Melih Gökçek’e “o... ç” denmesinde karar çıktı

Sen bu ulkenin bir mahkemesinin verdigi karara saygi duy once. Mahkeme boyle karar vermis, koca Yargitay onaylamis, biz de kendilerini tebrik ediyoruz isabetli kararlarindan oturu.:KK50:
Mahkeme kararina gorre bu hakaret sayilmiyor, sayilsa idi cocuk ceza yerdi di mi.. Simdi koca mahkemeden ustun musun ki sen mahkemenin aksini savunuyorsun burda? Cocugun soyledigi gercekmis, hakaret degilmis, o yuzden cocuk ceza almadi, anladin?:KK66:

Bu karar yerinde olmuş. Adam makaminin gerektiği gibi davransın. Buraya kadar tamam da, o mahkemelere saygı duyulmaz.

O mahkemeler tecavüze takım elbise indirimi verdiği zamanlarda da saygı duyuyor musun ? Koskoca mahkeme...

Bu karar yerinde olmuş. Adam makaminin gerektiği gibi davransın. Buraya kadar tamam da, o mahkemelere saygı duyulmaz.

O mahkemeler tecavüze takım elbise indirimi verdiği zamanlarda da saygı duyuyor musun ? Koskoca mahkeme...

Çok güzel yazmissin arkadaşım cidden keyifle okudum

Ama okuduğunu anlamak denen bisey var

O olmayınca olmuyor

Dünyanın en güzel cümlesini de kur, anlamiyorsa .... Fayda etmiyor

Kendi pişman olsun. Hiç bir şey yapamaz. Anca konuşur.
Melih Gökçek in de yaptigi pek bisey yok aslinda konusmak disinda bir de bolbol tweet atar dinozor heykeli
Aslinda ben senin neye twpki verdigini anladim o..c.. lafiyla melih basganin annesine laf gitmis oluyor bunu alkislamamaliyiz diyorsun haklisin
Lakin insanlarin deger verdiklerine dil uzatirsan hakli bile olsan insanlar senin arkanda dirmazlar ve boyle gulerler

"sizin o Ata'nız sünnetsiz idi, dinsiz idi"

Şunu belirtme ihtiyacı da buna karşı savunmaya geçme ihtiyacı da aynı gariplikte. Size ne yav milletin pipisinden, inancından, inancsizligindan?

Tepkiye gelince feci ağır olmuş. Karara şaşırdım açıkçası. İki taraf içinde ceza uygulanabilirdi aslında.

Bencede Aziz hoca baslamali lamelif.Ise melih gokcekten baslasa,domino etkisi ortada sorun kalmayacak.
benim yazdığımı anlamamış olamazsın chelyz -benim yazdığım anaların kutsallığı kimdir nedir hangi statüdedir haketmiştir etmemiştir meselesi değil analar analar diyorum chelyz ....

benim yazdığımı anlamamış olamazsın chelyz -benim yazdığım anaların kutsallığı kimdir nedir hangi statüdedir haketmiştir etmemiştir meselesi değil analar analar diyorum chelyz ....

Ataturk'un anasi yokmuydu lamelif ?

Mini bir stalkla sana binlerce ana avrat duz birakmayan binler bulabilirim pesinden milyonlari surukleyen bu belediye baskaninin..Olur mu?

onun annesine hakareti ne zaman kabullendiğimi gördün -onu anasına yapıldı diye yaptılar diye Melih GÖKÇEK'ede yapılması hakmıdır
HER İKİSİDE YANLIŞOĞLUYANLIŞ

Bunun aksini iddia etmedim.Ama...Ama'si var....Yaptiginiz alttan alta algi oldugunun farkinda degilim sanma...Kalkip ulkenin BASKENTININ belediye baskaninin ayibini siralayacaginiza analarr bacilarrr'dan damardan girip yeni yetme kendini bilmeze yuklenilmesi olmuyor.Kimle kimi karsilastirdiginizin farkinda misiniz?Gerci her ikisini mukayese edersen var mi farklari ? Nezdimde her anlamda seviyeleri ayni.Bilişsel ozellikle !

Konu twitter da iki yurdum insaninin kufurlu atismasi degil..Olayin bu sekilde algilanmasi icin sayfalardir ugras veriliyor... Sizler degilmisiniz ulkenin cumhurbaskanina kimse kotu laf edemez diyen ?? Yahu partinizin baskent temsilcisi bilmem kac donemdir bel.baskanligini yapan adam ulkenin kurucusuna dinsiz diyor,sunnetsiz diyor.Sizdeki türkü analar bacilarr.Gecelim bunlari lamelif lutfen.

