Kilo alma programi ile yarisma

canım kim kimi unutmuş..
kiloları artık yeni başlıkta bildiriyoruz burası sohbet muhabbet yediklerimizi paylaşma yeri:)

alırız tabiii:)
boyun kaç ve kilon kaç canım?

Sonradan farkettim girdim yazdım hemeen :1: regl dönemim ya size bile trip atabiliyorum kızlaar :54: Yine her salı yazıyoruz dimii

Son düzenleme:
160 boy canim 37 den 40 kilo oldum bi sure once ama devami olmadi :(

Ayyy bu da benden. Alcaz canım inşallah çıkcaz. 38den 38.5 olmuşumben. cumartesi geldim 38dim. Salıya kadar 500 gram almışım. Bundan sonra da her salı yazcam. Birlik,e biraz da rekabet olunca geliyor insanın içinden. Ama yukarılara bi bak tatlım artık her salı kilolarımızı yeni başlıkta yazıyormuşuz.Burda yiyip içtiklerimizi yazıp muhabbet ediyoruzz :1:

Ayyy bu da benden. Alcaz canım inşallah çıkcaz. 38den 38.5 olmuşumben. cumartesi geldim 38dim. Salıya kadar 500 gram almışım. Bundan sonra da her salı yazcam. Birlik,e biraz da rekabet olunca geliyor insanın içinden. Ama yukarılara bi bak tatlım artık her salı kilolarımızı yeni başlıkta yazıyormuşuz.Burda yiyip içtiklerimizi yazıp muhabbet ediyoruzz :1:
Yiyince Aliniyor aslinda ama midemiz kucuk iste

Yiyince Aliniyor aslinda ama midemiz kucuk iste

Valla gerekirse ağlayana kadar yiycez yapacak bişey yok.. ben yemiyo değilim ama emek tüketimine alışamadım bi türlü,biraz da metabolizmam hızlı malesef. şimdi daha çok yiyip onu dengeliycem sizinle birlikte inşallah.

Buarada kızlar bugün sabah kahvaltımı çift değil 3 kaşarlı tostla yaptım ama tamamını bitiremedim malesef geç kalıyorum diye. Ara öğün yapamadım,öğlen eve gelince 2 tane rafadan yumurtanın tamamını yedim - normalde beyazları yemezdim- Bunun haricinde öğlen yemeğinde bolca sucuk,nutella,kaşar peynir,ekmek ve kahvaltılık yağ yedim.Daha sonra minik yuvarlak ıslak keklerinden yedim dankek'in, birazdan da akşam yemeğimi yiycem inşallah. Ne düşünüyoruz bu konuda

ben de 4 yıl öncesine kadar 39 kiloydum boyumuz aynıymış canım :)
buraya geldiğimde de 42 idim, şimdi 47 kiloyum daha da alacağız hep beraber:23:
Sonradan farkettim girdim yazdım hemeen :1: regl dönemim ya size bile trip atabiliyorum kızlaar :54: Yine her salı yazıyoruz dimii

senin tribini yerim :1: evet salı yazıyoruz sanırım canım akşam konuşulmuş galiba yoktum ben

ben de 4 yıl öncesine kadar 39 kiloydum boyumuz aynıymış canım :)
buraya geldiğimde de 42 idim, şimdi 47 kiloyum daha da alacağız hep beraber:23:

senin tribini yerim :1: evet salı yazıyoruz sanırım canım akşam konuşulmuş galiba yoktum ben

afillim nerelerdesin yaa denk gelemiyoruz hiç :5:
bugün hamburger ve bir tabak dolusu patates kızartması ayran yedim :56:
dışardaydık, uzun zamandır yemiyordum zararlı diye, :1:
okadar özlemişim kiiii :52:
bol ketçaplı mayonezli bir tabak da patates...hımmmm mis mis...
inşallah bana kilo olarak geri döner...:23:
sen ne yaptın ne alemdesin..bu arada dünden beri sordum herkese, cevap veren yok..cezaları kim verecek bu hafta..:ssz:
ona göre artık verilsinde uygulayalım...

