Kıl Dönmeleri Için Dermatologdan Tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi çiğdemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Island açıkçası exfoliac ben de işe yaradı. Ama her cilt tipi farklıdır. Önemli olan da bunu göz önünde bulundurup bir cilt doktoruna danışmak galiba...

2 sene fucidin ve kara merhemi bende kullandım ve açıkçası kese bendede pek işe yaramadı bilginize.

Ya ben fucidini kullandım sadece 1 hafta kadar falan..Ve gürleşti gibi göründü gözüme, rengi koyulaştı sankii..Neyse bana öyle geliyordur dedim..

Sonra kollarımı sir ağdayla aldırdım..Alan bayan ilk alındığı için sivilcelenme olur, sakın antibiyotik tarzı krem falan sürme onlar gürleştirmesine neden oluyor dedi ve ben o zaman anladım bacaklarımdaki tüylerin kalınlaşma nedenini benneyaptımki

bendede batıklar var kızlar fucidin kullanmaya karar verdim ama bişe sorucam kremi tüyleri alınca mı kullanıcaz yoksa tüyler çıkmış olsa da kullanılabilir mi siz nası kullanıyosunuz

Ya bu deretten bende de var ya bıktım gercektennn. Daha henüz 18 yaşıma biLe girmedim . eskiden bacak böLgem pürüssüzdü. epilasyon aLetiyle almaya baŞlayınca kıLLar batık şeklınde içerde büyümeye başladı
iğneyle cıkartmaya caLısıyorum hep ve yara oluyo ağrı yapıyo
bazı kıllarsa dönük dönük kalıyo deriye yapışmış bi vaziyette
görüntü bile berbat ya :S
bu konuyu biraz daha aydınlatın ya 1 senedir ugraşıyorum bıktım gercekten :S

benim de 1 sene oldu ve geçenlerde doktora gttm stafine isimli enfeksiyon geçrici krem vardı batık oluyo ama kırmızı yaralr iyileşti ve içlerinden iltihap çıkmıyo artık arkasından ya lazer yaptır dedi yada verdiği kozmetk losyonu almamı söyledi losyon 100 küsür milynmş işe yarayıp yaramayacağı belli değil ben de lazer yaptırıcam bayramdan sonra hem lekelr için hem de batıklardn kurtulmak için

banada doktor fucidin kremi önerdi ama hiç bi işe yaramadı sadece sivilceyi geçiriyo ama kıl yine içerde kalıyor eğer bi çözümünü bulan varsa söylesin lütfen

herkeste aynı dertten muzdaripmiş..makinayla alıyorum ama heryerim delik delik siyah noktalar var..ben kendimi bildim bileli kese yaparım ama işe yaramıyor..fucidin inş işe yarıyodur alıp kullancam mecburen bıktım bacaklarımdan ..elbise etek giymek istiyorum rahat rahat

Kızlar bir süre öncesine kadar ben de alt bacagımdaki batıklardan inanilmaz şikayetçiydim Pfb Vanish diye bir ürün kullandım abartmıyorum resmen mucizeyi yaşadım :1shok:şu anda alt bacaklarım pürüzsüz gerçekten işe yarıyor.Bu ürünü daha önce de yazmıştım eski mesajlarıma bakarsanız ayrıntılı yazmıştım.Üzülmeyin kesinlikle geçici bir problem yani çaresi vara.s

sakarımkırarım cnmm o dedigin ürün baya pahalı internete baktımda şimdi 75 ytl dio..doktora yazdırtabiliyomuyuz acaba

Canımcım hiç sanmıyorum eğer alamazsan daha önce arap kızı nı da cok övmüslerdi onu da deneyebilirsin ama ben onu kullanmadım işe yarıyormu inan bilmiyorum fakat imkanın varsa, seni çok zorlamazsa pfb vanish i kullan dediğim gibi bu kadar zaman gecti hala bacaklarım ipek gibi:dance:

ay cnmmm işe yarasın yeterkiiiiii bacagıma sürmedigim şey kalmadı..bepanten,kantaron yagı,karınca yumurtası yagı...aklıma gelmiyor daha varda.diger aya alayım bayram diye açıldım baya:)işe yararsa dua edecem sana..çok sgll cnmm

Batıkların yanında fazlasıylada leke var.Hadi batıklardan kurtulduk diyelim, bu lekeleri napçaz peki? Bunun çaresini bilen var mı???

bu pfb vanish ide duymuş ve nette araştırmıştım.Bundan da memnun kalmayanların olduğunu öğrenince denemekten vazgeçmiştim.Herkeste aynı sonucu vermiyor galba

Kızlar ben onu yazdığı gibi kullanmamiştım ama yazan sadece agdadan 3 gün önce sürmeye baslayın diyordu.Ben abartıp sabah akşam ve çok ama çok düzenli kullanmıştım 1. kutunun sonuna doğru iyileşti ama ben yine de 2. kuyuyu da bitirdim.Yani günde 2 kere kullandım ama dediğim gibi gerçekten hayatımda kullandığım ve gercekten bu kadar işe yarayan belki de tek ürün.

pfb vanish deri altindaki killari da cikariyor mu.. benim ozel bolgede var ama ust tarafta..killar baya deri icinde sıkmakla cıkamayacak kadar ucu bile yok cunku. ama gorunuyor nerdeyse bir santim uzamis daha da uzuyor gun gectikce. anca igneyle girip cikarabilirim o da kanatiyor mutlaka ve iz kalmasina sebep oluyor. cok sakincali bi daha asla yapmam.. onlari cikarabilir mi acaba bu jel

Son düzenleme:
fucidin benim çok önceden kullandığım bisiydi ama denize girdiğim için yüzüm mikrop kapmıs ve yüzümün yarısı yara kaplamıstı ayy ne korkunç günlerdi cildiyeciye gitmiştm o zaman oda önce has zeytinyağı sür yara kavlasn sonra kremi kullan demişti ben o yarayla kalcam die çok korkmustm ama yüzümde hiç bisi kalmadı deriyi yeniliyor yani o krem kıl dönmesinede ne kadar etkili olur bilmiorm

merhaba arkadaşlar.
bu 'bactroban pomad ve lasonil yada hirudoid pomadı ' adlı ilaçlar reçetesiz satılıyor mu?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.teşekkür ederim.

canım ben bactroban kullanmstım ama bactroban pomad degıldı sanırım bactrobandı benım bacagımdakı lekelere batıklara ıyı gelmıstı ben yazın bacaklarımda cıddı bır rahatsızlık gecırmıstım egzama olmustu baaklarımda kullandım evet tuylerı gurlestırıyor fakat lekeler gıdıyor ama ben sadece bu ılacı degıl baska merhemlerı de kullandım deride yenileme yapıyooor ama en guzel dermatolaga gıtmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…