- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler harika açıklamışsın bende de bikaç tane var en kısa zamanda kurtulucam umarım opuyorumnanaktan
Peki yemeklik normal tuz olsa noolur..öfff...aktara gidip gelmekten fenalık geldi..mafoldumben
Olur dimi?olur..olur...kaydirigubbakcemile3
Burada bahsettiğin Fucidin kremi annem aldırdım canım bikini bölgemde 1-2 batık vardı onlara kullandım baya etkisi oldu, yüzeye çıkardı batığı,ama sıkmak istemiyorum,düzenli olarak devam edeceğim kullanmaya tamamen çıksın,çok teşekkür ederim tekrar paylaştığın için..vereliniortak
Merhaba Arkadaşlar şimdi söylediğinizin çok zıddı birşey söyleyecem ama ben bu konuda doktora gittim ve bana kesinlikle keseleme cildini zedelemekten başka bir işe yaramaz dedi. Verdiği losyon hem ucuz hem de şimdilik işe yaradığını görüyorum biraz kötü kokuyor ama kullanmaya devam edeceğim...
"Ürederm Lipo %10 "
eczanelerde bulabilirsiniz ya da bence sizde bu küçük bir mesele diye gözardı etmeyin doktora gidin...
bende de bu aralar tekrar azdı... Bu Fucidin'in yan etkisi filan olur mu acaba? ben çok hassasım da.
hımm doğru söylüyorsunaslında benimde kıl batıklarından çok lekelerden sorunum var ama onlar ancak lazerle geçer dedi doktor.Bilmiyorum artıkk çok zengin olursam
oda kötü sarışınsın beyaz tenlisindir de büyük ihtimalle :) çok kötü bir durum ya insan ne kısa etek giyebiliyor. ne bişey. Yazın pantalonla pişiyoruz
Merhaba, anladığım kadarı hepimizin batık sorunu var.
Ama benim bikini bölgesinde.
Ne yapmam lazım bu dediklerinizi kullanmam orası için zararlı olabilir mi?
Merhaba, anladığım kadarı hepimizin batık sorunu var.
Ama benim bikini bölgesinde.
Ne yapmam lazım bu dediklerinizi kullanmam orası için zararlı olabilir mi?
benimde kuzenim bir kuaförden deniz tuzu peelingi almış bacaklarına yapıp duruyordu çok sert bir tuzdu onda da baya ilerlemeler vardıı memnundu
oraya kese yapabilirsin bol bolda nemlendir ...
ama elleme oynadıkça olur
Canım zararı olmaz ama o bölge için çok yağlı gelir bu karışım, sen sadece peeling yap hafifçe ve fucidin sür veya kerasal forte...