Hanımlar galiba ceza o hafta yemeniz gereken bir yemek mi oluyor?
Eğer öyleyse en bol malzemelisinden kumpir yiyin :1: bol bol kalori var. 1 adeti 1000 kalori :34:

canım cezayı kilo alan kişi alamayana veriyor...bu hafta kim verecek kimseden ses çıkmadı???
kumpir güzel fikir canım ama bizim yakınlarda yapan yer yok....çok uzakta var, orayada yolumuz hiç düşmez...
daha farklı bişey bulursan olur...sen kalorilerden iyi anlıyorsun, ver bakalım bi ceza :23:
kalorisi bol, yemesi zevkli olsun mümkünse :52:
daha çok evde yapılabilen şeyler ceza veriliyor genelde, çünkü herkes gidip alamayabilir..mesela benim ufak çocuğum var soğukta dışarıya pek çıkmıyorum...
onu göz önünde bulundur canım :51: makarna olmasın ama , makarnadan çok ceza yedik :9:

afillim nerelerdesin yaa denk gelemiyoruz hiç :5:
bugün hamburger ve bir tabak dolusu patates kızartması ayran yedim :56:
dışardaydık, uzun zamandır yemiyordum zararlı diye, :1:
okadar özlemişim kiiii :52:
bol ketçaplı mayonezli bir tabak da patates...hımmmm mis mis...
inşallah bana kilo olarak geri döner...:23:
sen ne yaptın ne alemdesin..bu arada dünden beri sordum herkese, cevap veren yok..cezaları kim verecek bu hafta..:ssz:
ona göre artık verilsinde uygulayalım...

ohh yarasın canım hepsi et olsun löp löp :)
napayım dersler falan uğraşıyorum canım çok gelemiyorum, bilmiyorum ki kim versin cezayı :9:

26 Kasim 2013

-BirAdetLokum 56.6 +900 gram

-Nute 47 -700 gram

-guraypelin 47.1 -200 gram

-Afilli_kiz 47.3 +600 gram

-gazeldustubaglara 55 +0 gram

-mavisimmavi 41.2 -300 gram

-tull 58.9 +1100 gram

-xannemx 56.4 -800

-zeytinagaci 43.4

-bibican 49

-plnsmsk 38.5 +500 gram

Kizlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/670165-kilo-bildirimlerimiz.html

bu konudan ve asil konudan kilosunu gorup de yazdiklarim listede bulunanlar, listede olmayan arkadaslarim (eksik olan arkadaslarim) bildirim konumuza kilolarini eklerlerse hemen listeye onlari da ekleyecegim:12:

26 Kasim 2013

-BirAdetLokum 56.6 +900 gram

-Nute 47 -700 gram

-guraypelin 47.1 -200 gram

-Afilli_kiz 47.3 +600 gram

-gazeldustubaglara 55 +0 gram

-mavisimmavi 41.2 -300 gram

-tull 58.9 +1100 gram

-xannemx 56.4 -800

-zeytinagaci 43.4

-bibican 49

-plnsmsk 38.5 +500 gram

Kizlar,
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/670165-kilo-bildirimlerimiz.html

bu konudan ve asil konudan kilosunu gorup de yazdiklarim listede bulunanlar, listede olmayan arkadaslarim (eksik olan arkadaslarim) bildirim konumuza kilolarini eklerlerse hemen listeye onlari da ekleyecegim:12:

kilo alanları tebrik ederim :34: kilo alanlar ceza düşünüp yazsa biz de ona göre cezamızı seçip uygulasak artık :1:

hoşgeldin aramıza:34: seninle yaşımız boyumuz aynı kilomuz da neredeyse öyle :) 1200gr.cık var aramızda sadece :) ben de 39 kiloyla başladım :51: sana tavsiyem mama ye ;) ne yaparsam yapayım kilo alamayan ben mamayla almaya başladım ve son iki haftadır mama yemediğim için kilo alımım durdu:5: iki gündür tekrar başladım :12:

Back