- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
Benim yüzümdekilerde vücumdakilerde çok derin birde kahverengi değilde parlak bir leke izi.
Asetil salisik asit eczanelerde satılıyordu bu laktik asitinde o şekilde bir versiyonu var mı acaba canım?
Ben bu ara yine kimyasal peeling olayına girdim birde laktik asiti alırsam batabilirim
laktik asit soymuyor anladığım kadarıyla onu yüzümdeki hafif güneş lekeleri için kullansam hiç fena olmaz
Tatlım ben daha evvel çatlaklar için TCA denemiştim mesela forumda paylaşmıştım o da etkili bir ürün ama Laktik Asit özelliği anında etki ve hayata devam etmek... Şöyle bir sürüyorsun, biraz bekletip yıkıyorsun bir bakıyorsun cildindeki o kalınlaşma, o yorgunluk belirtisi sararma gitmiş, yerine taptaze pırıl pırıl sağlıkla parlayan bir cilt geliyor ve soyulma yok en güzel tarafı bu... Salisilik asit daha çok siyah noktalar için kullanılıyor ve soyulma yapıyor az da olsa ama laktik asit bence nimet... Bunca zaman yüzüme maya maskesi, süt maskesi ıvır zıvır yapardım artık ihtiyacım yok mesela... Yaz-Kış kullanılabilmeside ayrı bir güzellik... Yaşasın pırıl pırıl parlayan elma yanaklar :)))
Bu arada salisilik asit kullanıyorsan salisilikten 3-4 gün sonra laktik asit uygularsan o minik soyulmalardan tez zamanda kurtulursun...
Son düzenleme: