• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl Dönmeleri Için Dermatologdan Tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi çiğdemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sana tavsiyem epilasyon makinasını terket..zor durumda kalmadıkça kullanma..ben yıllarca kullandım..resmen bütünnn kıllar derimin altında cıkıyodu ve kendi kıllarım kendi derime batıodu remen, kaşıntı ve yaralar cabası..sir ağda yaptır derim sana batıkları büyük ölçüde azaltıyo..e tabi lazere para ayırabiliosan en iisi o :)

makine kullanmıyorum 2 defadır sir ağdayla alıyorum eskisi kdr yok ama batıklar yine rahatsız edici bi seviyede :S

kaıdn hastalıklarına gittim hormon testi filan yaptılar ona göre ilaç vericek doktor.
1 ay snra alabilicem soncuları fln ona göre burayada yazarım ilaç isimlerini inş bi işe yarar
:1no2:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

BENDE VAR FUCİDİN KREM BU KREM ANTİBİYOTİK AMA KIL DÖNMESİNEDE FAYDASI OLURMU???HEM NASIL KULLANALIM BU KREMİ Bİ AÇIKLARMISINIZ??:kahve:

bende de aynı sorun var sinir oluyorum cımbızla kurcalamaktan bıktım artık başka türlü temizlenmiyor. bi arakadaşım laser epilasyon yaptırdı baya faydasını gördü lekeler ve batmalar geçti ama tabi masraflı bi tedavi ve uzun sürüyor. kışın bronzlaştırıcı yazında güneş kullanıyorum en iyi örtbas şekli:)

Anam ne yapcaz bakındım internete tedavisi zor falan diyo oturup ağlıcam şimdi yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba fucidin krem dediğiniz uçuk lar için kullanılıyor kıl dönmesi ile ne ilgisi var fucidinin bende sıksık uçuk çıkıyor ondan biliyorum

uçuk için zovirax sür bidaha çıkmıyo pahalı ama değer 18 tl

benim de genital bölgemde kıl dönmeleri var ama öle herhangi sorun değil içler acısı adeta.. ortalama 5-6 tane ve büyükler.. belirli sıklıkta tekrar ediyolar ve ben bu sıkıntıyı 4 yıldır fln çekiyorum.. öle dönemler oluyo ki oturup kalkmak bile ölüm gibi geliyo.. herşeyi denedim.. kara merhem yaptım daha berbat oldu.. krem sürdüm,bandajladım,bol su tedavisi biri yapılmalı biri zararlı dio.. doktora gittim epilasyon dio ama o şekilde ben oraya hiçbişi yapamam çünkü damarlarımın üstündeler.. yani nası bi tedavi uygulamam gerekio bilmiyorum.. ve ameliyat olmak istiyorum hepsinden birden ama bu ne kadar faydalı olur??? bu şekilde ameliyat olan biri varsa bana fikir verebilir mi acaba?

çirkinbeti bende aynı durumdayım dediklerini bende yaptım. yıllarca doktor doktor gezdim kutularca hap iğne solisyon pomat hiçbiişe yaramadı. oynadıkça dahada kötü oluyo sana tavsiyem oynama. ve karbonatlı suyla yıka o bölgeyi iyi geliyo.
ben kantoron yağı sürüyorum bikaçgündür bakalım ne olacak. bi gelişme olursa söylerim.
en son gittiğim doktor tedavilerimi ve kullandığım ilaçları söyleyince yapıcak bişey yok ozaman dedi cerrahlık artık senin durumun. operasyon önerdi onada ben yanaşmadım. bulucam birgün yöntemi ama deneme yanılma işte uğraşıyorum hala a.s.
bu arada benim nerdeyse 10 sene oluyo -tatlicadiarzu-

en iyi sonuç banyoda iyice keselemek ilaca gerek yok

bacaktaki kıl dönmesinden bahsetmiyoruz arkadaşım. yumuşak ve hahssas bi doku üzerinde iltihap kapmış şişmiş zonklayan ve acıyan bi bölgeden bahsediyoruz. ben çoğu zaman dokunamıyorum bile. ama sen kese yapabilirim böyle bi durumdayken diyosan tebrik ederim seni arkadaşım a.s.

ben de jiletle alırken hiç bir sorunum yoktu makina aldıntan sonra kıl dönmesi yapmaya başladı kıl deri altından geliyor jımbız iğne delik deşik oldu bacakların yazın denize giremiyorumsenağlama karınca yumurtası ağda kese şimdide bitki derman aldın 2 aydır onu kullanıyorum ama bacaklarımda hala leke ve kıl dönmesi var ne yapıcağım bilemiyorum

Bacaklarınızı ve koltukaltınızı keselerken, bildiğimiz geleneksel keselerden kullanın. Ve aşağı-yukarı hareketlerle değil de dairesel hareketlerle keseleyin. Banyodan çıkmadan önce, deniz tuzuyla yapacağınız peeling, kıldönmelerinin yanısıra, bütün vücudunuzu pürüzsüz yapacak, minik sivilceler, isilik gibi gözüken kabarıklıklar da yok olacak.

