Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

Canım eğer istersen sen bu karışımı kullanmak yerine mademki batık sorunun yok tek derdin lekeler o zaman şöyle yapalım, epilasyondan önce ve sonra yine kerasal forte kremi kullanırsın ki köklerde iltihap engellensin, diğer zamanlarda ise yine her gece bu karışımı uygularsın, inşallah biran evvel geçer canım.Sallay Hanseni bende kullanıyordum dediğin gibi çokda güzel kapatıyordu ama çok şükür artık kullanmama gerek kalmadı...

Unutmadan kızlar, bronz tene uygulamayın, biraz renginizin açılmasını ve üstteki derinin soyulmasını bekleyin çünkü bu karışım bacaklarınızın rengini açacak...

SwordFish valla bitanesin denemek için sabırsızlanıyorum bütün yaz sinir oldum bacaklarıma yıllardır bu böyle..beneklerimin kızarıp kötüleşmesi umrumda değil bacak saklamakta ustalaştık artık

Bacaklarımın fotoğrafını çektim..çok net değil ama az çok anlaşılır gibi..Canım bu arada anlamadım..senin karışımının birebir aynısınımı yapıyım..peeling ve krem..

Eklentiler

• $IMG_5258.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 456
  • $IMG_5263.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 431
o kadar uğraşa lüzum yok..sıkmadığınız sürece ne yara olur ne batık ben kurtuldummirmirmirmir

SwordFish valla bitanesin denemek için sabırsızlanıyorum bütün yaz sinir oldum bacaklarıma yıllardır bu böyle..beneklerimin kızarıp kötüleşmesi umrumda değil bacak saklamakta ustalaştık artık

Maalesef canım

Bacaklarımın fotoğrafını çektim..çok net değil ama az çok anlaşılır gibi..Canım bu arada anlamadım..senin karışımının birebir aynısınımı yapıyım..peeling ve krem..

Hayatım gördüğüm kadarı ile sendeki tek sorun lekeler o zaman sen verdiğim karışımın tamamını uygulamak yerine sadece medicassol ile expigmenti karıştırarak kullan.Azar azar karıştırarak yaparsın, diyelim 3 birimlik bir karışım yapacaksan 2 birim expigment, 1 birim medicassol olsun yani 30 gr karışım yapacaksan 20 gr expigment 10 gr medicassol kullanırsın.Bunun dışında en başta yazdığım şekilde epilasyondan önceki gün ve yaptıktan sonra 3 gün kerasal kullanırsın.Bakalım nasıl olacak.Şimdi direkt bütük kremleri kullanıp cildini yormayalım :)

o kadar uğraşa lüzum yok..sıkmadığınız sürece ne yara olur ne batık ben kurtuldummirmirmirmir

Hımm desene o zaman bu kadar sendir boşuna uğraşıyoruz :) Canım batık sorunu sıkmaktan dolayı oluşan bir şey değildir bu tüy köklerindeki iltihaplardan ve tüy kökünün şeklinden kaynaklanan bir sorun, batık bir kere oluştu mu bunu hiç bir şey yapmadan cilt yüzeyine çıkartamazsın, zaten çıkacak olsa tüy yolunu bulur ve çıkar... Sanıyorum seninki batık problemi değildi ki hiç bir şey yapmadan çözüm bulmuşsun, çok şanslısın ne diyeyim :) Darısı herkesin başına...

ok canım..bu haftasonu sölediğin kremleri alıp uygulamaya başlıcam..aynı zamanda gündüzleri bepanthol losyon kullanıp haftada iki kerede peeling ve deniz tuzu ile kese yapıcam..umarım bende senin gibi bu sorundan bir an önce kurtulurum...gelişmeleri aktarıcam canım..yardımların için tekrar teşekkür ederim...

Rica ederim canım, ben buralardayım, gelişmeleri bildir :)

valla çıktı ne diyim:1closedeyes: deri yenilendiği için zaten bi süre sonra üst kata çıkıolar keseleyincede gittiler:1closedeyes:hmm batık değilde neydi acaba araştırmalı mirmirmirmir

Bak keselemişsin ama, bu da galiba bir şey yapmak sınıfına giriyor :) Senin bacaklarındaki deri bizimkilerden daha inceymiş demekki çünkü beni ve bir çok kişiyi kese kesmiyor, normal peelingde kesmiyor o yüzden iyice deniz tuzu ile derimizi yüzüyoruz canım, malum deri gergedan derisi gibi olunca :)

İşte beni anlatan cümle. Ay ne güldüm ya Allah da seni güldürsün. Lazerciye gittim konuşmak için batıklara lazerden başka tedavi olmaz dedi. O da 2 yarım bacak 350-400 tlye malolur 2 ayda bir gelirsin ancak öyle biter de. cildine bebe yağı sür asla nemsiz kalmasın ve tedaviden önce jiletlenecek mutlaka dedi. dinledim ama çok pahalı geldi şimdilik erteledim. sinir otu olayını deniyecektim. aktara gittim onu sordum onun da tazesi gelmedi bekleyin gelir dedi. bu konuyu da yeni gördüm hele bunu da deneyeyim bakalım ne olacak

