• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

Bir de obama tek Fotoda düğmesini ilikliyor ee Erdoğan ınki zaten ilikli sankionunki öyle ddeğilmiş gibi. Diğer iksinde de konuşuyorlar ne var yani. Bir de obama clintona göre çok daha kibar halk içinden eğlenceli bir adam yani

Erdoğan İstanbulu teslim ettik cennete çevirdi.
Dünyanın en kısa fıkrası:KK70::KK70::KK70:
Ya sen hayatında İstanbul'u gördün mü be Kardelen?Gördüysen nasıl böyle aleni yalan söyleyebiliyorsun?Görmediysen neden burada bilip bilmeden sallıyorsun?
Azmini takdir etmiyor değilim,bumerang gibi atıldıkça geri gelip propagandana kaldığın yerden devam ediyorsun ama azcık gerçekçi ol be kardeşim

Ya sen hayatında İstanbul'u gördün mü be Kardelen?Gördüysen nasıl böyle aleni yalan söyleyebiliyorsun?Görmediysen neden burada bilip bilmeden sallıyorsun?
Azmini takdir etmiyor değilim,bumerang gibi atıldıkça geri gelip propagandana kaldığın yerden devam ediyorsun ama azcık gerçekçi ol be kardeşim

Ben en son gördüğümde İstanbul bir taş yığınıydı, cennet mi olmuş:D

kizkurusu kizkurusu
Canım benim gördün mü?
Burda yürek yiyen yok..teke tek dedin mi bi tırsma bi sarsılma oluyor buralarda :D
Anca dalga geçebilme kapasiteleri var onda bile yandaşlar beğen butonunda :D
Vermeyince mabud neylesin mahmud :D

kardelen2780 kardelen2780 "yıllarca arkadaşım dediklerini sattıı" konusuna hiç girme, Kılıçdaroğlu'na saydırayım derken sizinkileri harcama bence :KK70: Maşallah cemaatinden Barzani'sine, İmralı'sından Gülen'ine sizinkinin kolkola girip de yarı yolda bırakmadığı yok :)

Komşularla sıfır sorun politikasıyla yola çıkıp yedi düvelle düşman olmamız da çok güzel yönetim örneği gerçekten, maşallah ne öngörü.

Ortadoğu'da bizden habersiz kuş uçmaz!! derken burnunun dibinde patlayan bombaya müdahale etmemek, edememek de inanılmaz bir yöneticilik başarısı, congrats sis.

Terör durma noktasına gelmişken yeniden hortlatıp yüzlerce askerin, polisin, gencin, sivilin, çocuğun ölümüne sebep olmak da fevkalade bir yönetme becerisi. Parmaklarımı ısırdım.

Evet Amerika karşımızda el pençe divan, Merkel Erdoğan'a aşık, bütün Avrupa bizi kıskanıyor, bütün dünya bizi çekemiyor, hee evet.

Kardelen'in üstüne neden bu kadar gelinmiş anlamadım. Haklı, İstanbul adeta bir şantiye cenneti. <3
Benim bile vizyonum genişledi, mesela yaşadığım sokakta boş bir alan var yanından geçince şuraya da mutlu bir avm yapılsa şöyle olsa böyle olsa diyorum. Kafamda proje hazır. Thanks to Akp <3

Şekerim madem üst seviyedesin, yazdıklarımdan is görüşmesi olmadığını, ego konusunda vurgu yaptığımi anlarsın ve sinirli ergen halinden belli ki sen az buçuk anladın olayı ama yediremiyorsun

Seviye sözü çok yerinde oldu minnettarım sana ulasamadigin et...

Ben kendime değer verdiğim için dalga geçerek yazmicam çünkü dalga geçmek seni küçüktür sadece, kuculttugu gibi ve üst üste yazmandanda belli ki hafif bi ezilmissin tatlım.

Yorumların tavrın yazdığım profildeki kişiden çok.uzak beş çocuk annesi ölgün olur hayatım küçültme.bu.tür insanları bir çocuğun olur maddi.maneevi bakamazsin beş olur muntazam bakarsın

Ben sana yaninda.dost görünen ama.seni gaza getirip her.noktada hatasiz olduğunu sandiran insanlardan daha fazla iyilik yapmaya çalışıyor um sana seni göstermeye çalışıyorum

Burası siyaset annem.siyaset...

Senin düşmanca kendi ülkenin aşağılaman beni bu hadde getirdi..

Örneğin annen hayat kadını, sen her turlu nefreti kusarsin ona ağzına geleni okursun ama dışarıdan biri laf edince zoruna gider siper alırsın ..işte ülken de bana gore aile gibidir...

Kendi içinde kizdigin noktalar ve ülkenin selameti senin hedefin olabilir. Ama batıdan bir.konu oluyor arkadaşım.devşirmeler bile vatan diyor be tayyip erdogani kotulicem diye parçaladın gogsunu.

Vatan sevgisi ayrı.bir.nokta bugün o olur yarin başkası

Annenin.bile her yönünü begenmezsin.ama.annen dır seversin.

Bakış açın o olmadıgi surece vatanperverim deme.insanları etiketledigin surece senin sözde eleştirdiğini insanlardan bir farkin kalmıyor.

Aklıma geldikçe yazarım tatlım sen de sor ama kibir i bırak.olur mu.iki.büyük insan gibi yazalım ne dersin seviyem sana gore fusuk tur zaten de :)))) idare et senin yuksek seviyen de ,küçüklerle anlasabildigin ölçüde ortaya çıkar.yoksa senin gibi üst seviyede insanlarla zaten kolay anlaşırsın bu.doğal :)

Mümkünse başbaşa ama. Sakince ve anlamaya çalışarak

Yok dalga gecicem dersen ben kaybetmem guzelim hayatımda bi hacmin yok yani.

