Kilo alamamak....*

Aşırı kola tüketen biriyim ve çikolata söylediğiniz her şeyi gün boyu yiyorum içiyorum ama yok maalesef , kahvaltıda başlarım kola içmeye ama hiç fayda etmiyo

Kiz oldum 30 alamayinca alamiyosn. Boylede insanin psikolojisini bozuyolar vallahi bak. Ilerdeki rahatsizlik belki fiziki okur ama cevremdeki densizler yuzunden az daha psikilojik deliriyordum. Gerci suan cok mutluyum.kendimi cok iyi hissediyorim

Kola zararli sakin boyle yapmayin . Saglikli kilo almak istiyorsaniz bir diyetisyene gorunun ama boyle abur cuburlarla kilo almaya calismayin.

Aşırı kola tüketen biriyim ve çikolata söylediğiniz her şeyi gün boyu yiyorum içiyorum ama yok maalesef , kahvaltıda başlarım kola içmeye ama hiç fayda etmiyo
Boyunuz kaç? Kilo sağlığınızdan önemli mi? O asid ve şeker size neler yapıyor farkında mısınız?

Cidden kilo almak sağlığınızı bile gözden çıkaracak kadar önemli ise, spor yapacak motivasyonunuz da olmalı. Uzman eşliğinde spor yapın, sonra protein ve sağlıklı karbonhidrat tükettin. Mutlaka kilo alırsınız. Hormonal bir sıkıntı yoksa tabi.

Tiroide baktırdınız mı?

kahvaltıda 4 tane farklı çeşit tost, gün içinde 3 tane şeker bombası kahve, öğle yemeğinde aç olmasam bile 2 mega hamburger, akşam yemeğinde yaklaşık 2 kilo köfte/et tüketebilen insandım. gün içinde tükettiğim çikolatanın, şekerin, protein barların, alkolün filan hesabı yoktu ve kilo almıyordum hiç. sonra bir ara sürekli zayıflamaya başladım rahatsızlığım yüzünden 42 kiloya kadar düştüm.

şimdi yukarda yazdığım gibi hayvanca değil düzgün besleniyorum. kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği, 2 ara öğün, akşam yemeği olarak ilerliyorum ama gece abur cubur yemekten vazgeçemedim. yine de 49 kiloya sabitledim kilomu. elinize geçeni yemeyin, ne olduğunu bilerek ve bir düzen oturarak yiyin.

ayrıca burda tavsiye edilen ilaç,şurup,tablet vb şeyleri de bir uzmana danışmadan kullanmayın.

Boyunuz kaç? Kilo sağlığınızdan önemli mi? O asid ve şeker size neler yapıyor farkında mısınız?

Cidden kilo almak sağlığınızı bile gözden çıkaracak kadar önemli ise, spor yapacak motivasyonunuz da olmalı. Uzman eşliğinde spor yapın, sonra protein ve sağlıklı karbonhidrat tükettin. Mutlaka kilo alırsınız. Hormonal bir sıkıntı yoksa tabi.

Tiroide baktırdınız mı?
1.66 boyum , evet troidime ve bütün değerlerime baktırdım, hepsi normal sadece demir eksikliğim var ama değeri fazla düşğk değildi, kan değerlerimde normal, yeni yeni spora da başladım tek carem spor gibi görünüyor çok teşekkür ederim

1.66 boyum , evet troidime ve bütün değerlerime baktırdım, hepsi normal sadece demir eksikliğim var ama değeri fazla düşğk değildi, kan değerlerimde normal, yeni yeni spora da başladım tek carem spor gibi görünüyor çok teşekkür ederim
1,66 ya 48 öyle zafiyet geçiriyor, hastalıklı bir kız durumu değil. Siz millette bakmayın. Boş boş konuşmaya bayılırlar. Sağlıklı yöntemlerle kilo alın. Zaten 3-4 kilo alsanız fazlasıyla yeter.

kahvaltıda 4 tane farklı çeşit tost, gün içinde 3 tane şeker bombası kahve, öğle yemeğinde aç olmasam bile 2 mega hamburger, akşam yemeğinde yaklaşık 2 kilo köfte/et tüketebilen insandım. gün içinde tükettiğim çikolatanın, şekerin, protein barların, alkolün filan hesabı yoktu ve kilo almıyordum hiç. sonra bir ara sürekli zayıflamaya başladım rahatsızlığım yüzünden 42 kiloya kadar düştüm.

şimdi yukarda yazdığım gibi hayvanca değil düzgün besleniyorum. kahvaltı, ara öğün, öğle yemeği, 2 ara öğün, akşam yemeği olarak ilerliyorum ama gece abur cubur yemekten vazgeçemedim. yine de 49 kiloya sabitledim kilomu. elinize geçeni yemeyin, ne olduğunu bilerek ve bir düzen oturarak yiyin.

ayrıca burda tavsiye edilen ilaç,şurup,tablet vb şeyleri de bir uzmana danışmadan kullanmayın.
Geçmiş olsun inşaallah kötü bir rahatsızlıgınız yoktur, bende Duan sizin gibiyim yediköe veriyor gibiyim sanki, artık düzenli beslenmeye çalışıyorum ve spora başladım inşaallah faydasını görürüm

Geçmiş olsun inşaallah kötü bir rahatsızlıgınız yoktur, bende Duan sizin gibiyim yediköe veriyor gibiyim sanki, artık düzenli beslenmeye çalışıyorum ve spora başladım inşaallah faydasını görürüm

teşekkür ederim. Spor tabi ki çok önemli ben yıllardır pilates yapıyorum ve futbol oynuyorum. Aletli pilates imkanınız varsa tavsiye ederim.

