Kıl Dönmeleri Için Dermatologdan Tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi çiğdemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
glycolic acid peel, salycilic acid peel,lactic acid hepsi kıl dönmelerini yok eder, benevin bu tarz urunlerı var belkı neostratada da olabılır oyle urunler

benim bacaklarım neyse de bikini bölgem çok kötü
5 yıldır sir ağda kullanıyorum.Çok nadir jilet..
Arkadaşlar lütfen sonuçları yazın
özllikle bikini bölgesi için kullanıp memnun
kalanlar bana yardım edin cevaplarınızı bekliyorumm!

bacaklarımda batıklar yüzünden bissürü kahverengi leke oluştu ve geçmiolar! Bunlar için önerebileceğiniz bişey var mı?? lütfn cvp yazn.. bu lekelerden en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bıktııııımsenağlama

bende aynı durumdayımmsenağlama biiisssürüüü lekelerim war bacaklarımda we geçmiyolarr..bu sitedeki nerdeyse tüm sayfalara yazıyorum bu sorunumu ama kimsenin bi öenrisi yoksanırım:1no2:
bende bi bacağıma fucidin dierine madecasol kullanmaya başladım napıyım kendim deneyip görücem daha 3gün oldu:sm_confused:

Sorunuzu ben cevaplayayim canim a.s Kil dönmeleri icin tavsiyem, jiletten kesinlikle uzak durmaniz ve bol bol kese yapmanizdir...

Lekeler icinde bir önerim olacak, umarim isinize yarar yerimseniben

Lekeler icin: 1 cay kasigi karbonat, 1 cay kasigi limon suyu ve 1 cay kasigi yogurdu karistirip, lekeli bölgelere krem gibi uygulayin. (Miktari kullanim alanina göre fazlalastirabilirsiniz...) 10 dakika bekletin ve ilik suyla durulayin. Zamanla lekelerden eser kalmayacaktir :sm_cool:

Sevgiler... a.s.

kızlar eskiden bilinen karamerhem diye birşey var eczaneden karamerhem diye istediğinizde bi ilaç veriyor adını ve fiyatını hatırlayamıcam çok unutkanım 2 günde iltihabıyla alıyor kıldönmesini tavsiye ederim

en son yaptırdığım sir ağdadan sonra bikini bölgemde batıklar oluştu haftasonu dr gidicem ama şimdilik çok acı veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımmmmmmm

merhaba arkadaşlar bende aynı dertleri yaşıyorum o kadar kötü ki artık psikolojimi bile etkiledi birileri bacaklarımı görecek diye cok korkuyorum işin garip tarafı bu sayfaya üye olana kadar sadece bende bu problem var zannediyordum kremden hemen alıp kullanıcam şimdidem teşekür ediyorum

ben kantaron yağı aldım bacağımdaki 1-2 leke var onlara sürücem çok ii geliyormuş kullanan bi arkadaş bu siteden sölemişti,bnim batığım olmuyor ama leke için kantaron alabilirsiniz ben daha kullanmadım ama bacağımda bi yara var küçük iileşmesi gerekiyormuş,ii olsun ondan sora leke kalmasın die sürücem

fucudin antibiyotik bi kremdir kıldönmelerine işe yarıyor iltaplı sivilcelerinede sürebiliyorsun bendede vardı kıldönmesi doktorum infex 200 mg hap ve fucidin krem verdi karneye yazdırabiliyorsun faydası oldu ama muhahakkak hap bitimine kadar kremi hergün sürmeniz gerekiyor benim bütün vucudumda luyordu hap bitimine kadar 3 kutu filan krem bitirdim faydasını gördüm tekrar konturole gideceğim süreklimi kullanmam gerekiyor bilmiyorum pazartesi ögreneceğim

sağol canım bende buzdaribim bu konuda yıllardır.......
bu keremin fiyatınıda yazarmısın canım vede mendilin.............

..................................................................

Son düzenleme:
meinbaby22 bu karışım yoğurt+karbonat+limon suyu nekadar sürede uygulamak lazım ve kesin çözümmü. ben 1 hafta uyguladım hergün gerçekten lekeler azaldı tamam dedim bıraktım ama şimdi yine lekeler oluştu kalıcı olmadı yani ne kadar süre uygulamalıyım. yardımcı olursanız çok sevinirim .çoook gıcık oluyorum yaz geldi etek giymek istiyorum

evet yaaaa bende sizlerdenim
koltuk altı bacak ve genital bölge...

bıktım artık
epilasyon aleti kullandıktan sonra cok arttı jilet desen malum orman oluyo
agdayı kendim yapamıyorum yapıstırıyorum ama korkudan çekemiyorum derimde beraberinde gelecekmiş gibi geliyo
ve çok ama çok aşırı hassas bir cilde sahibim ben öyle kötü tahriş oluyorki anlatamam

bu fucidin merhemi ve mendilleri genital bölgeye uygulayabiliyormuyuz

bacaktan falan gectim genital bölgemde cok sık oluyo ve resmen bazen fındık kadar kabarıyo iltihap yapıyo

bi arkadasım geceleri batikon sürüyormus yakıyor ama faydası oluyo dedi

deneyen varmı aranızda
banada yardım ne olurrr kızlarrrrr...:a015:

Valla bence çaresi olsa d ageçici çarelerdir, batık için kese yapacaksın düzenli, sivilceler vs için de dermatologdan yardım al veya burada fucidin vs gibi kremler kullananlar var onlar söylesin.Ama dediğim gibi geçici çareler bunlar.Varsa maddi imkanın ,en iyisi lazer yaptır.Genital bölge başa bela cidden:=)

merhaba arkadsım ben yeni üye oldum bu siteye we kıl dönmesi ile ilgili yorumunu okudum we uygulayacağım inş. iyi gelir çünkü 2 senedir bu şikayetten ben de dertliyim.

merhaba arkadsım ben yeni üye oldum bu siteye we kıl dönmesi ile ilgili yorumunu okudum we uygulayacağım inş. iyi gelir çünkü 2 senedir bu şikayetten ben de dertliyim.

Bana mı söylüyorsun?:=)
Eğer bana söylüyorsan,şunları tavsiye edeyim: her banyonda kese uygula muhakkak ve eğer bacak bölgen ise sorunlu bölgen, çok fzla bastırmaksızın ponza taşını sür.çok etkisini göreceksin ve banyodkai keselenmenin ardından limon suyu sür.İlk etapta değil ama 4-5 uygulamandan sonra farkettiğini göreceksin.Zaten işin sırrı düzenli keselenmekte(tabi ponza da bu etkiyi baya hızlandırıyor)

arkadaşlar benimde genital bölgemde iltaplanma vardı bugün kadın doğumcuya gittim ağdadan mikrop kapmışsın dedi fucidin le amoklavin verdi kuafor çook önemliymiş

Kıl dönmesi sorunu bende de vardı arkadaşlar doktorum bana üç şey önerdi. ve kurtulmaya başladım. şu an neredeyse çok çok azlar ve onlar da iyileşiyor.
1.Her gün excipicial losyon (artık sağlık ocakları da yazıyor reçeteye...)
2.her akşam fucidin
3.Haftada iki defa exfoliac diye bir losyon. bu özel. reçeteye yazılmıyor. fiyatı 30 ytl ama esas iyileşitren losyon bu. Fiyatı 30 ytl ama 3 ay falan kullanılıyor.
Umarım sizde de işe yarar.

Exfoliac kullandım 2 sene önce doktor tavsiyesiyle. Hiç bir işe yaramadı. Paranızı çöpe etmeyın.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…