Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

swordfish canım yaa yine ben :) neredeyse 1 haftadır kese peeling ve karısımı uyguluyorum :) yalnıs su tavuk derısı gıbı gorunumden kurtulabılecekmıyım yaa bacaklarım yumusacık puruzsuz ama hala o goruntu var sonuc almk ıcın erken bılıorum ama yınede sorayım dedım :) kurtulamıcaksın galıba sen bendenmafoldumben

Canım, kurtulacağını umuyorum fakat bu bir hafta gibi bir dönemde değil, ben 2 ay düzenli uyguladıktan sonra tamamen kurtuldum, yani biraz gerçekçi ve sabırlı olmak lazım canım :) Bacaklarında o batık ve kıldönmesi olan yerlerde kızarma başladı mı? Bu uygulamaya başladıktan sonra bir hafta içinde batıklar daha beter görünmeye başlıyor çünkü, sonrada yavaş yavaş iyileşiyor...Sabır arkadaşım sabır...

ben de deneyeceğim bunu
teşekkürler

Canım dene tabiiki ama önce istersen sorunun ne olduğunu öğrenelim, normal cilt altında uzayan tüyler için bu karışımı kullanmana gerek yok çünkü, sadece peeling yapman yeterli olur...Senin sorunun nedir canım? Bir tarif et bakalım...

batıklardan kurtulmanın yolu kese diyorum başkada birşey demiyorum.önceden çok oluyordu bende de kese yapmaya başladıktan sonra hiç olmuyo artık

batıklardan kurtulmanın yolu kese diyorum başkada birşey demiyorum.önceden çok oluyordu bende de kese yapmaya başladıktan sonra hiç olmuyo artık

Daha açtığım konunun ilk satırında "Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!" diye belirtmiştim ama, işe yaramıyor herhalde...

canım merhaba..haftasonu sölediğin kremleri aldım..sen bana sadece medicassol ve expigment kullanmamın yeterli olacağını söylemiştin ancak ben eczacıyada danışarak tüm kremleri aldım..gündüz nemlendiricisi için expicial lipo aldım..yalnız uygulamaya geçmeden önce bir kaç şey danışmak istiyorum..#sen daha önce bu karışımı küçük boy dove ile karıştırmamızı sölemiştin ancak benim baktığım yerde doveun farklı bir çok boyu olduğu için sana danışmadan almak istedim..bana ml olarak iletebilirsen süper olur canım ya..#ben krem karışımını gece bacaklarıma uyguluyorum..sabah normal nemlendirici sürmeden önce bacaklarımı sadece ılık suyla yıkamam yeterlimi duş jelide kullanmalımıyım..#aktardan deniz tuzu alırken kabak lifi ve yosun sabunuda aldım..ben haftada iki kere deniz tuzu ve peelingi karıştırıp kabak lifi ile kese yapmayı haftada bir kerede sadece yosun sabunu ve kabak lifi ile kese yapmayı istiyorum..bu uygulama fazla gelmez dimi canım ya..#canım birde ben krem karışımını ne miktarda bacaklarıma uygulamam gerekiyor..az mikardamı süreyim yoksa normal nemlendirici sürer gibi ve masaj yaparakmı uygulamalıyım..kusura bakma çok soru sordum canım..ama eksik bişey yapmak istemiyorum..senden cevap alır almaz uygulamaya başlıcam hemen..umarım bende istediğim sonuçları alırım..bizimle paylaştığın için ve yardımların için çok teşekkürler...

