Kilo aldığım için erkeğimi kaybettim

Elinde olmaz olur mu.Mantığınla hareket et yoksa duygusal anlamda daha çok zarar görürsün. Hoş şu an için zaten görüşmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla ama şartlar olursa bile böyle adamdan hayır gelmez sen gel bizi dinle.
Eger yapabilirsem gerçekten isterim ama nasil vazgecicem bilmiyorum

Ya kızlar ne fenasıniz uğraşmayın kızla insan o yaşta biraz görmek istediğini görüyor güzelce izah ediniz.

Kendiniz için kilo verin. Karşınızdaki adam sizi çoktan unutmuşa benziyor. İyi kötü bir ilişkisi var, işinde gücünde, hayat devam ediyor. Olmuş, bitmiş. Siz de önünüze bakın bence.

Ortada nasil bir mutluluk varda cekemiyorum? Size deli gibi asik bir adamin hayatinda baska bir kiz var hatta tek gecelik kizlar var ve sizde kilonuzdan dolayi bulaşamiyorsunuz.
cok kiskandim bu mutluluk tablosunu gercekten. :KK70:
Mutluluklar size ^^ kalp kalp
Konu degistirmekte ustunuze yok valla tebrikler. Simdi acikcasi akli basinda her insan karsisindaki yetiskin birey "bu kisi onceden beni seviyodu" dese "aaa hayir o seni sevmiyo kiii" vs diyerek olayi o kisima getirmez ama siz onca anlattigim seyden sadece bunun ustunde durduysaniz ben bunda bi çekememezlik var diye dusunurum. Bu arada turk erkeklerini tanimiyomus gibi davranmayin malesef türk erkegi gozu disarda olan ama esas evdeki karilarina asik tipler keske oyle olmasalardi o ayri

Kendiniz için kilo verin. Karşınızdaki adam sizi çoktan unutmuşa benziyor. İyi kötü bir ilişkisi var, işinde gücünde, hayat devam ediyor. Olmuş, bitmiş. Siz de önünüze bakın bence.
İste boyle yoruma can feda. Burdaki tipik kiskanc kadinlar hayatlarinda tutkulu ask yasamadiklari veya herhangi bir erkekten emin olmadıkları icin bir baskasi emin olunca linç ediyorlar. Bende zaten onun ne beni nede bir baskasini sevdigini düşünmüyorum ama olur da gorusursek eskisi gibi bir ask olur mu aramizda diye sordum. Sordugum tek soru buydu ama sağolsun bazi hanimlar bana baya cemkirdi :KK70:

Konu degistirmekte ustunuze yok valla tebrikler. Simdi acikcasi akli basinda her insan karsisindaki yetiskin birey "bu kisi onceden beni seviyodu" dese "aaa hayir o seni sevmiyo kiii" vs diyerek olayi o kisima getirmez ama siz onca anlattigim seyden sadece bunun ustunde durduysaniz ben bunda bi çekememezlik var diye dusunurum. Bu arada turk erkeklerini tanimiyomus gibi davranmayin malesef türk erkegi gozu disarda olan ama esas evdeki karilarina asik tipler keske oyle olmasalardi o ayri

Bilemem bütün Turk erkekleriyle flort edip tanismadim ben, bu kadar kesin konuşamıyorum o yüzden. :) Siz aldatılmayı ve bu tarz şeyleri kabul görüyorsanız sorun yoktur.
Bunu butun erkeklere yükleyip kendini avutmanin alemi yok.

