAMA MAMA MAAMAA:9:

ben ceza almasam da olur ya hiç önemli değil :17:

yok oyle canim pasalar gibi cezani alicaksin :1:

canim hemen sayayim, ama once sunu belirtmek istiyorum, 3 gundur ne oldu anlamadim az yiyormusum gibi geliyor ama tartida degisim var, sanirim mamadan dolayi:6:
Duyduk duymadık demeyın mama yıyın!!!!!
ıs yerinde yarim acma kahvaltilik
oglen: 2 tabak etli nohut yemegi, 4 dilim tam tahilli ekmek
ara: Lokum, mandalin, ceyrek gevrek, nescafe
simdi de yemegimi yicem :)
sanirm son 3 gunum boyle geciyor, eskiye gore az yiyiyorum ama tarti oyle demiyor, sanirim mama mama mama :)
bundan sonraki sarkimiz mama mama maamaa:9:

Yok oyle canim pasalar gibi cezani alicaksin :1:

mamamaamamammamammamamama :24::24::24::24::24::32::32::32::32::32:

:36::36::36::36::36::36::36:

Kizlar ben 1ay boyunca mama yiyerek 3 kilo almistim daha da almak istiyorum. Muzlu bebek mamasi ve 2 tane sandvc yapip yedim simdi gelsin kilolar
Canim burada haftalik kilo alimlarinda bile mamayi duzenli yiyenleri kilolarindan anlayabilirsin:49:
Herkes MAMA YESIN :)

tutmaz tabi bizim gibi cadılar varken burda hayatta tutturamazsın:9:

sağol canım iyi olurdu ama çok karmaşık yaaa :24:

canim istersen ben de yardimci olabilirim, bugun acicik erken geldigim icin isten buralardayim :)

Canim hemen sayayim, ama once sunu belirtmek istiyorum, 3 gundur ne oldu anlamadim az yiyormusum gibi geliyor ama tartida degisim var, sanirim mamadan dolayi:6:
DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN MAMA YIYIN!!!!!
Is yerinde yarim acma kahvaltilik
Oglen: 2 tabak etli nohut yemegi, 4 dilim tam tahilli ekmek
Ara: Lokum, mandalin, ceyrek gevrek, nescafe
Simdi de yemegimi yicem :)
Bundan sonraki sarkimiz MAMA MAMA MAAMAA:9:

yok oyle canim pasalar gibi cezani alicaksin :1:

gayet güzel yemişsin canım ben o kadar yiyemiyorum :25:
ben de mama yiyince kilo alıyorum mamayı bırakınca bıçak gibi kesiyor kilo almam duruyor onu farkettim ben de:31:

gayet güzel yemişsin canım ben o kadar yiyemiyorum :25:
ben de mama yiyince kilo alıyorum mamayı bırakınca bıçak gibi kesiyor kilo almam duruyor onu farkettim ben de:31:

Sanki bana evdeyken daha cok yiyiyormusum gibi geliyordu demek daha cok yiyiyorum :25:

Evet canim MAMA SART kesinlikle:)

Bugun MAMA KAMPANYASI baslattik :9:

Canim burada haftalik kilo alimlarinda bile mamayi duzenli yiyenleri kilolarindan anlayabilirsin:49:
Herkes MAMA YESIN :)

canim istersen ben de yardimci olabilirim, bugun acicik erken geldigim icin isten buralardayim :)

sağol canım yaa düşünmeniz yeter :54: fizyopatoloji dersi için hazırlıyorum sen gördüysen o dersi bilirsin çoook zor:26:

kolay gelsin sunum hazırlaması da kolay değil hani kolay gele bacım :6:

sağol bacım :23: zor yani bir yere takıldım kaldım orayı bi geçebilsem gerisi gelecek de...hadi hayırlısı:9:

tiroş günün nasıl geçti keyiflisin anlaşılan :12:

Tatli yorulmalar yasadim bugun, sevimli sevimli sayilari cok sirin soyleyen cocuklarla ugrastim :) 'bi iki us dort bes gibi' :)
Yeni seyler ogrendim hatta odevlerim var, hatta simdi aciktim ama burayi birakip kendime yemek koyamiyorum :)

Senin sinavlar ne alemde? Aslinda bir yandan bitsinler istemiyrum sonra bizim uykucu sirin erkenden uyuyor gelmiyor buralara :)

Back