Kilo alma programi ile yarisma

Canim benim kasim bol miktarda ama seyrek cok ilginc bir sekilde :)
Ben de 2 ayda bir gidiyorum sadece ustleri aldiriyorum :)
Benim de kendinden kavisli acicik :)
Iyi kendin alabiliyorsun, ben alamam canimi kendim yakamam :)

bir süre sonra acımıyor ya ilk başlarda gözümden yaş gelirdi ama şimdi hissetmiyorum bile

hadi kızçeler size iyi geceler görevimi yaptım ben yatar geç bile kaldım güzellik uykumu almam lazım biliyosunuz

aynen canım ben de çareyi kendim almakta buldum.çok ince kaşı hiç sevmem ben de...

Canim 26 yasima girdim,kendimi bildim bileli hep aglarim dayanamam cok hassasim :)

Iyi geceler Nute, tesekkur ederim yardimin icin de :)
Ben bildirimimi yaptim hadi siz de yapin :)

ben de yaptım bildirimi ve nutecum gibi uyumaya gidiyorum iyi geceler kızlar

kızlar 800 gram kadar vermismm cok moralimm bozuldu(( cezamı kimm verecekk??

bende ceza verecek kişi bulamadım annem
bende hiç kilo alamamışım...
kim verecek cezamızı kızçeler..............................................

Hanımlar galiba ceza o hafta yemeniz gereken bir yemek mi oluyor?
Eğer öyleyse en bol malzemelisinden kumpir yiyin bol bol kalori var. 1 adeti 1000 kalori

selamlar.... kahvaltım ekmek arası peynır taze nane koydum yedim bıkac bardak cay ve bıkac tane yesıl zeytın
sonra macun
öğlen tarhanna corbasının ıcıne ekmek dogradım ıcıyorum smdi.
:44::44::44::44::44::44:

ceza ben verem miiiiii sizleree

bugün sabah canım en sevdiğim simitçim simite zam yapmamış gidip simit aldım mis gibi fırından yeni çıkmış yanımda götürdüğüm rezene çayımı içtim yanında dersanede

eve geldim şimdi simidimden kalan ufak parçayı yedim açlığımı bastırsın diye şimdi de tereyağlı kaşarlı patates püresi, yapacağım pattislerim pişiyor

Beni bu hafta da unuttunuz ya kızlar ne diyim..
canım kim kimi unutmuş..
kiloları artık yeni başlıkta bildiriyoruz burası sohbet muhabbet yediklerimizi paylaşma yeri:)
Kizlar beni de araniza alir misiniz? Yeni uye oldum.. 23 yasinda kendimi bildim bileli 34 bedenim :/

alırız tabiii:)
boyun kaç ve kilon kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…