Bunun aksini iddia etmedim.Ama...Ama'si var....Yaptiginiz alttan alta algi oldugunun farkinda degilim sanma...Kalkip ulkenin BASKENTININ belediye baskaninin ayibini siralayacaginiza analarr bacilarrr'dan damardan girip yeni yetme kendini bilmeze yuklenilmesi olmuyor.Kimle kimi karsilastirdiginizin farkinda misiniz?Gerci her ikisini mukayese edersen var mi farklari ? Nezdimde her anlamda seviyeleri ayni.Bilişsel ozellikle !

Konu twitter da iki yurdum insaninin kufurlu atismasi degil..Olayin bu sekilde algilanmasi icin sayfalardir ugras veriliyor... Sizler degilmisiniz ulkenin cumhurbaskanina kimse kotu laf edemez diyen ?? Yahu partinizin baskent temsilcisi bilmem kac donemdir bel.baskanligini yapan adam ulkenin kurucusuna dinsiz diyor,sunnetsiz diyor.Sizdeki türkü analar bacilarr.Gecelim bunlari lamelif lutfen.

Hassasiyetler Atatürk'ü kapsamıyor Chelzy.

atatürk bir insandı -melih gökçekte bir insan her ikisine doğuran KADIN ...bugüne kadar teröristler ve yardakcıları hariç kimseye hakareti reva görmedim göremem -ancak bu ikircikli tavrınız hakarettende beter

atatürk bir insandı -melih gökçekte bir insan her ikisine doğuran KADIN ...bugüne kadar teröristler ve yardakcıları hariç kimseye hakareti reva görmedim göremem -ancak bu ikircikli tavrınız hakarettende beter

Ne alaka insan olmasiyla ?
Siraladigim hic bir seye net cevap vermeyip yuvarlak laflarla konuyu genisletiyorsun lamelif...Bu kadar savunuldugunu melih kendi bile bilmiyordur biliyor musun? He sizler boyle yaptikca bu adam bundan yüz bulup cok daha ilerisini yazacaktir.2Milyona yakin takipcisiyle sizin bu desteginizle kimbilir daha ne kepazelikler yazacak.Gorecegiz..Siz daha ama o da kufur etti diye durumu kotarmaya calisadurup gokcek'in yazdiklarini normallestirin..

Ne alaka insan olmasiyla ?
Siraladigim hic bir seye net cevap vermeyip yuvarlak laflarla konuyu genisletiyorsun lamelif...Bu kadar savunuldugunu melih kendi bile bilmiyordur biliyor musun? He sizler boyle yaptikca bu adam bundan yüz bulup cok daha ilerisini yazacaktir.2Milyona yakin takipcisiyle sizin bu desteginizle kimbilir daha ne kepazelikler yazacak.Gorecegiz..Siz daha ama o da kufur etti diye durumu kotarmaya calisadurup gokcek'in yazdiklarini normallestirin..
Melih Gökçek'ide savunmadım -hakarete olan tavrımı koydum -artı melih gökçekli konulara bak bakalım neler yazmışım :işsiz:net ne cevabı istiyosun konuyu genişleten sensin ben değilim ki -diyorumki hakarete hiç bir şekilde kabul edilemez hiç bi koşulda

Son düzenleme:
Kufredene destek mi var ne hata hata ile rezalet bir hale gelmis ne utanc verici

Kimse kimsenin damarına basmasın. Işte bu karar da tahrik yapılmaması adına iyi bir karar olmuş.
.........

Ancak annesi yaşıyor mu hatırlayamadım, annesinin yerinde olsam dava açardım.
Yasamiyorsa daha vahim.

Hakaret ederken anne baba,soy sop kullanan sopsuzlar , yaraları var ki o kelimeleri kullanıyor diye düşündürüyor.

Aynı şekilde o... çocuğu kufurune gülen kişilerde dahil.
sana katiliyrm

bu küfür olayına imam-cemaat ilişkisi olarak bakıyorum.. bu ülkede kadına hakareti sayacaksak en tepedekilerin söylemlerinden başlayabiliriz.. bunun yanında genç jenerasyonun küfrü artık bir yaşam tarzı haline getirdiği de açık bir gerçek.. aslında bu ülkede küfrün hakaret kategorisinden bile çıkartılması gerek, ya da en tepedekinden en alttakine kadar herkese ayrı ayrı ceza verilmeli...

X