- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.901
yalannnnn söylüyorsunnnngüzel miyim değil miyim bilemem ama evet esmerim sen peki
Kizlar o kadar cok yazmissiniz ki, bi baslik acalim oraya sadece kilolarimizi yazalim sohbet etmek yasak olsun ne dersiniz? Yoksa ben is ve isle ilgili ders calismaktan kalan zamanlarda buradan hayatta bulamam o sizin kilolari :)
O salinin tarihi ve kilonuz olsun sonra ben onlari bu basligin ilk sayfasina ekleyeyim ne dersiniz?
Badem yagi :)
bana bu fikir biyerlerden tanıdık geliyor nerden acebaa
olur tabi neden olmasın tiroşum
nasıl gidiyor iş kadını
zeytinyağı sürüyodum üstlerden de çıkmaya başlayınca korktum taşırmışım galiba :18:
Evet canim Sor cok iyi bulmus bu yontemi yoksa nasil isin icinden cikardi :)
Hadi madem sen burdasin sen ac konuyu sadece kilolarimizi yazacagimizi belirt :)
Canim valla yogun 7 bucugu geciyordu ciktim isten, eve geldim odevlerimi yaptim calistim, demin yemek yedim. Az sonra da cicibebe yiyecegim :)
Senin sinavlar nasil?
zeytinyağı sürüyodum üstlerden de çıkmaya başlayınca korktum taşırmışım galiba :18:
neyle sürüyorsun canım taşırmadan sür sen de badem ve zeytin yağı diyecektim benden önce davranmışsınız
neyle sürüyorsun canım taşırmadan sür sen de badem ve zeytin yağı diyecektim benden önce davranmışsınız
Direk aklima badem geldi ama asil findik yagi kizlar gecen sene kaslarimi yolunmus tavuga ceviren kuafore karsi bununla direnmistim, simdi geldi aklima :)
aynen zor iş valla
ben mi ama sen dururken münasip mi bilemedim
tempolu desene ama iyi canım ya kafan dağılır evde boş boş oturmaktansa
bugünkü kötüydüama genel olarak idare eder
Canim hadi hadi durdugun kabahat, benim suraya iki dk girdigime dua edin, ben yandim yandim
Bos oturmaktan tabiki de daha iyi :)
Olsun kotu dedigin de iyi gelir bence, aferin sana guzel calis derslerine :)
timam sana yardım edeceğim
fark ettiysen ilk defa bu saate kadar kk dayım uyumuyoruz yani
Direk aklima badem geldi ama asil findik yagi kizlar gecen sene kaslarimi yolunmus tavuga ceviren kuafore karsi bununla direnmistim, simdi geldi aklima :)
Eferin buralari bos birakmayin kizlari :)
Sen ac simdi basligi,ben de mamami kapip geleyim :)
Sen yedin mi Mavis, Nute?
benim öyle bi derdim yok çünkü kuaför benimkini de zamanında mahvetmişti o boşluklar dolana kadar neler saydım içimden amaben kavisli seviyorum ama bana denk gelen kuaförler ısrarla yuvarlak yapmaya çalışıyordu pes ettim artık gitmiyorum kaş için o günden beridir kendim alıyorum zaten şekli belli ben sadece etrafını düzeltiyorum
Eferin buralari bos birakmayin kizlari :)
Sen ac simdi basligi,ben de mamami kapip geleyim :)
Sen yedin mi Mavis, Nute?
kulak çöpüyle yağa bandırıp sürüyodum
Canim benim kasim bol miktarda ama seyrek cok ilginc bir sekilde :)
Ben de 2 ayda bir gidiyorum sadece ustleri aldiriyorum :)
Benim de kendinden kavisli acicik :)
Iyi kendin alabiliyorsun, ben alamam canimi kendim yakamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?