canım sana tavsiyem epilasyon makinasını terket..zor durumda kalmadıkça kullanma..ben yıllarca kullandım..resmen bütünnn kıllar derimin altında cıkıyodu ve kendi kıllarım kendi derime batıodu remen, kaşıntı ve yaralar cabası..sir ağda yaptır derim sana batıkları büyük ölçüde azaltıyo..e tabi lazere para ayırabiliosan en iisi o :)
merhaba fucidin krem dediğiniz uçuk lar için kullanılıyor kıl dönmesi ile ne ilgisi var fucidinin bende sıksık uçuk çıkıyor ondan biliyorum
en iyi sonuç banyoda iyice keselemek ilaca gerek yok
Bacaklarınızı ve koltukaltınızı keselerken, bildiğimiz geleneksel keselerden kullanın. Ve aşağı-yukarı hareketlerle değil de dairesel hareketlerle keseleyin. Banyodan çıkmadan önce, deniz tuzuyla yapacağınız peeling, kıldönmelerinin yanısıra, bütün vücudunuzu pürüzsüz yapacak, minik sivilceler, isilik gibi gözüken kabarıklıklar da yok olacak.
Ve banyoda, vücudunuzu ıslatmadan önce, ponza taşıyla yine dairesel hareketlerle bacaklarınıza fazla bastırmadan yaparsanız, cildinizi ölü hücrelerden arındırırsınız.
Ben her banyomda bunları yapıyorum, ne kıldönmeleri, ne pürüzler hiçbirşey kalmadı, çok mutluyum :) yumuşacık, pürüzsüz bir tenim var artık
benim de genital bölgemde kıl dönmeleri var ama öle herhangi sorun değil içler acısı adeta.. ortalama 5-6 tane ve büyükler.. belirli sıklıkta tekrar ediyolar ve ben bu sıkıntıyı 4 yıldır fln çekiyorum.. öle dönemler oluyo ki oturup kalkmak bile ölüm gibi geliyo.. herşeyi denedim.. kara merhem yaptım daha berbat oldu.. krem sürdüm,bandajladım,bol su tedavisi biri yapılmalı biri zararlı dio.. doktora gittim epilasyon dio ama o şekilde ben oraya hiçbişi yapamam çünkü damarlarımın üstündeler.. yani nası bi tedavi uygulamam gerekio bilmiyorum.. ve ameliyat olmak istiyorum hepsinden birden ama bu ne kadar faydalı olur??? bu şekilde ameliyat olan biri varsa bana fikir verebilir mi acaba?
arkadaşlar Çiğdemm sağolsun, ben bu Fucidini kullanıyorum ve o kadar azaldıki kıl dönmeleri, şimdiye kadar iz yaptıklarımla kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?