-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ben şu batıklarla alakalı kremi okudum ve siz denediniz mi acaba?Ben de bunu kullanıyorum gayet güzel.
Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!
Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...
1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak
2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek
3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak
4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak
5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)
6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...
Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...
Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)
Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:
Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...
Ben şu batıklarla alakalı kremi okudum ve siz denediniz mi acaba?
Merhaba.Batık lekelerine bulduğunuz çözümün kişiye göre değiştiğini söylemişsin. Tenin, batık ve leke oranın nasıldı. konuya eklenen resimlerden daha fena durumdayım. Bu formülün işe yarar mı acaba:S daha önce doktora gittim acnelys fln verdi ama iyi gelmedi. buğday yağı renk açıyomuş. tek başına buğday yağını kullansam işe yarar mı sence. Lütfen yardım edin çok mağdurum mezuniyetimde bile kapatıcılarla uğraştım bronz çorap giydm yinede görünüyodu
kızlar sallay hansen kullananlar hangisini kullandılar, buldum da hangisini alayım bilemedim, hangisi daha doğal duruyor ve kapatıyor mu lekeleri yardımcı olursanız süper olur
kilicBaligi bunada bi cevap verirsen sevinirim. sabah akşam kontrol ediyorum cevap istiyorum artıkk :)
batık lekelerinden bıtkım artık bacaklarımı görmek istemiyorum. drula çil kremi demişsiniz o çok pahalıonun yerine ne önerirsin lütfen konuşmak istiyorum senle uzun uzun bu konu hakkında
merhaba,
hiç üşenmeden saatlerce tüm yazılanları okudum. öncelikle emeğin için teşekkürler kılıçbalığı. bu karışımı deneyeceğim yalnız sormak istediğim bir şey var:
elimde evicap da var. (ben bu vitamini saç maskemde kullanıyorum.) bir kapsül karışıma dahil ettiğimde tüylerin beslenmesine yol açar mı, bilmek istedim. yaz nedeniyle bacaklarıma 15 günde bir ağda yaptırıyorum. böyle bir sıkıntım da varken, kullanacağım vitaminin bacaklarımdaki tüyleri daha da beslemesinden korkuyorum. bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
merhaba,
hiç üşenmeden saatlerce tüm yazılanları okudum. öncelikle emeğin için teşekkürler kılıçbalığı. bu karışımı deneyeceğim yalnız sormak istediğim bir şey var:
elimde bemiks c ve evicap da var. (ben bu vitaminleri saç maskemde kullanıyorum.) bu vitaminlerden birer kapsül karışıma dahil ettiğimde tüylerin beslenmesine yol açar mı, bilmek istedim. yaz nedeniyle bacaklarıma 15 günde bir ağda yaptırıyorum. böyle bir sıkıntım da varken, kullanacağım vitaminlerin bacaklarımdaki tüyleri daha da beslemesinden korkuyorum. bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Tatlım c vitamininin yüzeysel olarak bir katkısı olmaz yani kuallanman pek luzumlu değil ama evicap kullanabilirsin zaten ilk mesajda belirttiğim evigen ampulun şu an bildiğim kadarı ile üretimi yok bunun yerine bizde evicap kullanıyoruz... Eğer tüylerini ağda ile değil jiletle alıyor olsaydın kullanma derdim ancak ağda ile aldığın için tüyleri besleme gibi bir problem yaratmaz...
Kızlar gözden kaçırmayın, yorumlarınızı bekliyorum...
canım yaa sen ne süper bi insansın.. öncelikle bilgilerini paylaştığın için teşekkür ediyorum. bende kıl köküde batıkta yıllardır mevcut.beyaz tenli olduğum içinde o kıl kökleri iyice belli oluyo siyah siyah beni kahrediyor..hep çözüm aradım durdum,ama hiçbişey fayda etmedi,o yüzden konu baslığın hemen dikkatimi cekti.ve hiç sorgusuz sualsiz tüm malzemeleri tedarik ettim,söylediğin gibi peelingimi,ardından sir,limon ne varsa uyguladım 2 gece kerasal fort ve nihayetinde krem karışımınada basladım.insallah bi sonuc verir. valla sana cok dua edicem..bu arada sana bi sorum olacak, karısım bitince sorunumuz devam edermi sence? sorunumuz geçerse bırakacakmıyız karışımı? tekrar teşekkürler gelişmeleri mutlaka yazıcam...öpüyorummm
Teşekkürler kilicbaligi:) uygulamak için doğru zamanı yani mesajını beklicem...
bu kadar masraf ve uğraş yerine bioder veya episiva gibi tüy azaltıcı kullanmanızı öneririm ben 16 yaşımdayken çıkmıştı bu tarz ürünler 4 yıl ilk başlarda düzenli, sonra aklıma estikçe sürdüm şimdi kullanmıyorum tamamen yok etmedi ama çok zayıf ve aralıklı çıkıyor hiç batık olmuyor makine ya da ılık ağda kullanıyorum..ağdayıda bikere sürüp çeksem hemen kopuyor..
bide b vitamini kıl köklerini güçlendirir bemix ampül kullanmak faydasından çok zararı olurmu bilmiyorum???
Çok çok teşekkürler, bilgiler için, en kısa zamanda tüm dediğin pomad ve kremleri alıp karışımı deneyeceğim, sir ağda sipariş verdim, ağdayla alıp bu karışımları dediğin şekilde kullanacağım. Benim alt bacaklarda inanılmaz batık sorunum var, tenim beyaz, bazen ağda bazen jilet bazen epilatör kullanıyorum. Batıklar oluşuyor, sıkıyorum bazıları kıl dönmesi olmuş zar zor kılı çıkartıyorum, bazılarında kıl kökü ile yağ bezesi gibi bi şey geliyor vs vs fena bir durum yani, ten de beyaz olunca insan bırak eteği kapri giymeye bile çekiniyor, bir de kısa gelinlik istiyorum sırf bu yüzden alamazsam üzülürüm. Tabi önceki deşmelerimden dolayı (ki hala deşmek zorunda kalıyorum) izler de var, ancak öyle 3 senelik vs değil, son bir yılda özellikle oldu, hatta şöyle bir şey söyliyim eskiden hep uzun çizme giyerdim, uzun çizme sanırım sürtünmeden ve sıkı sarmasından dolayı tüyleri kendisi dökerdi tenim çok güzel olurdu kışın, böyle de enteresan bir durum yani, herneyse tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca konu dağıttırmadan bu mesajları bir şekilde zapt etmen takdire şayan, diğer konularda açılan başlıkla alakası kalmıyor, heleki onlarca sayfa olunca of ki ne off