- 31 Temmuz 2009
- 2.923
- 13
- Konu Sahibi KilicBaligi
sitede reklamı da vardı, Tend Skin çok iyi geldi bana. ki düzenli kullanmayı beceremediğim halde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geri döndüm kızlar...Bir kaç aydır başlıklarla ilgilenemyordum. Bu yazdığım tarif bende yüzde yüz işe yaradı ve ben artık bu sorundan tamamen kurtuldum.Etrafımdaki arkadaşlarıma da tavsiye ettim kullanan 5 kişiden 3'ünde tamamen geçti 1 tanesinde hiç bir işe yaramadı sadece batıklar kızardı karışımı kullanmayı bırakınca eski haline döndü, kalan bir kişide ise yine geçti fakat karışım inanılmaz derecede pullanma yaptı cildinde, kese ile falan başa çıkamadı o derece...
Bu yüzden buradan çıkarttığım sonuç sadece benimle tamamen aynı sorunları yaşayan kişilerde sonuç olumlu ama diğer kişilerde işe yaramayabiliyor veya ciltte kuruluğa sebep olabiliyor. Bunları bilerek kullanın lütfen...
konuyu baslatan arkadasım;
benm bacaklarımdada lekeler ve batıklar var tabıı ama benım asıl sorunum bacagımdakı sıyah kıla benzeyen kucuk noktalar. bacaklarımı sık sık aldım agdayla aldım makıneyle aldım sirle aldım kısın bekledım 2 ay öle aldım ama değişmio gıtmıo o noktalar keseylede gıtmıo. sıktıgım zamn cıkıo anlatabıldımmı bılmıyorum ama nokta gıbı işte sankı kıllarım yenı çıkıyormus gıbı kötü bir görüntü.
buna da ççözümmü senn tarıfın yoksa sadece lekeler btılar içinmi ?
konuyu baslatan arkadasım;
benm bacaklarımdada lekeler ve batıklar var tabıı ama benım asıl sorunum bacagımdakı sıyah kıla benzeyen kucuk noktalar. bacaklarımı sık sık aldım agdayla aldım makıneyle aldım sirle aldım kısın bekledım 2 ay öle aldım ama değişmio gıtmıo o noktalar keseylede gıtmıo. sıktıgım zamn cıkıo anlatabıldımmı bılmıyorum ama nokta gıbı işte sankı kıllarım yenı çıkıyormus gıbı kötü bir görüntü.
buna da ççözümmü senn tarıfın yoksa sadece lekeler btılar içinmi ?