- 16 Ekim 2018
- 58
- -42
- 88
- 32
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Kaç defa kan verdim düzenli sadece demir eksikliği var hemoglobin de 11 olması gerekirken mesela 10.8 okadar düşükte değil ama kansızlık var yani demir eksikliğinden ilaç da kullandım kaç ay yerine gelmedi bı turlu ama demirden olduğunu sanmıyorum ya okadar demir eksikliği olan var ama kilo alıp verebiliyorDamla şeklinde d vitamini aldım iştahımı açtı sizde de belki iştah açıcı ve kilo aldırıcı etki yapabilir. B3 b6 b12 tek kapsülde vitamin o da aynı şekilde fena iştah açıyor deneyin mutlaka. Ancak uyarı ilave edeyim vitaminlar ihtiyaç varsa eksik varsa alınmalıdır ilaç sınıfı dadır yani yan etkileri olur gereksiz yere fazla tüketimin zararları olur.
değişelim vucudumuzu :d su içince alıyorumİyi akşamlar kızlar 23 yaşındayim ve kendimi bildim bileli en fazla 42-43 kiloyu görmüşümdür dahası gelmedi okadar diyetisyene gittim doktora gittim endoskopiye bile girdim doktorun yazdığı ek gıdayı alıp içtim aylarca her gün pekmez Felan bile denedim gece yatarken bile sürekli biseyler yiyip yattım Felan belki alırım diye öyle ve iştahım hiç yok artık iştahım varken de kilo alamıyordum artık ağlıyorum sinirden üzüntüden herkesin niye zayifsiz demesinden iştah açıcılar bile denedim şimdide sabah akşam yemeklerden sonra muz süt bal cici bebeyi mixleyip içiyorum aşırı yoruldum nasıl kilo alcam((
Yaa ahahadeğişelim vucudumuzu :d su içince alıyorum
valla zorlanıyorum ya bnde nasıl olucak bu işYaa ahahaannemde öyle diyor mutfağın önünden geçsem alıyorum Felan gerçekten kilo almakta vermekte çok zor ya napcaz biz ben bilmiyorum
Boyumuzda aynıymışvalla zorlanıyorum ya bnde nasıl olucak bu iş
Ya doktora Felan gittiğimde ne var sağlıklısin hiçbir sorunun yok kafaya niye bukadar takıyorsun alırsın ilerde falan diyorlardı ama bana arada geliyorlar böyle aşırı takıyorum hicbirsey yakıştıramıyorum kendimeHic stres yapma zayif kal daha iyi senin gibiydim bende 1.70 boy 47 kilo neler yaptimsa kilo alamazdm tabii ki dogum yapip 35 yasini gecince suan 70 kiloyum veremiyorum hayretler icrisindeyim bu kiloyu nasil aldim once zayifim diye psikoljimi bozardim simdi kiloluyum diye
Bende alamıyorum, çocuk doğurdum ama yine tık yokbir süre sonra kabullenmek zorundasınız. Bir ürünle 7 kilo almışlığım var ama istikrarlı olmadığım için geri vermiştim kiloları
Ya bende istiyorum gerçekten, daha dün çok zayıfsın diyen birini bozdumBı komşumuz vardı 4 tane doğum yapmış kadın neler neler denedi kilo alamadı bende öyle olurum diye korkmuyor değilim alayım biraz ya
Bilmez miyim bir konu açıyoruz kendileri çok iyiymiş gibi eleştiriyorlar tabi eleştiriyi de hakaretle karışık söyledikleri için onu bile beceremiyorlar beğenin geçiyorum ya da aynen haklısın deyip geçiyorum uğraşamam:) hangi ürün bu aradaYa bende istiyorum gerçekten, daha dün çok zayıfsın diyen birini bozdumherkes yorum yapmayı çok sevdiği için, bilirsiniz. Ben şimdi daha önce kilo aldığım ürüne geri döndüm umarım bu kez istikrarlı olurum
Ben konu bile açmıyorum, durup dururken ay kaç kilosun bilmem neBilmez miyim bir konu açıyoruz kendileri çok iyiymiş gibi eleştiriyorlar tabi eleştiriyi de hakaretle karışık söyledikleri için onu bile beceremiyorlar :) hangi ürün bu arada
Olur teşekkürlerBen konu bile açmıyorum, durup dururken ay kaç kilosun bilmem nesağol ya sen zayıfsın demeseydin yarın diyete başlayacaktım yani
Ürünü buradan yazarsam reklam gibi olur, özelden yazayım
Sizin özel mesajlar kapalıymış yalnız, onu açınOlur teşekkürler
YaSizin özel mesajlar kapalıymış yalnız, onu açın
Oldumu acabaSizin özel mesajlar kapalıymış yalnız, onu açın
Profil/gizlilik/ size kimler mesaj gönderebilir bölümünü üyeler yapınYanasıl açılıyor acaba dur deneyeyim
Gitmedigim dr kalmadi ne vitaminler ne takviyeler olmuyor alamiyordum hamile kaldim kilo almaya basladim 86 kilo ile doguma girdim zar zor 65 kiloya dustum simdi yine hamileyim cidden kafana takma ilirde cidden alacaksin bu seferde benim gibi vermek icin ugrasacaksinYa doktora Felan gittiğimde ne var sağlıklısin hiçbir sorunun yok kafaya niye bukadar takıyorsun alırsın ilerde falan diyorlardı ama bana arada geliyorlar böyle aşırı takıyorum hicbirsey yakıştıramıyorum kendime
YaaGitmedigim dr kalmadi ne vitaminler ne takviyeler olmuyor alamiyordum hamile kaldim kilo almaya basladim 86 kilo ile doguma girdim zar zor 65 kiloya dustum simdi yine hamileyim cidden kafana takma ilirde cidden alacaksin bu seferde benim gibi vermek icin ugrasacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?