Kilo alma programi ile yarisma

ben tartıldım 41.200gr. :43: 300 gram vermişim :14:

yeni tartı alamadım elimdekiyle tartıldım ibreli tartı benimki malum o yüzden göz kararı söylüyorum...

cezamı bekliyorum :18:

Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar

o zaman ben size kızayım kızlar :20:
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm

fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu an :56: aynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık

mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili

ne deseniz haklısınız kızlar :5: sonuç ortada zaten -300 gram:84::84::84:

Bu durum hiç aklımıza gelmiyodu neden soktun ki şimdi :20: Ayrıca hepiniz şikayetlenmişsiniz ama tadı oldukça güzel bence sütü biraz daha az koyarak deneyin. tam ezmeyin sıvı olmasın. o zaman daha yenebilir oluyo

:60: :60: :60: :60: alemsin kiz

Iyi nolsun canım burdan kopup ders için kalkmaya çalıyorum senden naber? :8:

canim bende öyle ya sürekli baska seylerle ilgileniyorum sinav öncesi de bir stres bir stres nasil cözücem bunu :43:

-

bütün herkeze iyi aksamlar kizlarciklar, bugünkü menüm:
-sabah actimel (iki tane kaldi bitecek sabredin biktiniz biliyorum :37:)
-kahvalti: 1 tost peynirli domatesli, 2 yumurta, bir kactane zeytin, bir yogurt (cikolali)
-ara elma, mandalin
- 2 tane cikolatali ekmek (hazir), firindan sekerli tatli ekmek
-arada badem yicem
-makarna peynirli ketcupli
-yatmadan süt

bunu görmüsmüydünüz yeni görüyorum cikolatalari götürüyor örnek alin :125:
kilolu kalin kizlar :1::116:

:60: :60: :60: :60: alemsin kiz

canim bende öyle ya sürekli baska seylerle ilgileniyorum sinav öncesi de bir stres bir stres nasil cözücem bunu :43:

-

bütün herkeze iyi aksamlar kizlarciklar, bugünkü menüm:
-sabah actimel (iki tane kaldi bitecek sabredin biktiniz biliyorum :37:)
-kahvalti: 1 tost peynirli domatesli, 2 yumurta, bir kactane zeytin, bir yogurt (cikolali)
-ara elma, mandalin
- 2 tane cikolatali ekmek (hazir), firindan sekerli tatli ekmek
-arada badem yicem
-makarna peynirli ketcupli
-yatmadan süt

bunu görmüsmüydünüz yeni görüyorum cikolatalari götürüyor örnek alin :125:
kilolu kalin kizlar :1::116:

Valla bi tek ben seviyorum herhalde ya :1: ama siz 15-20 diyorsunuz ben yiyemem o kadar da galiba içim bayılır be

Back