Çok çok teşekkürler, bilgiler için, en kısa zamanda tüm dediğin pomad ve kremleri alıp karışımı deneyeceğim, sir ağda sipariş verdim, ağdayla alıp bu karışımları dediğin şekilde kullanacağım. Benim alt bacaklarda inanılmaz batık sorunum var, tenim beyaz, bazen ağda bazen jilet bazen epilatör kullanıyorum. Batıklar oluşuyor, sıkıyorum bazıları kıl dönmesi olmuş zar zor kılı çıkartıyorum, bazılarında kıl kökü ile yağ bezesi gibi bi şey geliyor vs vs fena bir durum yani, ten de beyaz olunca insan bırak eteği kapri giymeye bile çekiniyor, bir de kısa gelinlik istiyorum sırf bu yüzden alamazsam üzülürüm. Tabi önceki deşmelerimden dolayı (ki hala deşmek zorunda kalıyorum) izler de var, ancak öyle 3 senelik vs değil, son bir yılda özellikle oldu, hatta şöyle bir şey söyliyim eskiden hep uzun çizme giyerdim, uzun çizme sanırım sürtünmeden ve sıkı sarmasından dolayı tüyleri kendisi dökerdi tenim çok güzel olurdu kışın, böyle de enteresan bir durum yani, herneyse tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca konu dağıttırmadan bu mesajları bir şekilde zapt etmen takdire şayan, diğer konularda açılan başlıkla alakası kalmıyor, heleki onlarca sayfa olunca of ki ne off