Aslinda sird adam kotu oldugu icin kac saattir beni ezmeye calisiyosunuz anladim. Evet malesef kotu biri ve keske ona olan askim bir anda kesilse de bende kendi hayatima baksam
Bak simdi fii tarifinde bi sevgilim oldu.
Adam benden yasca büyük beni de görür görmez aşık olmuş falan,peşimde de kosturdum bayağı,yakisikliydi da. Bana daha bastan benim okulda yatmadigim kız kalmadı herşeyi yaptım bitti,seni gördüm aşık oldum artik sen varsın dedi,benim kaba etim arşa çıktı tabi.
İste ondan sonra belirli tedaviler falan geçirdi aşıktı bana o zaman belliydi yani.
2 ay geçti adam karşıma geçti,özlüyorum peri dedi p...nklik zamanlarımı özlüyorum dedi,tam bir ş...zum seni hak etmiyorum ben o hayatın adamıyım falan dedi ve gitti.
Bence açıklayıcı olmuşumdur yeterince,tecrübelerim :işsiz:

Siz erkekleri ne sanıyorsunuz? Malesef erkekler buldugu hicbir kadini kacirmak istemez evli de olsa bekar da olsa malesef durum bu. Coook erkek ortaminda bulundum ve o muhabbetleri buraya dokersem komple site kapanabilir. Erkekler masum degil ve evet benimki extra masum degil resmen cinsellik bagimlisi capkin bir erkek. Yani tek gecelik iliskileri oluyo diye bir kadina asik olmayacagi anlamina gelmiyor bu. Ayrica adımdan ne kadar eminsem sizin kotu yorumlarinizinda benim cok iddali cumleler kurmamdan kaynaklandigina eminim. Dedigim gibi suan açıklayamadigim seyler var ama en azindan 1 ornek verecek olursam. 2 sene once sirf benim icin isini, duzenini oldugu şehirde birakip benim sehrimde yeniden bir duzen kurmaya kalkti.

Bnm aklım yine yaş a takıldı suan 21 yaşındaysan 3 yıl görüşmedik 2 yil görüşmedik naptin senden yaşça büyük adama bundan 5 yıl önce dönem ödevini mi yaptırdın da cok buyuk seyler yaptirdin die övunüyosun ...
Yok canim 3 yil once tanistim 18 yasindaydim suan 21 yasindayim

Bilemem bütün Turk erkekleriyle flort edip tanismadim ben, bu kadar kesin konuşamıyorum o yüzden. :) Siz aldatılmayı ve bu tarz şeyleri kabul görüyorsanız sorun yoktur.
Bunu butun erkeklere yükleyip kendini avutmanin alemi yok.
İyide ortada aldatilma yok kiiii o kizla ve diger tum kizlarla yasadigi seylerde aramizda bir sey yoktu

Ay valla şiştim keşke sadece yas olarak 21 olmasaydiniz bir bütün olarak 21 olsaydınız

Bak simdi fii tarifinde bi sevgilim oldu.
Adam benden yasca büyük beni de görür görmez aşık olmuş falan,peşimde de kosturdum bayağı,yakisikliydi da. Bana daha bastan benim okulda yatmadigim kız kalmadı herşeyi yaptım bitti,seni gördüm aşık oldum artik sen varsın dedi,benim kaba etim arşa çıktı tabi.
İste ondan sonra belirli tedaviler falan geçirdi aşıktı bana o zaman belliydi yani.
2 ay geçti adam karşıma geçti,özlüyorum peri dedi p...nklik zamanlarımı özlüyorum dedi,tam bir ş...zum seni hak etmiyorum ben o hayatın adamıyım falan dedi ve gitti.
Bence açıklayıcı olmuşumdur yeterince,tecrübelerim :işsiz:
Olabilir ama bizimki oyle kisa surede ve sadece sozlerle olmus seyler degil.

İyide ortada aldatilma yok kiiii o kizla ve diger tum kizlarla yasadigi seylerde aramizda bir sey yoktu

Illa "biz sevgiliyiz" lafı agizdan mi cikmali sadakat icin bu gibi durumlarda ? O cok asik mis sen cok asikmissin ama sevgili degiliz diye herseyi yapsin? Kusura bakma sendeki zihniyetten bende yok. Anlayamam. Sen diğer üyelere anlatmaya devam et en iyisi.

X