• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl Dönmeleri Için Dermatologdan Tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi çiğdemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar Çiğdemm sağolsun, ben bu Fucidini kullanıyorum ve o kadar azaldıki kıl dönmeleri, şimdiye kadar iz yaptıklarımla kaldım...

ben 4 ay once sezeryanla dogum yaptım ve dikiş yrimin basında kıl koku iltihaplanması oldu..doktor fucidin verdi..henuz kullanmadım ama daha buyuk sorunum dogumdan sonra boynuma yakın yerlerde iltihaplı sivilceler cıktı ve bayagı coklar..insanın psikolojisi bozuluyo valla..fucidini orayada surebilirmiyim acaba..

kızlar ben pts üşenmezsem dermatoloğa gidip sorucam. size de söylerim...

çok sağol çiğdem arkadaşım...bende de var o kıl dönmelerinden ben de cımbızla uğraşıp dururdum hep...inşallah bu ilacı alıp kullanıcam.

fucidini bende kullanıyorum ama doktor sivilce yaralarını geçimek için vermişti kıl dönmeleri için bende deniycem

ya canım buraya
bactroban pomad antibiyotik
lasonil
hirudoid
fucidin
vivatinell
olmak üzere 5 çeşit ilaç yazmışsın.benim iyice kafam karıştı:S
kıl dönmeleri ve batık çıkan tüyler için hangilerini kullanıcaz pek anlayamadım:(
yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

ya canım buraya
bactroban pomad antibiyotik
lasonil
hirudoid
fucidin
vivatinell
olmak üzere 5 çeşit ilaç yazmışsın.benim iyice kafam karıştı:S
kıl dönmeleri ve batık çıkan tüyler için hangilerini kullanıcaz pek anlayamadım:(
yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

bactroban pomad ve lasonil yada hirudoid pomadı (ikiside aynı işi yapıyor diye belirterek) başka bir arkadaş
fucidin pomad ve vivatinell mendili başka bir arkadaş önermiş
her iki arkadaşa da çok teşekkür ediyoruma.s.a.s.
ben önce fucidin pomadı deneyeceğim hazır evde olduğu içina.s

teşekkürler kızlar benim kıl dönmelerim çok feci iğneyle dışa çıkarıyorum her yerim mayın tarlası gibi bana en uygunu fucidin sanırım cilt doktoruna danışıp kullanayım bari çok şey öğreniyorum bu siteden yaws:dance: :enbuyukkk:

ayy kızlar süpersınız bende broun makınesını kullanıyordum bacaklarımda kıl dönmesı oluyordu hep iğneyle çıkarıyordum tabı ız kalıyordu hemde acıyordu :sm_confused:evde fucıdın krem var hemen kullanıcam :enbuyukkk:

bende çok dertliyim.bacaklarım özellikle berbat. Kullandığım epilasyon aleti bu hale getirdi.Böyle bi çözümü olduğunu duyunca havalara uçtum.Bende denicem.Umarım işe yarar.ÇOk teşekkürler...

kızlar çok teşekkür ederim.bu dert bendede var ne yaptıysam olmadı.ancak tüyleri aldığım ilk 2-3 günü rahat geçirebiliyorum sonraki günler kaşı babam kaşı deliricem yara olmaya başladı artık kaşına kaşına.fucidini hiç vakit kaybetmeden deniycem inşallah bi işe yarar şimdiden teşekkürler

ya bende aynı sorun var. hemde yıllardan beri..
çok önceden o batıklara sinir olup sıkıyordum (sivilcede yapıyor aynı zamanda)
ve o izler hala bacaklarımda var ve çok fazlalar.. izleri geçirmemin bi yolu varmı acaba? ne yapıcam hiç bilmiyorum

benimde bacaklarımda koltukaltımda vardı kıldönmesi sorunu. epilatörden oluyordu. gecen hafta ilk defa ağda yaptım 1 tane bile kalmadı. ama yok agda yapmam derseniz kese alın.kıldönmesi olan yerler bigüzel keseyin hiçbişey kalmaz...jeyyar

valla benm heryerımde kıl donmesı var kahretsın ve keselenmeklede cok gectıgını soleyemıcem ama bayadır agdayla alıorum bıraktım epılatoru ıı geldı bıde arada sırada jılete vuruyorum kı kıl donmlerı acılsın dıe ama bu kremı bnde denıcem umarım ıse yarar bnde de yaa :(

Bacaklarınızı ve koltukaltınızı keselerken, bildiğimiz geleneksel keselerden kullanın. Ve aşağı-yukarı hareketlerle değil de dairesel hareketlerle keseleyin. Banyodan çıkmadan önce, deniz tuzuyla yapacağınız peeling, kıldönmelerinin yanısıra, bütün vücudunuzu pürüzsüz yapacak, minik sivilceler, isilik gibi gözüken kabarıklıklar da yok olacak.

Ve banyoda, vücudunuzu ıslatmadan önce, ponza taşıyla yine dairesel hareketlerle bacaklarınıza fazla bastırmadan yaparsanız, cildinizi ölü hücrelerden arındırırsınız.

Ben her banyomda bunları yapıyorum, ne kıldönmeleri, ne pürüzler hiçbirşey kalmadı, çok mutluyum :) yumuşacık, pürüzsüz bir tenim var artık ;)

Back