N
neyra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çiğdemmm
glycolic acid peel, salycilic acid peel,lactic acid hepsi kıl dönmelerini yok eder, benevin bu tarz urunlerı var belkı neostratada da olabılır oyle urunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı durumdayımmsenağlama biiisssürüüü lekelerim war bacaklarımda we geçmiyolarr..bu sitedeki nerdeyse tüm sayfalara yazıyorum bu sorunumu ama kimsenin bi öenrisi yoksanırım:1no2:
bende bi bacağıma fucidin dierine madecasol kullanmaya başladım napıyım kendim deneyip görücem daha 3gün oldu:sm_confused:
merhaba arkadsım ben yeni üye oldum bu siteye we kıl dönmesi ile ilgili yorumunu okudum we uygulayacağım inş. iyi gelir çünkü 2 senedir bu şikayetten ben de dertliyim.
Kıl dönmesi sorunu bende de vardı arkadaşlar doktorum bana üç şey önerdi. ve kurtulmaya başladım. şu an neredeyse çok çok azlar ve onlar da iyileşiyor.
1.Her gün excipicial losyon (artık sağlık ocakları da yazıyor reçeteye...)
2.her akşam fucidin
3.Haftada iki defa exfoliac diye bir losyon. bu özel. reçeteye yazılmıyor. fiyatı 30 ytl ama esas iyileşitren losyon bu. Fiyatı 30 ytl ama 3 ay falan kullanılıyor.
Umarım sizde de işe yarar.