- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Tca ne canım ? İnanki ilk günler sanki bir düzelme var gibiydi hatta sevincimden hemen yazmıştım ama adadan bir hafta sonra yine batık yine kizariklik((( zannedersem agdaya alerjim var (( cilt uzmanına gittim, "kesinlikle agdadan uzak durmalısınız , sizin alerjiniz var dedi.... Anlayacağın , yine jilete geçtim ... Makina yaptıgım günlere lanet olsun (( bütün bu sorunları jiletten makinaya geçtikten sonra başladı ((( yaz geldi ve ben hala yara bere içindeyim (((
Benim anlamadığım birkaç şey var. Batık dediğiniz deri yüzeyinde kalan siyah kıl kökleri mi yoksa ilthaba dönüşen ve geri giden dönmeler mi? Eğer deride kalan siyah kıl kökleriyse bunları sıkmadığınız sürece ne sorun yaratıyor? Siyah kökler birkaç kere keseleyince gitmiyor mu? Veya sıkıyor musunuz da leke oluyor? Ben nasıl leke oluştuğunu anlamıyorum.
ay canım umutlandım bende çok.öyle aşırı değil ama ağda falan yaptım mı kıazrıyor lekeler ve kıl kökleri hep kara.ben sadece doğal olan tedavini uygulamak istiyorum deniz tuzu nemlendirici krem ve limon
deniz tuzunu aktarlarda bulabilirsn canm
deniz tuzunu aktarlarda bulabilirsn canm
Çok zahmetli bir iş bu ya. Bütün sayfaları okumadım ama yapan ve olumlu sonuç alan var mı aranızda ? Ben de nacizane bir öneride bulunabilirim. İddia ediyorum ki TR sınırları içindeki en fazla batık oluşan bacakları bana aittir. Sirden sonra kalan batıkları iğne ile çıkarmak mı dersiniz, cımıbızla canlarına okumak mı dersiniz ... Hatta bir fotoğrafım var sirden sonra iğne ile köklerini aldığım bacaklarımın içler acısı haline ait bir fotoğraf. Yükleyebilirsem yüklerim.
Neyse fazla uzattım. Sonuç olarak iki hafta önce Gratis'e gittim saç boyası almak için. Bakım ürünlerinin orada bir şey dikkatimi çekti. Bilğiniz sarı scotch brite görünümünde, elinize aldığınız zaman ise süngerden bile hafif sert bir ponza taşı. Oradaki kıza sorduğumda ponza taşı değil bu ddi. Hakikaten de ponza taşından daha yumuşak bir şey. El ve dirseklerdeki sert derileri geçirmek için kullanılıyormuş. Oldukça hassas bölgeler için yani. Hemen bir tane aldım ve eve gidip bacaklarımda denedim. Sonuç şahaneydi kızlar hemen hemen tüm batıkları itinayla çıkardı. Ertesi günü mutlu mesut sire gidip çıkan tüm batıkları aldırdım. Gratis'e yolunuz düşerse aklınızda bulunsun. Haftada iki kez bacaklarıma uyguluyorum. Hala batıklarım çıkıyor ama azalarak devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?