Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

Sinek ısırıklarından kırmızı kırmızı lekeler oldu yine bacaklarımda kaşıyorum kendime engel olamıyorum yara yara oluyorlar offf nefret ediyorum bacaklarımdan resmen

Birşey sorucam kızlar aklıma takıldı, hani 6. madde de krem karışımı varya orda expigment yerine benm çok az kalan kimyasal peelingim var onu koysam olur mu? Şuan elimde kalanla çünkü bacaklarıma peeling yapamam onunla yetmez yani. O kalanı içine atsam nasıl olur?

dedim ya watsons dan aldım :) forum bornova watsons ,sen avondan bulabilirsin rahatlıkla.satıcısına sor söler zaten sana hangisi vücut peelingi..

Netten de getirtebilirsin aslında avon veya watsons da vardır belki. Yüzde yüz geçirmiyor yalnız çok fazla umutlanma. Yarısını geçirdi benimkilerin.

canım aslında şölede bişi var, illaki bir peelinge ihtiyacın yok, peelingi deniz tuzu çizmesin diye kullanıoruz zaten ,asıl faydalı olan deniz tuzu yani.. kılıçbalığı da sölemiş yağla karıştırabilirsin öyle ovarsın ,önemli olan çizmemesi ..

sevgili Kılıçbalığı ben karışımı 17 temmuzdan beri kullanıyorum karışım bitti tekrar yapmalı mıyım malzemeler de tükendi bi iyileşme var ama hala gitmedi batıklar

I]COLOR="#FF0000"]waaayyy süpermiş yaaa...işe yarıyorsa denemeye değer..sende çok ayrıntılı yazmıssın eline sağlık. extra teşekkürlerimi sunuyorum:)[/COLOR][/I]:KK54:

waaayyy süpermiş yaaa...işe yarıyorsa denemeye değer..sende çok ayrıntılı yazmıssın eline sağlık. extra teşekkürlerimi sunuyorum:) 54:

waaayyy süpermiş yaaa...işe yarıyorsa denemeye değer..sende çok ayrıntılı yazmıssın eline sağlık. extra teşekkürlerimi sunuyorum:) 54:

benim bikini bölgemde batık oluştu .. kıl içinde kalmıştı sıktım kılı çıkarttım sonra orası kırmızı oldu sivilce gibi. bi kaç tanesinide sıktım ama çıkmadı kıl kıpkırmızı oldu. bi tanede sanki kıl derinin altında 3 mm gibi uzamış.. sıkıyorum çıkmıyoo.. ne yapsam ki acaba

mrb kılıçbalığı bende bu dertten muzdaribim kendimi bildim bileli.bütün saydığın malzemeleri aldım yarından itibaren kullanmaya başlıcam.bişey sormak istiyorum sana ben evli bi bayanım ve ağda yaptığımda makinayla yapıyordum bi kaç güne çıkıyordu (artık ağda yapcam )ve böyle eşimin yanında duramıcam için arada jilet kullanıyordum.ve jilette batıklara ii geliyor.ama şimdi sormak istediğim bu uygulamaı yaparken jilet kullanmayayımmı sık sık ağda yapma imkanımda yok kullansam kötü olur mu lütfen bana cvp verirmisin kılıçbalığı ayrıca bu paylaşımın içinde çok tşk ederm.

sevgili kılıçbalığı,
bir süredir düzenli olarak uyguluyorum, ilk ağdamı uygulamaya başladıktan 1 hafta sonra yaptırmama rağmen sonuç çok iyiydi. devamlı gittiğim kuaförüm batık sorunumu biliyordu ve değişimi o da farketti. nerdeyse yok denecek kadar az batığım vardı. lekeler de azaldı, yaralarda zamanla küçülüp iyileşiyorlar :KK76: . çıkan tüylerde öncekine göre çok iyiler, batıklar çoook az ve onlarda peeling-deniz tuzuyla çıkıyorlar. verdiğin bilgiler sayesinde bacaklarım çok düzeldi.. sana çook teşekkür ederim :KK66: zamanla bütün lekeler,batıklar,yaralar tamameen yook olucak inş :)

Kızlar gözden kaçırmayın, yorumlarınızı bekliyorum...

ben açtığınız başlıktaki bütün yazıları okudum ve önerdiğiniz krem kürünü deneyeceğim,şimdiden teşekkür ederim ama bir de konuyla ne kadar valakalı bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum;bıyık bölgemde weet ile almam rağmen sivilcelenme oluyor ve lekelenme yapıyor daha sonrasında,acaba ne kullanmalıyım,almadan önce oraya da kerasal forte sürüp sonra iki gece tekrar sürsem olur mu,lekeler içinde önereceğiniz birşey var mı?

kılıçbalığı banada cvb vermeyi unutmuşsun sanırım. senden aldığım cevaba göre başlayacağım lütfen benide gör:)

X