Kilo alma programi ile yarisma

yalannnnn söylüyorsunnnn güzel miyim değil miyim bilemem ama evet esmerim sen peki

nayırrr nerçekleri söylüyorumm

nasıl da bildim ama şipşak heheyy nute derler benim adıma, adamı tanırım anında heheyytt

beyaz tenli seyrek kaşlı kaferengi gözlü bir hanfendiyim

seyrek kaşlara bi çözüm bulsak

Kizlar o kadar cok yazmissiniz ki, bi baslik acalim oraya sadece kilolarimizi yazalim sohbet etmek yasak olsun ne dersiniz? Yoksa ben is ve isle ilgili ders calismaktan kalan zamanlarda buradan hayatta bulamam o sizin kilolari :)
O salinin tarihi ve kilonuz olsun sonra ben onlari bu basligin ilk sayfasina ekleyeyim ne dersiniz?

bana bu fikir biyerlerden tanıdık geliyor nerden acebaa

olur tabi neden olmasın tiroşum

nasıl gidiyor iş kadını

bana bu fikir biyerlerden tanıdık geliyor nerden acebaa

olur tabi neden olmasın tiroşum

nasıl gidiyor iş kadını

Evet canim Sor cok iyi bulmus bu yontemi yoksa nasil isin icinden cikardi :)
Hadi madem sen burdasin sen ac konuyu sadece kilolarimizi yazacagimizi belirt :)
Canim valla yogun 7 bucugu geciyordu ciktim isten, eve geldim odevlerimi yaptim calistim, demin yemek yedim. Az sonra da cicibebe yiyecegim :)
Senin sinavlar nasil?

aynen zor iş valla
ben mi ama sen dururken münasip mi bilemedim
tempolu desene ama iyi canım ya kafan dağılır evde boş boş oturmaktansa
bugünkü kötüydü ama genel olarak idare eder

zeytinyağı sürüyodum üstlerden de çıkmaya başlayınca korktum taşırmışım galiba :18:

neyle sürüyorsun canım taşırmadan sür sen de badem ve zeytin yağı diyecektim benden önce davranmışsınız

Direk aklima badem geldi ama asil findik yagi kizlar gecen sene kaslarimi yolunmus tavuga ceviren kuafore karsi bununla direnmistim, simdi geldi aklima :)

aynen zor iş valla
ben mi ama sen dururken münasip mi bilemedim
tempolu desene ama iyi canım ya kafan dağılır evde boş boş oturmaktansa
bugünkü kötüydü ama genel olarak idare eder

Canim hadi hadi durdugun kabahat, benim suraya iki dk girdigime dua edin, ben yandim yandim
Bos oturmaktan tabiki de daha iyi :)
Olsun kotu dedigin de iyi gelir bence, aferin sana guzel calis derslerine :)

Canim hadi hadi durdugun kabahat, benim suraya iki dk girdigime dua edin, ben yandim yandim
Bos oturmaktan tabiki de daha iyi :)
Olsun kotu dedigin de iyi gelir bence, aferin sana guzel calis derslerine :)

timam sana yardım edeceğim

fark ettiysen ilk defa bu saate kadar kk dayım uyumuyoruz yani

Direk aklima badem geldi ama asil findik yagi kizlar gecen sene kaslarimi yolunmus tavuga ceviren kuafore karsi bununla direnmistim, simdi geldi aklima :)

benim öyle bi derdim yok çünkü kuaför benimkini de zamanında mahvetmişti o boşluklar dolana kadar neler saydım içimden ama ben kavisli seviyorum ama bana denk gelen kuaförler ısrarla yuvarlak yapmaya çalışıyordu pes ettim artık gitmiyorum kaş için o günden beridir kendim alıyorum zaten şekli belli ben sadece etrafını düzeltiyorum

Canim benim kasim bol miktarda ama seyrek cok ilginc bir sekilde :)
Ben de 2 ayda bir gidiyorum sadece ustleri aldiriyorum :)
Benim de kendinden kavisli acicik :)
Iyi kendin alabiliyorsun, ben alamam canimi kendim yakamam :)

kulak çöpüyle yağa bandırıp sürüyodum

kaştan mevzu açılmışken bende sazan gibi atlıyım kızlar
bu kuaförler neden kavisli kaş almıyor yah bende sinir oluyorum...sürekli oval gibi alıyor...
hep uyarıyorum ama beceremiyorlar sanki kavis çokmu zor...
ben ince kaş sevmem, sakın inceltmeyin sadece kavis verip altını üstünü temzileyin yeter...incelmesin diyorum hep, ama her ne hikmetse kadın ısrarla inceltiyor ve yuvarlıyor..
başka kuaföre gidecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…