:)))) Sana yine iyi en azından lazer yaptırabilme ihtimalin var, benim birde tüylerim sarı, jiletle falan aldım kar etmedi,iğneli epilsyonda olmuyor çünkü uygulanan yerlerdeki pigmentleri öldürüyor beyaz lekelr oluşuyor .Yalnız iyi fiyat vermiş canım 350-400 çok iyi bir rakam.Bu arada bu sinir otu ne olaki?

evet sarışınlara lazer işlemiyo malesef canım bi arkadaş yazmıştı da bunu sitede tabi ben de efil efil araştırma halindeyim yıllardır hem bacaklarımla uğraşıp hem çözüm arıyorum batık bir çok insanda sadece deri yüzeyinde benimkisi içerde kalıyor senin yöntem işe yarar umarım ya şimdi diğer sayfaları da okuyayım umutlanayım teşekkürler canım tecrübelerini paylaştığın için. a.s.

ee sarı tüyler nasıl batık olunca görünüyoki?

Farklı şeylerden bahsediyoruz en iyisi sana baştan anlatayım canım, 2 çeşit problem var
1.epilasyon yaptıktan sonra kılkeseleri iltihaplanıyor, başlangıçta bir şey görünmüyor fakat iltihaplı kesede kıl sağlıklı uzayamadığı için kendi etrafında dönmeye başlıyor aynı zamanda kesede bulunan iltihapla birleşerek kırmızı-mor bir görüntü oluşuyor.

2.Kıl kökleri iltihaplanmıyor fakat çeşitli nedenlerden dolayı(yanlış epilasyon, tüylerin yanlış çekilerek kırılması veya tüylerin yanlış alınmasından dolayı yönünün değişmesi) tüy yüzeye çıkamadan cilt altında uzamaya başlıyor ki bu da deri altından görünüyor.(senin kestettiğin şey bu)

Bazı insanlarda 1. bazısında 2. sorun yaşanırken bazılarında her iki sorunda yaşanabiliyor.Benim sorunum 1. kıl köklerimin hassas olması ve her seferinde iltihaplanmasıydı buradan da anlayabileceğin gibi görünen aslında sarı tüyler değil, tamamen kılköklerinin oluşturduğu mor iltihap keseleridir ki zaten bunları sıktığında tüy le birlikte bir miktar yağımsı tabaka yüzeye çıkar.Umarım anlatabilmişimdir canım...

Bir üstteki mesajda anlattım canım, insanlar batık ve kıl dönmesinin tam olarak ne olduğunun ayrımını yapamıyorlar.Bizim olayımızda tüyler çıkamadığı için kendi etrafında dönüyor, kese vs hak getire.Pekiyi biz neden peeling kullanıyoruz, çünkü kullandığımız krem karışımının cilt altında oluşmuş problemli dokuları cilt yüzeyine itme özelliği var ve biz peelingde yaparak her seferinde sorunlu bölgeye biraz daha yaklaşıyoruz...Aynı zamanda içtende tedavi ediyoruz...

cnım cok saoll :) valla kahvrengi lekelerden 1 kac tanesını sıktım gercektende ıcı doluymus ve cok büyük bır kıl cıktı cok sasırdım akannehir. yalnız bı arkadasa acıklamıssın bendede o sekılde derı altında olan tüyler var. sanırım ben senın karısımı uygulasam iyi olucak. sadece renk acmak ıcın expigment ve medicassol mu kullanıoruz?
eğer senın gibi düzelirse valla dua alıcaksın birsürüü :)opuyorumnanaktan

Swordfish cnım bir sorum daha olucak ya:) yazmıssın ama epilasyondan oncede mi kerasal fort kullanıcas? birde gündüz nemlendirici olarak ne tavsıye edersin sen?
cok teskkurler tatlım :)

Canım, eğer sıkınca içinden kıl çıktıysa verdiğim bütün karışımı uygulayacaksın, demek sen her iki problemi birden yaşıyorsun...

Swordfish cnım bir sorum daha olucak ya:) yazmıssın ama epilasyondan oncede mi kerasal fort kullanıcas? birde gündüz nemlendirici olarak ne tavsıye edersin sen?
cok teskkurler tatlım :)

Canım epilasyon yapmadan bir gece evvel veya epilasyon yapacağın günün sabahı kerasal forte süreceksin iyice yedireceksin.Epilasyon yapmadan evvelde bacaklarını protex falan türü bir antibakteriyel sabun ile yıkarsan süper olur.Bunun dışında epilasyondan sonra 3 gün daha kerasal kullan.Sonrası için verdiğim karışıma geçersin.Ben gündüzleri dove'un kutu içerisindeki kremini kullanıyorum, fena değil ama sen sevdiğin bir nemlendiriciyi kullanabilirsin, yeterince nem versin yeter.Unutmadan bu karışımı gece süreceksin ve sabahları mutlaka temizlemen gerek üzerine nemlendiriciyi temizledikten sonra süreceksin...

çok tesekkuler cnımm :) iyiki varsınnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…