Canım, iyi yapmışsın madem öyle tüm karışımı kullan eğer excipial lipo aldıysan dove kullanma direkt az miktarda excipial lipo ekle karışıma 15 ml civarı yeterli olur, bu kremde su içinde yağ emülsiyonu olduğu ve üre içerdiği için iyi olacaktır.Sabahları bacaklarını yıka derken zaten duş jeli ve sabun ile yıkamayı kastediyorum canım, krem karışımını az miktarda bütün bacağına yetecek kadar uygulayacaksın fakat fazla ovalama, iyice dağıt ve bırak, fazlasını sürersen emmiyor, gerek yok.Deniz tuzu ile peelingi kabak lifi ile yaparsan çok sert gelebilir, bacaklarını çizersin, varsa kese kullan fakat narin davran yoksa kıpkırmızı yaparsın, fakat yosun sabunu selülit içindir bunu neden kullandığını anlayamadım bir şey diyemeyeceğim canım...ınşallah biran evvel sende iyileşirsin canım :) Gelişmeleri muhakkak bildir bana...

Son düzenleme:
sevgili SwordFish (mektup gibi oldu eheeh) karışımını yalnızca 2 gün uyguladım yüzeye yakın batıklar çıkmaya başladı bile çok mutluyum işe yarayacak galiba alkisalkisalkis yalnızca peeling yaparken bacaklarım çiziliyo acaba benim deniz tuzum çok mu kalın?? tuzu selülit ve masaj yağıyla karıştırıp öyle ovalıyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum ne dersin??

Çok sevindim canım, güzel bir haber bu :) Deniz tuzu ince olmalı, normal sofra tuzundan biraz daha kalın olacak, eğer bacakların çiziliyorsa demek çok sert yapıyorsun canım, daha narin ol,ilk başta bende hışımla girişip her yeri çizik içinde bırakmıştım ,şimdi işi iyice azıttım, alışıyor bacaklar :)

peki bu epilady yaparken oluşan batıkları nasıl önliycez arkadaşım bi fikrin varmı, tüylerim batmaya çok müsait, epiladyden sora bi bakıyorum sanki hiç epilady yapmamışım gibi hep içe batmış :gitme:sonrada çok çabuk uzuyolarlmaz:

ya canım benim tuzum pilavlık bulgur kalınlığında ama normalde her ağdadan sonra ben zaten tuz limon masajını yapıyodum üstelik de turşuluk tuzla yapıyodum çizilmiyodu amaaan neyse ya çok da önemli çizikler değil kullandığım karışım o çizikleri iyileştirir gibime geliyo tekrar sağol canım

Hahahaha canım ne yaptın sen yahu?Çizer tabii oldu olacak kaya tuzu kullansaydın :) Şekerim aktardan ince deniz tuzu al, bu şekilde olmaz, faydadan çok zarar verir :)

Canım, kullandığın epilasyon aleti körleşmiş, tüyleri kökten almak yerine kopartıyor, ya aleti değiştirip daha iyi bir şey al, yada sir ağdaya geç, daha rahat edeceksin.Tüyleri tamamen kopratmadan kökünden almanın yolunu vulamadığın sürece ne sürersen sür o batıklar geçmez

makinamı yeni aldım güya canım braun silk epil.almadanda bayağı bir bekledim araştırdım iyisi olsun diye ama sonuç kötü yani demekki benim tüylerde sorun var,gerçi makina da çok iyi deilmiş kendim ağda yapmayıda beceremiyorum.epilady daha kolayıma geliyor.ama bu sorun sadece bacaklarda var kol altlarında falan böle bi sorun yaşamıyorum.ama kol altlarım batmasada çok çabuk geliyo, bir haftaya gelmiş oluyobenneyaptımki

Anladım canım, braun iyidir ama demek sana uygun değil, üzüldüm, aslında şu soğuk ağda bantlarını kullansan çok pratik olduğunu göreceksin.Hiç denedin mi?

Bunlarla ugrascagıma vururum jilete daha iyi valla.

Canım, genelde bu probleme sahip olan insanlara doktorlar jilet kullanmasını öneriyor fakat herkes jilet tercih etmez, özellikle evlendiğinde her gün jilet yapmaktan sıkılacaksın çünkü insan başa çıkamıyor :)

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler harika açıklamışsın bende de bikaç tane var en kısa zamanda kurtulucam umarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…