- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bıktırmışlar ondan demek ki, senin mesleğin neydi ki canım![]()
hoşbulduk canım n'aber![]()
Iyi nolsun canım burdan kopup ders için kalkmaya çalıyorum senden naber?![]()
örtmen olcam canım![]()
beni de yrın sınav var ama çok da tın
sen çalış ben gibi olma![]()
Örtmen hanım ne güzel yaa, ben de bir şu okula girsem artık yerim yurdum belli olsa![]()
hayırlısıyla olur canım hangi bölüm istiyorsun![]()
Ne sınavın var canım neden önemsemiyosuunn![]()
Tıp canım inşallah![]()
seçmeli ders sınavım sabah çalışırım sınav taa ikindin ondan
sen ne dersine çalışıyorsun cicim![]()
Üniversiteyi bıraktım canım yine öss öğrencisi oldum![]()
ayy hasta olursam sana gelirim
inşallah olur istediğin yer![]()
Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar
o zaman ben size kızayım kızlar
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm
fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu anaynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık
mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili
Bu durum hiç aklımıza gelmiyodu neden soktun ki şimdiAyrıca hepiniz şikayetlenmişsiniz ama tadı oldukça güzel bence sütü biraz daha az koyarak deneyin. tam ezmeyin sıvı olmasın. o zaman daha yenebilir oluyo
Iyi nolsun canım burdan kopup ders için kalkmaya çalıyorum senden naber?![]()
![]()
![]()
![]()
alemsin kiz
canim bende öyle ya sürekli baska seylerle ilgileniyorum sinav öncesi de bir stres bir stres nasil cözücem bunu
-
bütün herkeze iyi aksamlar kizlarciklar, bugünkü menüm:
-sabah actimel (iki tane kaldi bitecek sabredin biktiniz biliyorum)
-kahvalti: 1 tost peynirli domatesli, 2 yumurta, bir kactane zeytin, bir yogurt (cikolali)
-ara elma, mandalin
- 2 tane cikolatali ekmek (hazir), firindan sekerli tatli ekmek
-arada badem yicem
-makarna peynirli ketcupli
-yatmadan süt
bunu görmüsmüydünüz yeni görüyorum cikolatalari götürüyor örnek alin :125:
kilolu kalin kizlar:116: