Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Şartları oluşturursan olur.Bir kere yalnız olduğunda emin olduğun bir dönemde görüş. Kız arkadaşı varsa konuşma. Açık açık şöyle bunu da.
O kizla gonul bağı olmadigini soyluyo ve benle net bir seyler baslarsa zaten o is içinde onunla olmayacagini soyluyo

Benim icin onca sey yapmis insan ve bunuda hic 'karsilik' almadan yapmis bir insan beni neden bu kadar uzun sure keklesin sadist falan mi? Neyi neden yapmasin anlamadim?
Tabiki sevebilir ama benim için yaptığı şeyleri yapamaz demişsin ya o kısmı soruyorum.
Tamam tamam kesin senden başkasını sevemez, kalbinde sen varsındı ama yatağında başkaları tamam.

Sen benden başkasını sevemezsin diyen eski sevgililerimden hemen sonra çok çok daha sevdiğim sevgililerim oldu,hey yavrum hey,evet senden başkasını sevemez cicim

Ama bu kisi ergen degil yasini basini almis bir erkek ve cogu erkegin yapmayacağı seyler yapti benim icin

Tabiki sevebilir ama benim için yaptığı şeyleri yapamaz demişsin ya o kısmı soruyorum.
Tamam tamam kesin senden başkasını sevemez, kalbinde sen varsındı ama yatağında başkaları tamam.
Evet malesef cinsellik bagimlisi bunu bende biliyorum ve eger gorustugumuzde eskisi gibi olursak ilk isim onu doktora goturmek olur

Ama bu kisi ergen degil yasini basini almis bir erkek ve cogu erkegin yapmayacağı seyler yapti benim icin
Ya allah aşkına ne yaptı allasen?
Cukunu mu kestirdi? Yollarina çiçekler mi döktü?
Benim içinde kimseye yapmadigi şeyleri yapan sevgilim vardı pektabii iliskimiz bitti akabinde hayatinda baskasi var,eee? Kesin beni seviyor o yüzden baskasiyla cikti :)) modunda mi takilayim dedigine gore?
Biz kadınlar cidden saf salagiz

Çok uzn zmn geçmş durm zor. Ztn sevse pesine düserdi.zyflaman bi yıl alsa eder 4yıl bu iş olmz

Konuda da dedigim gibi hikayenin sadece flort kismindan bahsettim. O beni seviyor mu diye sormadim. Yazdigim 3 cumleyle bundan nasil bu kadar emin oluyorsunuz?
Ayrica o hayatindaki her kadina ozel davranmiyor onun cevresindeki kadinlar zaten onunla tek gecelik yasamak icin gelip ertesi gun donuyor. Son olarak o kilo aldığımı bilmiyor ben sadece kilo takintili oldugum icin suan kendimi onun yanina yakistiramiyorum

Ozelden anladiginiz sey cinsellik galiba. Sende tek gece yasamak istesen seninlede yasar. :) Ayy yok asigim yasayamam demez. Surekli muhabbetini yaptigin şey diger kizlarla sevişiyor ben ozelim, onlar kolay ben zor filan. Sirf bu muhabbet yani. Cinsellikten baska kendini ayirabilecegin bir ozelligin yok mu? Kilo takintili olsan 35 kilo alana kadar yemezdin bence. Kilo takintisi olan tipler 3 kilo alsa dertleniyor ayrica okadar senede kilo takintili olsan o kiloyu vermistin bu cocukla bulusmaya gelince mi dert oldu? Hic kendim icin filan muhabbetlerine girme simdi oyuzden. Basbaya kilolu halinle gozune hos gelmeyecegini sende biliyorsun :KK70: Belki kiloluda seviyordur bir sansini dene

Oyy ablam sen adamı anlattıkça. Sen dertsiz başına dert arıyorsun. Gece gece fazla hayalperest gördüm seni .Hangi bağımlılık olursa olsun her türlüsüne arkana bakmadan kaç. En güzel çağındasin şu an ne işin var böyle insanla.

Ya allah aşkına ne yaptı allasen?
Cukunu mu kestirdi? Yollarina çiçekler mi döktü?
Benim içinde kimseye yapmadigi şeyleri yapan sevgilim vardı pektabii iliskimiz bitti akabinde hayatinda baskasi var,eee? Kesin beni seviyor o yüzden baskasiyla cikti :)) modunda mi takilayim dedigine gore?
Biz kadınlar cidden saf salagiz
Yaptiklarini burda anlatip tepki cekmek istemiyorum. Ayrica cukunu kesmesi bence basit bir sey sahsen ben o hareketten aa bu beni seviyo diye dusunmezdim :KK70:
Bencd biz kadinlar saf salak degilde kiskanciz :KK66:

