• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

Cimcime bunun yandaslikla alakası yok ki zatende oky ile karşıt görüşlü biriyim. ben sadece objektif olarak bana yanlış gelen bişeyi yazdım . Bunun partiyle ilgisi yok .

Tamam cnm .o arkadasin orada kastetmek istediğini tek ben yanlış anladim. Neyse

Cimcime bunun yandaslikla alakası yok ki zatende oky ile karşıt görüşlü biriyim. ben sadece objektif olarak bana yanlış gelen bişeyi yazdım . Bunun partiyle ilgisi yok .
senin benle farklı görüşte olduğunu biliyorum. ama sezarın hakkını sezara verdiğini gördüm. teşekkür ederim

Bak o kadar sinirlisin ki benm yazdiklarimi okuyamiyorsun bilene . Valla uzaktan izlemye devam edicem . Haaa sunuda soyleyim . Orada ayen beyan annene hakaret.edilmedigini soylemek için hassassin dedim . nokta . Sonra kk da cani insan diye adim cikmasin . Sukur ki beni bilenler cok iyi biliyor
sinirli olmam anormalmi. işin ucu anneme dokunuyor benim

verdiği örneğe bakın.
örneğin annen hayat kadını olsa.
terbiyesizliğin alemi yok. herkes bir kendine gelsin.
bunu bilhassa yazdığını her aklı selim görüyor. başka örnek kalmadıda benim annemi örnek veriyor. gerçekten sabah sabah feci sinirlendim.

Terbiyesizlik had safhada burada..

bunu anlatıyorum hanım. cimcime buna nolmuş diyor birde. bu kadar olur ya

Tavrı yanlış burada..

tamam abla hakaret ediyor okey .

Cimcime sen şunu yapabilirdin o mesajı görünce.
Orada dur bakalım sen hangi hakla bunu söyleme cesaretini buluyorsun deseydin alkış tutardım sana ama yapmadın bunu..Kalkıpta annene imada bulunmamış dersen oky haklı olarak tepki gösterir buna..

anlatamıyorum hanım. örnek benim annemin hayat kadını olmasımı. nasıl iğrençlik bu

Verdiği uç örnek zaten kendi seviseyini gösteriyor...

e yuh yani kahvede bile siyaset tartışırken ana bacı karıştırılmaz. ne yapıyorsnuz arkadaşlar ya, elinize tespih alın, yumurta topuk ayakkabının arkasına basın bir de isterseniz.
belkide erkektir. bir kadın bu lafı etmez. genelde erkekler rahatsız oldukları insanın annesine bu lafı ederler.

Terbiyesizlik had safhada burada..

Tavrı yanlış burada..

Cimcime sen şunu yapabilirdin o mesajı görünce.
Orada dur bakalım sen hangi hakla bunu söyleme cesaretini buluyorsun deseydin alkış tutardım sana ama yapmadın bunu..Kalkıpta annene imada bulunmamış dersen oky haklı olarak tepki gösterir buna..

Verdiği uç örnek zaten kendi seviseyini gösteriyor...

Abla o arkadas gelsin ve eger benm anladigm gbiyse dedigi dedimin arkasindayim annesine laf soylemedinin .
Ama sizin anladiniz gbiyse ben okyden ozur dilemeye raziyim.

Allah'im su igrenclige bak. Midem bulandı.
Ne akpymis arkadaş insanlarin annesine cok rahat hakaret edebiliyorlar. Anne ya bu anne.

Saka gibisiniz valla partiniz batsın.
nede olsa ölmüş birinin annesini yuhalatan, sehit kardesine oda asker olmasaymis diyen liderlerine tapiyorlar

Yeminle midem bulandı, o kişide gereken cezayı alacaktır eminim..
Yazıklar olsun diyorum,şurada kaç kişiyiz birbirimizi tanıyoruz,hangimiz kimin annesine böyle iğreçce laf söyledi..
Sen ben olayını geçtim burada,söylenecek lafmı şimdi bu..
bende ceza almasını bekliyorum. bana hakaret etsin ama anneme gelirse olay bu olmaz. yönetimden gerekeni yapmasını bekliyorum

Abla o arkadas gelsin ve eger benm anladigm gbiyse dedigi dedimin arkasindayim annesine laf soylemedinin .
Ama sizin anladiniz gbiyse ben okyden ozur dilemeye raziyim.

Nasıl laf söylemedi,verdiği örneğe bakarmısın ne demek ha anne ha baba ne fark eder.
Deseydi ki senin baban şöyle böyle olsaydı diye..

Sen kalkıpta imada bulunmamış diyorsun..
Kadın aleni ima ediyor bunu..
Şu sözleri sana yada bir başkasına söylemiş olsaydı,bu tepkileri aynen verirdim sırf oky diye değil yani..
Kimsenin annesine laf söyletmem burada..

Back