Senin gibi çok.kişiyle tartışmaya girdim ama neden olmadı biliyor musun, hafiflige vurup cirkef ağza döndürdükleri için gelin diyorum hakaret yok artı ve eksileri koyalım a parti b parti ülke için ne verimli.olur bizim tartismamizDan birileri kazanım yapsın istiyorum

Umarim üst seviyenle beni yogurabilirsin

İki üyelik.kullanmiyorum eski falan da değilim ama anlamıyorlar :)

Tek dert bu mu.ogrensinler ben rahati.m

Oky demem de e her yerde yazmış da yazmış muhalefetnur :))))

Göz var akil var gördüm yazdım bu yani oky demesem neye takılacaklardi acaba

Benim istediğim YAZDIKLARIMI anlasin kâfi.

Kardelen Erdoğan'ın istanbul belediye başkanı olduğu donemden bahsediyor. Hani istanbul çöp yiginindan farksizdi da Erdoğan bir şeye benzetmisti.. gerçi siz hatirlamazsiniz.

İki üyelik.kullanmiyorum eski falan da değilim ama anlamıyorlar :)

Tek dert bu mu.ogrensinler ben rahati.m

Oky demem de e her yerde yazmış da yazmış muhalefetnur :))))

Göz var akil var gördüm yazdım bu yani oky demesem neye takılacaklardi acaba

Benim istediğim YAZDIKLARIMI anlasin kâfi.

Valla olaya oky diye direkt girincw ben de ikinci üyelik olduğunu düşündüm. Eğer degilsen ozur dilerim hakkını helâl et.

Kardelen Erdoğan'ın istanbul belediye başkanı olduğu donemden bahsediyor. Hani istanbul çöp yiginindan farksizdi da Erdoğan bir şeye benzetmisti.. gerçi siz hatirlamazsiniz.
Biliyorum hangi dönemden bahsettiğini.
Evet kelimenin tam anlamıyla "benzetti".Dünyanın en güzel şehirlerinden biri artık bir beton cenneti,gökdelen ormanı,tarih katliamı,varoş yığını...

Biliyorum hangi dönemden bahsettiğini.
Evet kelimenin tam anlamıyla "benzetti".Dünyanın en güzel şehirlerinden biri artık bir beton cenneti,gökdelen ormanı,tarih katliamı,varoş yığını...

Tabi tabi. Sizden zaten Erdoğan'dan once istanbulu yoneten belediye baskaninin nasil istanbulu o hale getirdiğini sorgulamanizi beklemiyoruz :) sokaklarin ortasi cçöp doluydu, insanlar artik belediyeye isyan etmekten bikmisti, seslerini duyan yoktu... siz ne kadar gormek istemeseniz de istanbul Erdoğan'ın sayesinde bir yerlere geldi. Erdoğan'ın nefretinden gözünüz kör olmuş hepinizin. O yüzden kabullenemiyorsunuz gerçekleri.

Ve enteresan ki ben kilicdarogluna hala tek bir yorum bile yapmadım kaldı ki hakaret edeyim..
Kişi kendini yansitir

Evet kilicdaroglunu desteklemiyorum ama kafamda uymayan insanlara hakaret etme hakkini vermiyor bu

Ben canım gibi severim ulkemi derdim bu.

Hdp te ederim o ayrı ,:KK66:

Tabi tabi. Sizden zaten Erdoğan'dan once istanbulu yoneten belediye baskaninin nasil istanbulu o hale getirdiğini sorgulamanizi beklemiyoruz :) sokaklarin ortasi cçöp doluydu, insanlar artik belediyeye isyan etmekten bikmisti, seslerini duyan yoktu... siz ne kadar gormek istemeseniz de istanbul Erdoğan'ın sayesinde bir yerlere geldi. Erdoğan'ın nefretinden gözünüz kör olmuş hepinizin. O yüzden kabullenemiyorsunuz gerçekleri.
Bu hale geleceğine çöp yığını olarak kalsaydı daha iyiydi.En nihayetinde çöptür temizlenir,ama O'nun verdiği zararların telafisi yok.Ayrıca ben bundan önceki belediye başkanları için "cennet yaptı" gibi geçek dışı ifadeler kullanmadığım için benim sorgulayıp sorgulamamam söz konusu değil burada.
Ben zaten gerçekleri görebildiğim için sevmiyorum fakat sizin sevginiz gözünüzü kör etmiş,adam ne yapsa iyi birşey zannediyorsunuz aslını astarını öğrenme zahmetine girmiyorsunuz.

Bu hale geleceğine çöp yığını olarak kalsaydı daha iyiydi.En nihayetinde çöptür temizlenir,ama O'nun verdiği zararların telafisi yok.Ayrıca ben bundan önceki belediye başkanları için "cennet yaptı" gibi geçek dışı ifadeler kullanmadığım için benim sorgulayıp sorgulamamam söz konusu değil burada.
Ben zaten gerçekleri görebildiğim için sevmiyorum fakat sizin sevginiz gözünüzü kör etmiş,adam ne yapsa iyi birşey zannediyorsunuz aslını astarını öğrenme zahmetine girmiyorsunuz.

Gerçekleri gördüğünüz için çöp yigini olarak kalsaydı daha iyi diyorsunuz?? O da iyiymiş gerçekten :)

Back
X