- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Canım, ince çekilmiş deniz tuzu kullanacaksın, kalını ile olmaz tabii ki çizer...Bak burada asıl olay peelingde bitiyor , önce üstteki deriyi inceltmek lazım ki hazırladığımız karışım köklere ulaşsın..Birde şu var, ancak düzenli bir uygulama ile kurtulursun ki sanıyorum sen düzenli yapmıyorsun bu işi :) Ben o saklamaya çalıştığım bacaklarımı 1 ayda tamamen hallettim sadece tek bir yerde bir iz var o da geçecek...
kızlar gecenlerde bi arkadas başka bir topicte solemişti denedim super sonuc aldım gerci cok fazla yoktu bende ama yapmak gerekirmiş genede ...
ponza tası kızlar banyodan sonra en son cıkmaya yakın ponza tasıyla bacaklara surun hafif bastırarak ben biraz cok bastırmısım zemuszemus ama olsun işe yarıyor :)
swordfish .......
ya benim alt taraflarda değilde iç baldır ve kasıklarda oluyo kararma batık ne ararsan acaba oralarda uygulasam mı ki biraz eziyetli bi yöntem ama değer yani eğer sonuç alırsam
Canım ben bu ılacları almaya eczacıma gittim ve bana dediği şu oldu. bu ılacları karıştırırsan birbiriyle etkileşime girince hıcbır fayda etmez onun yerıne madecassol kullan sadece yeter dedi ve bana o yazdıgın ılacları vermedı...
denız tuzunu aldım ve peelinge basladım fakat o kadar sertki bacaklarımı çizdi... kaş yapayım derken göz cıkarttık kısaca...kucuk kum tanelerı boyutunda bu arada denız tuzu...
bu denız tuzunu bacaklarımıza zarar vermeden kullanma yontemı varmı??
ben denize gittim tuzlu suda iyi geldi bacaklarımda izler gitti ayrıca bebek budrası sürüyorum ağdadan sonra çok güzel oluyor
kızlaar, ben de çok çektim bu dertten ama artık kurtuldum, nasıl mı? hani bu pütürlü eldivenler var ya, onlarla yıkandığınızda ve bacaklarınızı iyice ovarak temizlediğinizde onunla, bi şeycikler kalmıyo, çünkü kılları eğip büken ve çıkmalarını engelleyen şey atılamayan ölü hücreler. iki yıldır çok mesudum bu konuda. herkese tavsiye ederim. zemuszemus
swordfısh canım bende yaptım senın tarıf ettıgın karısımı lekeler gecıyo gercektende ve gozeneklerımde sIKILastı resmen ben cok memnunum saol bıtanem
ama ben duzenlı kullanmadıgım ıcın heralde daha tam gecmedı
arada bır batık cıkıyo dayanamayıp SKIyorum
bu bıtsın bıdaha alacam kremlerı karıstırıp surecem yıneopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?