1,66 ya 48 öyle zafiyet geçiriyor, hastalıklı bir kız durumu değil. Siz millette bakmayın. Boş boş konuşmaya bayılırlar. Sağlıklı yöntemlerle kilo alın. Zaten 3-4 kilo alsanız fazlasıyla yeter.
5 sene önce çok kiloluydum, sürekli zayıf gördükleri için ve bir de kilo alamayınca bu kız hastamı söylemiyorlar kesin köyü bişeyi var demelerinden bıktım, vacaba gerçekten bi hastalığım mı var diye düşünmeyede başladım pskolojikmen çöküyo insan ister istemez,,5 senedir hiç kilo alamadım

Cevapp veriyorum;

Sabah kola ile baslanir, cikolatayla devam edilir,

Kahvalti borek ile edilir ,

Bol sekerli cay , oglen bir kebap , bir doner yenir , yaninda kola olsun yine. Ayran olursa ise yaramaz:)

Yas pasta ile 5 cayina devam edilir. Yas pasta 8 kisilik olsun.

Aksam ev yemeginden iki tabak yendikten sonra dondurmaya gecilir.

Dondurma mumkunse bir kiloluk olsun, nutella ile patlamis misir yenilir. Nutella biterse fistikli helvaya gecilir.

Boyle boyle insulin direnci olusturulduktan sonra, bir daha hic kilo alamama derdin olmaz.

Not : Kendimden biliyorum. :KK53:
ondan sonra da şeker hastası olunur hipoglisemi ve hiperglisemi ile mücadeloe edilir kilo da sağlıklı bir şekilde alınmalıdır .sağlıksız yönlendirmeleri doğru bulmuyorum.

teşekkür ederim. Spor tabi ki çok önemli ben yıllardır pilates yapıyorum ve futbol oynuyorum. Aletli pilates imkanınız varsa tavsiye ederim.
Aletli plates imkanım var şükür bunu da deniycem gerçekten zayıflık canıma tak etti artık

Ben burda mide kücültme icin toktor sırası bekliyorum yiyip yiyip kilo alamıyorum diye dertleri okuyorum :mad: adaletin bu mu dünya :KK53:

Benim son zamanlarda iyice kafaya taktığım bir konu var kilo alamamak..
5 sene önce 65 kiloydum sonra bir diyet yaptım 48 e düştüm ve o gün bugündür de kilo alamıyorum.

Gitmediğim doktor diyetisyen kalmadı uygulamadığım şey kalmadı ama 50 kiloyu hiç geçemedim, bazen aşırı iştahlı oluyorum bazen yemeden içmeden kesiliyorum, bedenime göre bişey bulamıyorum, giydikleri mi yakıstırmamaya da başladım artık.

Akrabalarımın 5 senedir ne olmuş bu kıza bi hastalığı mı var söylemlerinden de bıktım ( bu kadar zayıfladım diye amansız hastalığınmı var diyen de oldu)
Gerçekten bu konuyu çok takıyorum bütün tavsiyelerde açığım , benim durumunda olan ve kilo alanlar nasıl aldınız?
Konuyu takipte yim aynı dertten muzdaripz sanırım çözüm Öner’i bekliyorum

ondan sonra da şeker hastası olunur hipoglisemi ve hiperglisemi ile mücadeloe edilir kilo da sağlıklı bir şekilde alınmalıdır .sağlıksız yönlendirmeleri doğru bulmuyorum.
Ben de bu butun mesajlarimi okumadan bu mesaji yazmanizi dogru bulmadim.

Ayrica sizin fikriniz sizi , benim fikrim beni baglar.

Konu sahibine bir oneriniz varsa bunu benim yorumum uzerinden degil , kendi yorumunuz uzerinden yapiniz !

5 sene önce çok kiloluydum, sürekli zayıf gördükleri için ve bir de kilo alamayınca bu kız hastamı söylemiyorlar kesin köyü bişeyi var demelerinden bıktım, vacaba gerçekten bi hastalığım mı var diye düşünmeyede başladım pskolojikmen çöküyo insan ister istemez,,5 senedir hiç kilo alamadım
Yaşınız gençse metabolizma çok iyi oluyor. 20-30 arası deli gibi yememe rağmen kilom hiç oynamazdı.

Kilo alayım diye burada verilen tavsiyeleri dinler, şeker ile basit karbonhidrata yüklenir ve geç saatlerde yemek yerseniz gerçekten hasta olursunuz.

Back
X