- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..kıl köklerinde küçük sivilce şeklinde kırmızı pütürcükler var..bacağımın bazı kısımlarında ise morumsu ve kahverengi lekeler var..sanırım bu lekelerin bazıları güneş lekesi..pütürler seninde dediğin gibi kıl kökü iltihabı şeklinde..batık değil..epilatörde leke ve pürüzleri arttırıyo diye düşünüyorum..bacaklarımın pürüzsüz olmasını istiyorum..bu görüntü canımı çok sıkıyor..tamda ümidimi yitirmişken senin karışımını okuyunca çok mutlu oldum..denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum..bu görüntüden daha kötü olacağını sanmıyorum..düzenli peeling ve kese pürüzleri geçirir ve cildi soyar aynı zamanda verdiğin karışımda lekeleri açarsa süperrr olurrr...artık sally hansen kullanmadan pürüzsüz bacaklarım olsun istiyorum..bu arada sally hansen acaip işe yarıyor..yazın en büyük kurtarıcım..tüm lekeleri kapatıyor.ancak bu kalıcı bir çözüm değil tabi..haftasonu tüm malzemeleri alıp bende düzenli uygulamak istiyorum..sen ne diyosun canımm başka bir fikrin varmı..ilgin ve yardımların için çok ama çok teşekkür ederim...
Canım eğer istersen sen bu karışımı kullanmak yerine mademki batık sorunun yok tek derdin lekeler o zaman şöyle yapalım, epilasyondan önce ve sonra yine kerasal forte kremi kullanırsın ki köklerde iltihap engellensin, diğer zamanlarda ise yine her gece bu karışımı uygularsın, inşallah biran evvel geçer canım.Sallay Hanseni bende kullanıyordum dediğin gibi çokda güzel kapatıyordu ama çok şükür artık kullanmama gerek kalmadı...
Unutmadan kızlar, bronz tene uygulamayın, biraz renginizin açılmasını ve üstteki derinin soyulmasını bekleyin çünkü bu karışım bacaklarınızın rengini açacak...