Kilo alamıyorum ☹️🥺

Bb

Ya herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl

Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Kimse almaz mıymıştövbe Yarabbim evlendiğimde 44 kilo ile 45 arasında gidip geliyordum eşim de kemik halimi beğenmiş aşık olmuş ee ben de onun beslenme düzenine ayak uydurdum işte şimdi diyet de diyet modundayım siz o diyenlere inanmayın aşkın gözü kör

Ya herkes diyor yok kimse seni almaz bu nasıl

Güldürdün valla ahahaha bizde de evlenen hemen kilo alıyor banada sıkma canini ben evlendigim ,45 dim şimdi 75 olmuşum veremiyorum diyor bu kilolarını ozlicen diyor annem
Annem kilo alayım diye aktardan macun yaptırmıştı macun kapkara kötü tadı olan bir şeydi ne günlerdi bee hiç takmayın kafanıza 75 no sütyen oldu 90 no

Yaa hayatımda biri var o da diyor sen ne takiyon ben sana spor yaptırırım beraber spora gideriz alırsin kilo falan diyor da bakalım o da bu halimi sevmiş gözüküyor zaten

Ben hem anestezili hem anestezisiz yaptırdım eğer kendini sıkmazsan sakin kalırsan hiçbir sıkıntı olmuyor ama yutkunmaya çalışırsan kolay öğüren bir insansan zor geçer. Ben sürekli yutkunmak istediğim için 2 hafta boğazım ağrıdı onun haricinde korkulacak bir şey yok endoskopi esnasında çok zorlanmadım sadece mide bulandırıcı o kadar. Dün de anestezili yaptırdım mis gibi uyumuşum boğaz ağrısı da yok. Devlette gastroentroloji bölümünde yaptırdım anestezisiz yapmıyorlar burada.

Bazı şuruplar ve iştah açan antidepresanalr var, yakın tanıdığım bunları kullanıyor henüz kilo alamadı ama çabalıyor, akşamları yatmadan kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışıyor zorluyor kendini aynı sekilde gün içerisinde de bir lokma da olsa zorlayarak yemeyi deniyor

Çok geçmiş olsun, sizin şikayet neydi? Sonuçlar hemen çıkıyor mu? Devlet hastanesinde endoskopi ücretsiz mi ? Benim sigorta yok , fiyatlar hakkında internetten araştırma yapmıştım E Eboss1

Ben de aynı durumdayım senelerdır almaya calısıyorum olmuyor. Napıcaksın bosver evlenınce alırsın dedıler 8 senelık evlıyım 30 yaşındayım 2 çocıgum var 45 kıloyum. Hamıleyken belkı kılo alırım o kalır dedım ama hamıleyken de maksimum 53 kıloya cıktım dogum sonrası yıne eskı halıme döndum napsam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…