Ve banyoda, vücudunuzu ıslatmadan önce, ponza taşıyla yine dairesel hareketlerle bacaklarınıza fazla bastırmadan yaparsanız, cildinizi ölü hücrelerden arındırırsınız.

Ben her banyomda bunları yapıyorum, ne kıldönmeleri, ne pürüzler hiçbirşey kalmadı, çok mutluyum :) yumuşacık, pürüzsüz bir tenim var artık ;)

gercekten bu yöntemler cok etkili aynı zamanda da cok ekonomik.ben de bunları uygulayarak bir hayli yol katettim.

merhaba .. ben bu siteye yeni üye oldum.. bu sorundan ben yıllardır çekiyorum.. son 2 senedir daha kötü oldu.. özellikle üst bacak genital ve genital üstü kasık larımda sürekli batıklar var. okadar ilerlediki bendeki durum kocaman oldu bi kaç tanesi cerraha gidip iltabını boşalttırdım..malum kıllarımda çok. ağda yapıyorum ama çok fazla batıklar..batık bile diil aslında resmen sivilce.. bunları kullansam geçirirmi acaba gerçekten.. şimdiden tşkler

ben makineyle aldığımdan beri backalarımda hayır kaLMADI hem iltihap hem sivilce gibi iz kaldı kese yapıyorum ponza taşınlada yapıyorum hiç bir faydasını göremiyorum kullanmadığım şey kalmadı makimneyi bırakıp ağdayla almam gerekiyor sanırım birde fucidin diye bir krem varmış yarın doktora gidip onu sorucağım eğer iyi gelirse yazarım

Fucidin ve kerasal forte sanırım batık sorununda kurtarıcı rolünü oynuyor :)

Merhaba,
Benim bacağımdada çok yoğun kıl dönmesi ve lekeleri vardı. Jilet yapmayı bende istemiyordum ama burada okuduklarımdan sonra yapmaya karar verdim. Yaklaşık bir aydır jilet yapıyorum ve arada izlerime Fucidin sürüyorum. Bacaklarımda ne kıl dönmesi ne de izler kaldı. Tüylerimde herhangi bir kalınlaşma yada yoğunlaşma da yok. Herkese tavsiye ederim..

benim de genital bölgemde kıl dönmeleri var ama öle herhangi sorun değil içler acısı adeta.. ortalama 5-6 tane ve büyükler.. belirli sıklıkta tekrar ediyolar ve ben bu sıkıntıyı 4 yıldır fln çekiyorum.. öle dönemler oluyo ki oturup kalkmak bile ölüm gibi geliyo.. herşeyi denedim.. kara merhem yaptım daha berbat oldu.. krem sürdüm,bandajladım,bol su tedavisi biri yapılmalı biri zararlı dio.. doktora gittim epilasyon dio ama o şekilde ben oraya hiçbişi yapamam çünkü damarlarımın üstündeler.. yani nası bi tedavi uygulamam gerekio bilmiyorum.. ve ameliyat olmak istiyorum hepsinden birden ama bu ne kadar faydalı olur??? bu şekilde ameliyat olan biri varsa bana fikir verebilir mi acaba?

Aynı sorun bende de vardı.Dermatologa gittim bir kaç tane ilaç verdi,geçti..

arkadaşlar Çiğdemm sağolsun, ben bu Fucidini kullanıyorum ve o kadar azaldıki kıl dönmeleri, şimdiye kadar iz yaptıklarımla kaldım...

arkadaşım ne kadar süre kullandın?nasıl kullandın?biraz açıklarsan seviniriz.:1hug:

yorgun savs ci huuu huuuhihoyyytbeni goruyinmuuhihoyyythihoyyytben burdayimma.s.sana ulasamiyorum mesaj bolumunu acsanda ulasabilsek diyorum :dance:

Back