- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
- 333
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Onlar iltihap, epilasyon öncesi alkol veya kolonya ile silip, epilasyon sonrası antibiyotik/antimikrobiyal içerikli bir krem kullanırsan oluşmayacaklar.Sizde bu batiklarla birkikte sivilce gibi seyler cikiomuu, sari sari bide kasiniyomu
Yapiyorum ama yinede olusuyo, acaba sizin dediklerinizi yapsam ise yararmi diye dusundum, batiklarin oldugu yerlerde oluyoOnlar iltihap, epilasyon öncesi alkol veya kolonya ile silip, epilasyon sonrası antibiyotik/antimikrobiyal içerikli bir krem kullanırsan oluşmayacaklar.
Verdiğim tarifin bu minik sivilcelerde işe yarayacağını düşünmüyorum tatlım.Yapiyorum ama yinede olusuyo, acaba sizin dediklerinizi yapsam ise yararmi diye dusundum, batiklarin oldugu yerlerde oluyo
Cok tessekur ederim cevabin icin canim, yinede denerim cunku cok fenaVerdiğim tarifin bu minik sivilcelerde işe yarayacağını düşünmüyorum tatlım.
YAAA BENİMDE ÇOK ÇOK KÖTÜ KIRMIZI KIRMIZI HATTA KAHVERENGİŞYE DÖNÜK NOKTALARIM VAR SIKINCA İÇİNDEN BEYAZ YAĞ GİBİ BİŞEY VE KIL ÇIKIYO NAPMAM LAZIM ŞUAN HAMİLEYİM İLAÇLAR AĞIR GELİR Mİ Kİ YADA TEK PEELİNG Mİ DENEMELİYİM LÜYFEN YARDIM EDİN EŞİM BİLE ŞİKAYETÇİ BU KONUDAN VE ŞUAN AĞDA YAPTIRMIYORUM JİLET KULLANIYORUM MALÜM AĞDAYA UZATMAM GEREK VE GECEGÜNDÜZ BİŞEY OLUR DİYE TEMİZ DURMAYA CALIŞYORUM. BU SORUNUMDA YAKLASIK 7 YILDIR VAR BEYAZ TENLİYİM EVDE DAHİ ETEK ŞORT GİYEMİYORUM
Öncelikle, internet ortamında büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir
Şu an jilet kullanıyor olmanız için endişe etmeyin, tüyleri jilet ile aldıktan bir gün sonra peeling yaparsanız iyi olur. Herhangi bir peeling edinip, içine alabildiğine ince çekilmiş deniz tozu ilave edip, bunu bacaklarınız kuru haldeyken sürüp iyice ovun daha sonra nemlendirici sürün.
Şu durumda verdiğim karışımı kullanmanızı tavsiye etmiyorum zira içerikte hem soyucu, hem leke giderici olduğundan hamilelikteki hormon değişimi ile birlikte bölgesel lekelenmelere sebep olabilir.
Bu arada hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Anladım canım, benim gibi seni uyaracak arkadaşlar olacaktır, onlarıda durumdan haberdar edersin.TEŞEKKÜR EDERİM BÜYÜK HARF KULLANMAMIN SEBEBİ ÇALIŞIYORUM VE SİSTEMDE BÜYÜK HARF KULLANMAK ZORUNDAYIM CAPS LOCK SÜREKLİ AÇIK :) PEELİNG İÇİN UYGUN MU DEĞİL Mİ DİYE SİZE YARALARIMIN FOTOSUNU ATABİLİRİM.
Verdiği ilaç nedir?Benimde kırmızı kahverengiye donuk lekeler var doktora gittim ilaç kullanıyorum ama bir türlü geçmiyor. Yazda geldi ne yapıcam bilmiyorum yardım edebilir misiniz
İkisini de kullanmaya devam et ek olarak haftada iki defa peeling yap.Isotrexın jel verdi bide excipial lipo
Bacakların kuru haldeyken peelingi sürüp ovalayacaksın canım.Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum ama hiçbir geçme olmadı doktor jilet kullan dedi bide nasıl peeling yapıcam
Merhaba kılıçbalığı, bende yazdığın tüm ilaçları falan aldım ama yinede sormak istiyorum bacağımın fotoğrafını çektim senin karışımı uygulayım mı?Yoksa sadece peeling ve nemlendiricimi kullanıyım?
Eki Görüntüle 1541871
Merhaba bende aynı dert var. Pek ne olduğunu anlamadım ama geçmiyor. Yaz geldi etek giymek istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Evet deniz tuzu ile.Teşekkür ederim cevabın için keşke dediğin gibi ilaçları almasaydım acele ettim aldım, birde sormak istediğim peeling yap demişsin deniz tuzu ile karıştırarakmı yapıyım yoksa sadece peeling yeterli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?