Yaptiklarini burda anlatip tepki cekmek istemiyorum. Ayrica cukunu kesmesi bence basit bir sey sahsen ben o hareketten aa bu beni seviyo diye dusunmezdim :KK70:
Bencd biz kadinlar saf salak degilde kiskanciz :KK66:
Gerçekten çok tuhafsın,inşallah adam seninle olurda görürsün anyayi konyayi ne diyelim

Ozelden anladiginiz sey cinsellik galiba. Sende tek gece yasamak istesen seninlede yasar. :) Ayy yok asigim yasayamam demez. Surekli muhabbetini yaptigin şey diger kizlarla sevişiyor ben ozelim, onlar kolay ben zor filan. Sirf bu muhabbet yani. Cinsellikten baska kendini ayirabilecegin bir ozelligin yok mu? Kilo takintili olsan 35 kilo alana kadar yemezdin bence. Kilo takintisi olan tipler 3 kilo alsa dertleniyor ayrica okadar senede kilo takintili olsan o kiloyu vermistin bu cocukla bulusmaya gelince mi dert oldu? Hic kendim icin filan muhabbetlerine girme simdi oyuzden. Basbaya kilolu halinle gozune hos gelmeyecegini sende biliyorsun :KK70: Belki kiloluda seviyordur bir sansini dene

Benden hicbir cikari olmycaksa neden beni yillardir kandirsin sadist falan mi? Ayrica kusura bakmayinda siz diger insanlarin mutluluğunu cekemiyorsunuz hayır beni ozel yapan onunla cinsellik yasamamam degil. Ayrica sozlerinize dikkat edin yonetime sikayet etmek istemiyorum bu sitede kilolarından ceken bir suru kadin var biz simdi 30 kilo 60 kilo alincaya kadar yemese miydik? Aşırı kabasiniz. Belki hastaliktan aldim bu kiloyu? Sizi aslinda hicte ilgilendirmeyen konulara giriyosunuz. Karsimdaki insan su adam onceden beni seviyodu vs dese asla sorgulamam yani ben aptalim anlamiyorum da siz zekisiniz anliyosunuz oyle mi?

Oyy ablam sen adamı anlattıkça. Sen dertsiz başına dert arıyorsun. Gece gece fazla hayalperest gördüm seni .Hangi bağımlılık olursa olsun her türlüsüne arkana bakmadan kaç. En güzel çağındasin şu an ne işin var böyle insanla.
Yaa o konuda sonuna kadar haklisin aslinda keske hala ona asik olmasam ama elimde degil

Adam seni seviyorsa niye kaciyorsun sende seviyorsun maddm kacma göster kendini. Allahim yarabbim. Insan sevdiginden kacmazki yani bunca yil
İnsanlarda buna sasiriyor ama benim psikolojik sorunlarim var yani burda anlatamayacagim seyler sirf kilo degil aslinda hicbir acidan hazir degilim

Gerçekten çok tuhafsın,inşallah adam seninle olurda görürsün anyayi konyayi ne diyelim
Aslinda sird adam kotu oldugu icin kac saattir beni ezmeye calisiyosunuz anladim. Evet malesef kotu biri ve keske ona olan askim bir anda kesilse de bende kendi hayatima baksam

Yaa o konuda sonuna kadar haklisin aslinda keske hala ona asik olmasam ama elimde degil
Elinde olmaz olur mu.Mantığınla hareket et yoksa duygusal anlamda daha çok zarar görürsün. Hoş şu an için zaten görüşmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla ama şartlar olursa bile böyle adamdan hayır gelmez sen gel bizi dinle.

Benden hicbir cikari olmycaksa neden beni yillardir kandirsin sadist falan mi? Ayrica kusura bakmayinda siz diger insanlarin mutluluğunu cekemiyorsunuz hayır beni ozel yapan onunla cinsellik yasamamam degil. Ayrica sozlerinize dikkat edin yonetime sikayet etmek istemiyorum bu sitede kilolarından ceken bir suru kadin var biz simdi 30 kilo 60 kilo alincaya kadar yemese miydik? Aşırı kabasiniz. Belki hastaliktan aldim bu kiloyu? Sizi aslinda hicte ilgilendirmeyen konulara giriyosunuz. Karsimdaki insan su adam onceden beni seviyodu vs dese asla sorgulamam yani ben aptalim anlamiyorum da siz zekisiniz anliyosunuz oyle mi?

Ortada nasil bir mutluluk varda cekemiyorum? Size deli gibi asik bir adamin hayatinda baska bir kiz var hatta tek gecelik kizlar var ve sizde kilonuzdan dolayi bulaşamiyorsunuz.
cok kiskandim bu mutluluk tablosunu gercekten. :KK70:
Mutluluklar size ^^ kalp kalp

X