Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

oldukca faydalı paylasımın icin teseklkurler canım.

kilicBaligi bunada bi cevap verirsen sevinirim. sabah akşam kontrol ediyorum cevap istiyorum artıkk :)

batık lekelerinden bıtkım artık bacaklarımı görmek istemiyorum. drula çil kremi demişsiniz o çok pahalı onun yerine ne önerirsin lütfen konuşmak istiyorum senle uzun uzun bu konu hakkında

kızlar sallay hansen kullananlar hangisini kullandılar, buldum da hangisini alayım bilemedim, hangisi daha doğal duruyor ve kapatıyor mu lekeleri yardımcı olursanız süper olur

Kızlar, hangi başlıkta olduğunuzun farkında değilsiniz galiba... Eğer kendi çözümlerinizi paylaşmak istiyorsanız bu konuda başlık açmalısınız, forum sistemi bu şekilde yürüyor... Burası benim çözümümü paylaştığım başlık ve konu dağılmaya başlamış lütfen dikkat edin...Eğer bu konuda bir çözüm veya öneriniz varsa lütfen başka bir başlıkta paylaşın ve kendi konunuzu paylaştığınızda da aman uğraştığınız şeylere bakın tarzı luzumsuz cümleler kurmayın ki tepki almayın...Sizin konu başlığınızda benim için denenmiş ve luzumsuz dahası komik olabilir ancak öyle bile olsa ben bu şekilde çirkin bir yorumda bulunmazdım... Lütfen biraz saygı...

Son düzenleme:
kızlar sallay hansen kullananlar hangisini kullandılar, buldum da hangisini alayım bilemedim, hangisi daha doğal duruyor ve kapatıyor mu lekeleri yardımcı olursanız süper olur

Bu sorunun yeri burası değil aslında ama sally hansen yerine aslında "mac face and body fondoten" alırsan çok daha doğal bir şekilde kapattığını göreceksin canım... Ben sally hansen aldım zamanında kullandımda memnun kaldım ama kalıp gibi duruyor maalesef ve bacaklar parlamıyor mat kalıyor, mac fondotende ise bacaklar son derece doğal bir biçimde parlıyor. Ben bunu tavsiye ederim sana...

Tatlım zaten konu batıklar ve batık lekeleri... Eğer halihazırda batığın kalmadıysa sadece deniz tuzu ile peeling ve expigment kullanabilirsin ama bu mevsim leke tedavisi için uygun zaman değil...Uygun bir zamanımda sana mail adresimi göndereceğim, konuşuruz...Lütfen yanlış anlama bu ara yoğunluktan dolayı foruma bile giremiyorum...Başlığa sahip çıkın, hepinizi öptüm...

merhaba,

hiç üşenmeden saatlerce tüm yazılanları okudum. öncelikle emeğin için teşekkürler kılıçbalığı. bu karışımı deneyeceğim yalnız sormak istediğim bir şey var:
elimde bemiks c ve evicap da var. (ben bu vitaminleri saç maskemde kullanıyorum.) bu vitaminlerden birer kapsül karışıma dahil ettiğimde tüylerin beslenmesine yol açar mı, bilmek istedim. yaz nedeniyle bacaklarıma 15 günde bir ağda yaptırıyorum. böyle bir sıkıntım da varken, kullanacağım vitaminlerin bacaklarımdaki tüyleri daha da beslemesinden korkuyorum. bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

mesajımı yukarıdaki gibi düzelttim kılıçbalığı... ilgilenirsen çok sevinirim.

Tatlım c vitamininin yüzeysel olarak bir katkısı olmaz yani kuallanman pek luzumlu değil ama evicap kullanabilirsin zaten ilk mesajda belirttiğim evigen ampulun şu an bildiğim kadarı ile üretimi yok bunun yerine bizde evicap kullanıyoruz... Eğer tüylerini ağda ile değil jiletle alıyor olsaydın kullanma derdim ancak ağda ile aldığın için tüyleri besleme gibi bir problem yaratmaz...

teşekkür ederim. :)

canım yaa sen ne süper bi insansın.. öncelikle bilgilerini paylaştığın için teşekkür ediyorum. bende kıl köküde batıkta yıllardır mevcut.beyaz tenli olduğum içinde o kıl kökleri iyice belli oluyo siyah siyah beni kahrediyor.. hep çözüm aradım durdum,ama hiçbişey fayda etmedi,o yüzden konu baslığın hemen dikkatimi cekti.ve hiç sorgusuz sualsiz tüm malzemeleri tedarik ettim,söylediğin gibi peelingimi,ardından sir,limon ne varsa uyguladım 2 gece kerasal fort ve nihayetinde krem karışımınada basladım.insallah bi sonuc verir. valla sana cok dua edicem..bu arada sana bi sorum olacak, karısım bitince sorunumuz devam edermi sence? sorunumuz geçerse bırakacakmıyız karışımı? tekrar teşekkürler gelişmeleri mutlaka yazıcam...öpüyorummm

bu kadar masraf ve uğraş yerine bioder veya episiva gibi tüy azaltıcı kullanmanızı öneririm ben 16 yaşımdayken çıkmıştı bu tarz ürünler 4 yıl ilk başlarda düzenli, sonra aklıma estikçe sürdüm şimdi kullanmıyorum tamamen yok etmedi ama çok zayıf ve aralıklı çıkıyor hiç batık olmuyor makine ya da ılık ağda kullanıyorum..ağdayıda bikere sürüp çeksem hemen kopuyor..

