Kilo alamıyorum ☹️🥺

Maşallah boyunuz kaçtı acaba benim boy uzun olduğu için sıkıntı ya 170 im ben ama 40 kilo da azmis tabi bulantılarıniz ne zaman geçti benimde azaldı ama yinede zorluyor iştahım yok öğleden önce kahvaltı yapmıyorum zaten öğleden sonra hep anca
Hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü ki 12sene oldu😁 boyum 160di.kahvalti yapamiyosaniz sütle kuruyemiş blendirdan çekip icebilirmisiniz.yada sabah çorba da mı icemiyosunuz.bende şimdi istahsizim anksiyeteden dolayı ama bunları yapmaya çalışıyorum.

Hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü ki 12sene oldu😁 boyum 160di.kahvalti yapamiyosaniz sütle kuruyemiş blendirdan çekip icebilirmisiniz.yada sabah çorba da mı icemiyosunuz.bende şimdi istahsizim anksiyeteden dolayı ama bunları yapmaya çalışıyorum.
Ay büyükmüşsünüz bende canım falan diyorum 😅 laktoz intoleransim var süt pek sevmem midemi bulandiriyor çorba falan içiyorum akşamları çok kötü değil iştahım şükür yiyorum ya yine tost falan güzel oluyor bide her gün yersem bikarim diye de korkuyorum sonra ne yicem seçenek kalmıyor 😭 bende de var panik atak anksiyete gebelikte yine çıktı ortaya panik oluyorum en son üniversite sınavına hazırlanırken falan yaşamıştım böyle yeni durumlar olunca ortaya çıkıyor bilirsin rabbim yardımcimiz olsun 🥲mesela hala kahvaltı yapmadım daha yapıcam ins ramazanda etkiliyo tabi uyku falan🫠

Ay büyükmüşsünüz bende canım falan diyorum 😅 laktoz intoleransim var süt pek sevmem midemi bulandiriyor çorba falan içiyorum akşamları çok kötü değil iştahım şükür yiyorum ya yine tost falan güzel oluyor bide her gün yersem bikarim diye de korkuyorum sonra ne yicem seçenek kalmıyor 😭 bende de var panik atak anksiyete gebelikte yine çıktı ortaya panik oluyorum en son üniversite sınavına hazırlanırken falan yaşamıştım böyle yeni durumlar olunca ortaya çıkıyor bilirsin rabbim yardımcimiz olsun 🥲mesela hala kahvaltı yapmadım daha yapıcam ins ramazanda etkiliyo tabi uyku falan🫠
Çorbayı sabah istahsizken için demiştim.aksam kaliteli yerseniz beslenirsiniz insaallah

Merhaba canım ben de 28 yaşındayım, 46 kiloyum bazen 47 oluyorum ,yine aynı 46 ya düşüyor. Dahiliyeye gittim vitaminleri düzenli kullanıyorum doktor çölyak olabilir o yüzden kilo almıyorsun dedi. Kanda çölyak gluten hassasiyeti pozitif çıktı. Doktor o yüzden endoskopi istedi. Korktuğum için yaptirmamistim Gastroenteroloji talebi yaptım hâlâ randevu bekliyorum. Sipraktin iştah açıcı şurup kullanıyorum o iştahımı açtı ama aynı zamanda çok uyku yapıyor ilk 2 hafta
O şurubu bende kullanıyorum bana da kilo aldırdı beş kilo almışımdır herhalde iştah açıyor yan etkisi uyku da yapıyor o biraz zorluyor ilk zamanlar

Evlen kilo alırsın canım. Çevremde ki nice zayıf arkadaş evlenince kilo aldılar :) Zayıflık da evlilik öncesi cazibeni arttırır takma kafana 🤗

Sizinle aynı yaştayım ve yazdıklarınızı okuyunca lise 2-3 zamanlarım geldi aklıma o zamanlar ben de 40-45 kilo aralığındaydım en fazla 47-48 kiloya çıkabiliyordum çok yesem de kilo alamıyordum üstüne boyum da uzun değildi 1,60 ya var ya yoktum ona rağmen aşırı zayıf duruyordum 34 beden pantolonlar bile bol geliyordu kemer takıyordum hep lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanınca sınav stresinden midir nedir bir seneden kısa sürede neredeyse 10 kilo aldım 😅 şimdi de 60 kilonun altına inemiyorum 🤷🏻‍♀️

Sizinle aynı yaştayım ve yazdıklarınızı okuyunca lise 2-3 zamanlarım geldi aklıma o zamanlar ben de 40-45 kilo aralığındaydım en fazla 47-48 kiloya çıkabiliyordum çok yesem de kilo alamıyordum üstüne boyum da uzun değildi 1,60 ya var ya yoktum ona rağmen aşırı zayıf duruyordum 34 beden pantolonlar bile bol geliyordu kemer takıyordum hep lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanınca sınav stresinden midir nedir bir seneden kısa sürede neredeyse 10 kilo aldım 😅 şimdi de 60 kilonun altına inemiyorum 🤷🏻‍♀️

Çoğu insan diyetisyene sadece kilo vermek isteyenlerin gittiğini sanıyor ama kilo almak için diyetisyene gitmek daha mantıklı sağlıksız beslenip kilo almaya çalışmak yerine şimdiki aklım olsa mutlaka diyetisyene giderdim kilo almak için

Back
X