Çok çok teşekkürler, bilgiler için, en kısa zamanda tüm dediğin pomad ve kremleri alıp karışımı deneyeceğim, sir ağda sipariş verdim, ağdayla alıp bu karışımları dediğin şekilde kullanacağım. Benim alt bacaklarda inanılmaz batık sorunum var, tenim beyaz, bazen ağda bazen jilet bazen epilatör kullanıyorum. Batıklar oluşuyor, sıkıyorum bazıları kıl dönmesi olmuş zar zor kılı çıkartıyorum, bazılarında kıl kökü ile yağ bezesi gibi bi şey geliyor vs vs fena bir durum yani, ten de beyaz olunca insan bırak eteği kapri giymeye bile çekiniyor, bir de kısa gelinlik istiyorum sırf bu yüzden alamazsam üzülürüm. Tabi önceki deşmelerimden dolayı (ki hala deşmek zorunda kalıyorum) izler de var, ancak öyle 3 senelik vs değil, son bir yılda özellikle oldu, hatta şöyle bir şey söyliyim eskiden hep uzun çizme giyerdim, uzun çizme sanırım sürtünmeden ve sıkı sarmasından dolayı tüyleri kendisi dökerdi tenim çok güzel olurdu kışın, böyle de enteresan bir durum yani, herneyse tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca konu dağıttırmadan bu mesajları bir şekilde zapt etmen takdire şayan, diğer konularda açılan başlıkla alakası kalmıyor, heleki onlarca sayfa olunca of ki ne off

Canım karışım bitmeden sorunun bitmiş olacak, sorun bitince devam etmene gerek yok...Sadece peelinge devam edeceksin ve epilasyon öncesi yapılan dezenfeksiyon işlemine...

Teşekkürler kilicbaligi:) uygulamak için doğru zamanı yani mesajını beklicem...

Tamam canım :)

Canım sen bunu uğraş olarak görebilirsin, veya sen bioder vs vs den sonuç almış olabilirsin ki açıkçası zamanında biota laboratuvarda çalışıyor olmama rağmen hiç bir ürününü almadım veya kullanmadım, bazıları için kurtuluş senin ki kadar kolay olmuyor ve maalesef ki işin içine ilaçlar veya dermokozmetik ürünler girmek zorunda kalıyor... Tüy azaltıcı kullanılması yerine iğneli epilasyon tavsiye ederim kesin sonuçtur...

bide b vitamini kıl köklerini güçlendirir bemix ampül kullanmak faydasından çok zararı olurmu bilmiyorum???

Bu konuda uzman olduğumu söyleyebilirim, B vitamini kıl köklerini güçlendirmez, saç ve kıl farklı şeylerdir eğer aksi olsaydı aldığımız multivitaminler veya b vitaminleri sayesinde kurt adam gibi dolaşırdık öyle değil mi :) Ayrıca zaten epilasyon yaparak kıl köklerini zayıflatmış oluyoruz yavaş yavaşda bu tüyler azalmaya başlıyor. Kimse iddia edemez aksini, jilet ile alınan bacaklarda kıl sayısı aynı kalır ve kimi zaman bazı kıl köklerinden 2 veya 3 adet kıl çıkmasına sebep olurken ağda yöntemi ile kıl kökleri gitgide zayıflayıp inceliyor...

Canım tarifi uygula ve bacaklarını sadece sir ile aldır, apilatörler tüyleri kırıyor çünkü kıl dönmesi sebeplerinden biride bu... Diğer sebep işlemden önce tam dezenfeksiyon yapılamaması ve kıl köklerinin iltihaplanması... Bu sebepler ortadan kalktığında zaten iyileşme başlıyor, bu krem karışımı ve peeling ilede desteklediğimizde sorun kalmıyor... Bu arada bazen mizacımı sert olarak nitelendirebiliyorlar ama konunun dağılmaması için bazen sertleşmeye mecbur kalıyorum. Bir sorunda internet ortamında olduğumuzdan dolayı insanların bazen olmadıkları rollere bürünmeside kolay oluyor, söz meclisten dışarı tereciye tere satma durumu ile çok sık karşılaşabiliyoruz. Neyse ki editör arkadaşlarımız sıkıcı durumlara çok hızlı mudahale ediyorlar...Emin olmadığım, farmakolojik olarak incelemediğim, yararını görmediğim ve kendi üzerimde test etmediğim hiç bir şeyi önermiyorum bu sayede ciddiyetten uzaklaşmamış oluyoruz.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…